E, kad vozim a neslusam muziku s radija, sticka ili nekog treceg izvora, na dispeju mi pise kilometraza voznje, odnosno moja brzina...al kad slusam muziku s jednog od nabrojanih medija, ma displeju mi ne pise brzina voznje, vec imena pjesama
Skodilac Octavijanac karavijanac...
...jednosestak tedijac je moj 
E, kad vozim a neslusam muziku s radija, sticka ili nekog treceg izvora, na dispeju mi pise kilometraza voznje, odnosno moja brzina...al kad slusam muziku s jednog od nabrojanih medija, ma displeju mi ne pise brzina voznje, vec imena pjesama
Kako mogu to promjenit, tipkam al mi neide 
Aha...karambol » wrote:Malo podataka.
Ova godina, nov, bijelikarambol » wrote: Koja godina
Nisam sigurankarambol » wrote: koji paket opreme?
Za predjenih prvih 167 km jekarambol » wrote: Ajde, barem si kupio dobar auto.
Ovako,od standardne opreme ima:
-Dvozonska automatska klima
-Multivolan
-Senzore za kisu i noc
-Sredisnji drzac za ruku
-Tlak u gumama
-Preklopni retrovizori
-USB citac
-...
Dodatna oprema:
-Bluetooth
-Aluminijske felge
-Mini frizider
+Dodatna oprema od strane autokuce
-Zadnji parkirni senzori (neoriginalni)
Cijena je 165k kn, al kako sam uzeo na leasing, prodali su mi je za 155k kn.
I jos bi pitao, kako mogu kad sparim mobitel s autom i razgovaram hands free razgovarat a da putnici neslusaju mojrazgovor 
Uzeo sam neke slusalice od malog i ukljucim na AUX ali ne funkcionira
Uzeo sam neke slusalice od malog i ukljucim na AUX ali ne funkcionira
Nisam bas siguran da ti radi link
Inace, ko ce citat onu knjigu
- MmeTipfeler
Da, tako je i moj kum namještao postavke na novom telkaču. Pa mu vrag nije dao mira: kad ga je program zapitao koji jezik želi odabrati, pametnjaković je stisnuo korejski. Poslije su zvali servis da im osposobe televizor.miky0 » wrote:Inace, ko ce citat onu knjiguJa volim sam badat u tipke, i nekako dodjem do rjesenja, ali me malo strah jer sam otisa do neke funkcije di me pitalo reset programa, pa nisam tija sta sjebat
Za kumaMmeTipfeler » wrote: Da, tako je i moj kum namještao postavke na novom telkaču. Pa mu vrag nije dao mira: kad ga je program zapitao koji jezik želi odabrati, pametnjaković je stisnuo korejski. Poslije su zvali servis da im osposobe televizor.
- MmeTipfeler
Al ako ne vidim kolko vozim, sjebat ce me policijakarambol » wrote:Miky, jebeš što piše. Ne gledaj u to jer ćeš se spizdit u neki suhozid ili banderu.
Neće. Imaš istu škodu kakvu voze i policajci. Osim toga neš ti jurilice. 1.6 dizel. Pa to jedva ide s mjesta.
U najgorem slučaju možeš dobiti soma kuna, ako divljaš po naseljenom mjestu.
Pusti ti to, isto sam se zaletija priko 100 na brzoj solinskoj cesti, a inace tu vozim 80, a sve jer mi je celer malko zbunjujucikarambol » wrote:
Neće. Imaš istu škodu kakvu voze i policajci. Osim toga neš ti jurilice. 1.6 dizel. Pa to jedva ide s mjesta.
U najgorem slučaju možeš dobiti soma kuna, ako divljaš po naseljenom mjestu.
- MmeTipfeler
Nešti brzine!miky0 » wrote:
Pusti ti to, isto sam se zaletija priko 100 na brzoj solinskoj cesti, a inace tu vozim 80, a sve jer mi je celer malko zbunjujuci
Pusti ti to, ogranicenje je 80, a cesta je brza, al prenapucena autima
E da, jeli ti sta opet moras skoknit do solina?
-
- Information
-