Aj, bilo je i vrijeme.schmokljan » wrote:
Jebat će te mwm. :mwm:
Ubih se više zavodeći.
Oprosti, a s čim točno?A.P. » wrote:Kako vam se da više natezat s tim?
Tako sam ja radila na ŽK, pa mi rekoše da je loše moderiran i da me može biti sram.Lord Byron » wrote:
Puno prije novijih transfera moja je procjena bila negdje oko 150.000. Sad mislim da bi bilo i više od 200.000.
Međutim, usudit ću se napisati snobovsku tvrdnju da se ne radi toliko o broju postova, pa čak ni o nekakvoj ultimativnoj dubini tih postova - daleko najveća "forumska vrijednost" svih tih ljudi je u tome što su to bili postovi koji su nerijetko "držali" pojedini topic, koji su poticali i punoi drugih ljudi na puno drugih postova.
Ironija, na granici sprdnje, je mnogo puta ispisana tvrdnja da "mi, snobovi" zahtijevamo poseban status i posebna prava - a uglavnom se radilo o tome da (nam) se dopusti da povremeno, u predahu između ozbiljnih postova, odahnemo i zachatamo. Vrhunac je bila reakcija na LJES-u, otprilike, "mi smo odkučili da će ovo biti ozbiljan topic i zato ne smijete chatati", napisano upravo onima koji su topic i činili ozbiljnim.
Ako se nešto uspjelo pokazati ovdje, to je upravo činjenica da povremeni i kratkotrajni chat i na najozbiljnijim temama ni najmanje ne umanjuje izglede tih tema za daljnje (ozbiljno) preživljavanje. Meni je to, onako, praktični dokaz da se u pozadini svega radi(lo) o osobnim animozitetima.
Srećom je bila postavljena ispomoć pa je sve naglo procvjetalo.Herp » wrote:
Tako sam ja radila na ŽK, pa mi rekoše da je loše moderiran i da me može biti sram.
Pa prije svega s vrhom fhra. Koji kurac nekom u životu treba toliko gorčine radi foruma? Shvatila bih da se radi o nečem, bilo čemu, drugom u "stvarnom" životu, ali postoji određena granica preko koje bacanje vlastitog vremena i energije na dokazano i očigledno nedokazne mediokritete i debile na internetu postaje skoro patološka pizdarija.Lord Byron » wrote: Oprosti, a s čim točno? .
Ako ovime ciljaš na mene ili na to da je moj dolazak na poziciju razjebo žk, molim elaboriranje.Lord Byron » wrote: Srećom je bila postavljena ispomoć pa je sve naglo procvjetalo.
Dopusti da se ovo tvoje romatnično viđenje svoje pozicije u svemu tome, ne podara sa svačijim viđenjem tvoje pozicije u svemu tome, pa da onda "Kako vam se da natezat s time" zazvuči temeljito patronizirajuće bez pokrića.A.P. » wrote: Naravno, ovo govorim iz pozicije osobe koja je uložila puno previše svega gore navedenog u pokušaje mirenja, ukazivanja na debilane, smirivanja strasti, pokušaja iznalaženja rješenja
Ne optužujem te ni za što - ironično, meni se stvarno ne da natezati s tim. Ne bih napisao ni retka da (između ostalih, i meni) nisi iskazala čuđenje, onak von oben, kako nam se uopće da natezati s tim.A.P. » wrote:O čemu mi sad pričamo? Ne da mi se pisati kriptične, mistične i filozofski nastrojene postove i raspravljati u tančine i neslućene širine uloge raznoraznih ljudi u onom virtualnom bojištu.
Za šta me optužuješ točno? Ako mi to ne kažeš, bojim se da nemam šta odgovoriti.
Op, op, samo malo; ispomoć nije bila postavljena, ispomoć sam ja postavila. Odnosno, zatražila njeno postavljanje.Lord Byron » wrote: Srećom je bila postavljena ispomoć pa je sve naglo procvjetalo.
Ja, eto, imam. Posve nevezano uz ŽK.Herp » wrote: nitko, ama baš nitko joj nema pravo ništa zamjeriti.
Tough noogiesLord Byron » wrote: Ja, eto, imam. Posve nevezano uz ŽK.
Ja sam na ŽK-u imao, valjda, dva i pol posta i praktički ni na koji način nisam vezan s onim što se tamo zbivalo, niti je moj odlazak od tamo vezan sa zbivanjima na ŽK-u - vezan je s nekim sasvim drugim stvarima, u kojima si imala ulogu koju ja definitivno ne vidim kao "pokušaje mirenja, ukazivanje na debilane" i ostalo što nabrajaš. Prema tome, potpuno je besmisleno ovo što ti pišem (a što je, ponavljam, isprovocirano samo i jedino tvojim "kako vam se da s tim natezati" - vjerovala ili ne, bez toga ne bih ovo potezao) svoditi na priču o ŽK-u.A.P. » wrote:Da, objavljivala sam i prepričavala s ljudima raznorazne komunikacije s peemova, četova i ostalih osobnih načina komunikacije, što moje, što njihove. To nema baš veze s mojim stupanjem na funkciju na žk ili ičim drugim, no dobro
I dalje pišeš nekonkretne optužbe, tako da votevr. Sasvim mi je jasno da su razni ljudi na razne načine vidjeli moju ulogu u raznoraznim fajtovima, al baš da mi se da ispravljat krive drine i ispričavat, te svakog ponaosob gladit po guzi - ne da mi se.Lord Byron » wrote: u kojima si imala ulogu koju ja definitivno ne vidim kao "pokušaje mirenja, ukazivanje na debilane" i ostalo što nabrajaš.
Koje podatke? Da si na mom inboksu, samo ti znaš zašto, istresao sve svoje moguće frustracije forumom i pžkovskim stvarima u periodu otkad ti je sash "zaprijetio" da te ne želi vidjet na pžk pa dok se nije dogodilo što li već zbog čeg si počeo opet pisati po pžku, te da sam od tebe, putem tih istih pmova, progutala hrpu tuđih sranja zbog kojih si očekivao isprike od mene, pokretanje teme na moderatorskom, ili što li je to bilo - mala škola moderiranja? Kud baš mene? Ono, u ovom mi trenu na pamet pada situacija u kojoj odbanaju willarda i štrikalica mu napiše da ju nazove jer ima gripu, a ti meni sereš o tome kao da sam mu ja makla ban i lično da sam štrikalica, a u najgoru ruku Anderlon sam?Prepričavala si, u izvjesnom smislu objavljivala na forumu, podatke iz mojih PM-ova
Misliti je, kao što znamo...A.P. » wrote: Mislim da drugačije podatke osim svekolike frustracije forumom nismo ni razmijenili baš.
Nije to objavljivanje, to je ventiliranje. I nečije (pogrešnokukuriku » wrote:po meni je prilično strašno da netko prepričava peemove na javnom dijelu foruma ili ih objavljue.
šta, to je normalno?
je drek. pa upravo sam pročitala da je svaka šuša osim mene tome imala pristup.Lord Byron » wrote: Nije to objavljivanje, to je ventiliranje. I nečije (pogrešno) spomenute godine i tako neke stvari su ventiliranje.
I nije na javnom dijelu, nego na moderatorskom kutku.
yo yoslafko » wrote: go go.![]()
nije da sam se ikad zanosila da je moguća anonimnost na internetu ali, slažem se, štrecne me kad me podsjete da je nemogućekukuriku wrote:"pa da, objavljujemo mi peemove i tako to"
Ja bih rekla da su upravo ontopic.baja » wrote:iako intrigantni, meni su gornji postovi više pm prirode
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests