..medicane.. istina koju vam ova vlada presucuje
..to je mozda problem, ali zasto ozbiljan?miky0 » wrote:Vi se tu zajebajete, a ja imam ozbiljan problem kako stavit sliku u post a da nije neki od onih sitova di moras kliknit na link, nego zelim ono post di izadje slika
svi imamo te probleme. nabadamo pa nam iz desetog, dvadesetog puta uspije.
Ozbiljan je jer je nerjesiv..a unda » wrote: ..to je mozda problem, ali zasto ozbiljan?
svi imamo te probleme. nabadamo pa nam iz desetog, dvadesetog puta uspije.
Plaćem...a unda » wrote: ..sta je tebi sad?![]()
to miki buca jer oce slat sa mobitela jer ne smije sa zeninog kompa.
Jesam ja pričala vama o dečku nazovimo ga Šime i profesoru?
Izvede profesor iz fizike Šimu na ploču. I pita ga neki kurac.
I Šime brlja li ga brlja, miješa definicije, izmišlja, lupeta.
U jednom momentu nakon što je nešto skroz lijevo provalio, profesor se fejspalma i kaže: Mila majko, ide brod. Ajde Šime ponovi.
A Šime ga pogleda blijedo i kaže: Mila majko, ide brod.
Eks » wrote:
Plaćem.![]()
![]()
![]()
Jesam ja pričala vama o dečku nazovimo ga Šime i profesoru?
Izvede profesor iz fizike Šimu na ploču. I pita ga neki kurac.
I Šime brlja li ga brlja, miješa definicije, izmišlja, lupeta.
U jednom momentu nakon što je nešto skroz lijevo provalio, profesor se fejspalma i kaže: Mila majko, ide brod. Ajde Šime ponovi.
A Šime ga pogleda blijedo i kaže: Mila majko, ide brod.
..ee, moja eks. a jos kad se sjetimo da si danas mogla samo samo rec.. ajde sime, ponovi. i sime ponovi.Eks » wrote:Inače, otaj Šime je bio mojoj mami lep, s bakom pričao na telefon i imao kuću u najljepšem dijelu grada. I bio zaljubljen u mene godinama. Pitaće me tridesete gdje je bila mladost.
A ne mere više, otplovio je taj brod...a unda » wrote: ..ee, moja eks. a jos kad se sjetimo da si danas mogla samo samo rec.. ajde sime, ponovi. i sime ponovi.
Ma uvijek moze nac jelena poput Sime. Nije to problem. Moze ga strpljivim radom i napraviti da bude isti kao Sime. Zene to znaju. Evo, ja znam isto ponoviti da ide brod. Cim gospodja kaze tako...a unda » wrote: ..ee, moja eks. a jos kad se sjetimo da si danas mogla samo samo rec.. ajde sime, ponovi. i sime ponovi.
Samo neka nadje Simu s tom kucom ili sposobnog da nabavi kucu. Drugo su nijanse.
Vidi Mikija. Ni ne zna da je Sime.
Unda mi je rekao da će šime nać mene sedam godina nakon diplome.karambol » wrote:
Ma uvijek moze nac jelena poput Sime. Nije to problem. Moze ga strpljivim radom i napraviti da bude isti kao Sime. Zene to znaju. Evo, ja znam isto ponoviti da ide brod. Cim gospodja kaze tako.
Samo neka nadje Simu s tom kucom ili sposobnog da nabavi kucu. Drugo su nijanse.
Vidi Mikija. Ni ne zna da je Sime.
A neću ja šimu. Oću nešto zgodno, crno i pametno.
Kuća je još tamo, stoji na mistu...a unda » wrote: ..ma jel kuca jos tamo? pusti ti, nikad se ne zna.
Neću mikija, bogati. Da mi čita dnevno haer svako jutro i da me njegova žena naganja po apartmanima.
Sutra idem na pivski festival. Možda tamo sretnem šimu.
..ako je tamo di ja mislim da je, za dvajst godina ces pitat kolko mu kuca ima do kopna?
na pivskim festivalima najcesce se sretnes s pivom.. pivama..Eks » wrote:Neću mikija, bogati. Da mi čita dnevno haer svako jutro i da me njegova žena naganja po apartmanima.
Sutra idem na pivski festival. Možda tamo sretnem šimu.
ajde, molim te, ne budi ontopik, pričamo o važnim stvarima...a unda » wrote: ..ako je tamo di ja mislim da je, za dvajst godina ces pitat kolko mu kuca ima do kopna?
To je najbolji preduvjet za druženje...a unda » wrote: na pivskim festivalima najcesce se sretnes s pivom.. pivama..
-
- Information
-