Kada ti nista nije jasno, zasto komentiras..a unda » wrote: ..ma ne moze on odustat. on ti je ko pitbul. nakon tri vilijemovke..![]()
nista tamo meni nije jasno.
Politicko-nogometni problemi nase regije
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 825 times
- Been thanked: 1565 times
Nije moj problem što ti zapravo ne razumiješ što sam napisao. Pa onda kad ne razumiješ, ne možeš ni interpretirati argumente. A svi su nogometni i sportski. Rezultat je samo jedno mjerilo. Druga su, možda još važnija - stručnost, metodologija, organizacija. Pristup nogometu i sportu. Odgajanje igrača i stručnjaka. Ustroj saveza i klubova. Gradnja stadiona. Stvaranje i odgajanje navijača. Stvaranje ozračja i kulta reprezentacije. Po svim smo tim segmentima lošiji od mnogih banana-država. Pročitaj štogod o tome, informiraj se. Ja ne trebam, godine sam proveo u sportskoj rubrici Večernjaka i Sportskim novostima. Svaki sam dan razgovarao s ljudima koji su svemu tome život posvetili. I svaki sam dan čitao njihove tekstove.miky0 » wrote:Ja znam da je neugodno priznat kad zaseres, ali priznavanje vlastite pogreske covjeka cini velikimDo danas sam te takvim smatrao, uzivao sam citati tvoje pametne upise, te se nadam da ces slijedecim upisom opravdat moju vjeru u tvoju velicinu. Sretno
Kad bih samo jednu točku raspisao - recimo odgoj igrača, od omladinskih škola koje po zakonu službene tekme trebaju igrati na glavnom travnjaku - a nijedan se klub toga ne drži, do toga kako se npr. u Dinamu Mamić odnosio prema trenerima pionira, kadeta i juniora i kako ih je birao, ne bi mi vjerovao. Suce ni spominjati neću. Mafijaške metode zastrašivanja roditelja također. Ti uopće ne poznaš taj svijet. Nemaš nikakvu predodžbu o njemu. A sve ti je to, posljedično, reprezentacija.
Nije sramota igrati sa šest braniča protiv Engleza, kako je igrao hrabri Barić - samo je smiješno. Niti je sramota kako nas je Capello, opet protiv Engleza, razguzio usred Zagreba. Samo je smiješno. Ali porazi su sastavni dio sporta, baš kao i pobjede.
Sramota je što smo u ključnim stvarima Cigani - a mogli bismo biti gospoda.
Potpisi su za budale.
Ma Stitch, sve to sto si ti napisao nije argumentacija za ono sto te ja pitam. Da budem jasan, ja se sa svim napisanim slazem, pa to ti je vajda jasno?Stitch » wrote:
Nije moj problem što ti zapravo ne razumiješ što sam napisao. Pa onda kad ne razumiješ, ne možeš ni interpretirati argumente. A svi su nogometni i sportski. Rezultat je samo jedno mjerilo. Druga su, možda još važnija - stručnost, metodologija, organizacija. Pristup nogometu i sportu. Odgajanje igrača i stručnjaka. Ustroj saveza i klubova. Gradnja stadiona. Stvaranje i odgajanje navijača. Stvaranje ozračja i kulta reprezentacije. Po svim smo tim segmentima lošiji od mnogih banana-država. Pročitaj štogod o tome, informiraj se. Ja ne trebam, godine sam proveo u sportskoj rubrici Večernjaka i Sportskim novostima. Svaki sam dan razgovarao s ljudima koji su svemu tome život posvetili. I svaki sam dan čitao njihove tekstove.
Kad bih samo jednu točku raspisao - npr. odgoj igrača, od omladinskih škola koje po zakonu službene tekme trebaju igrati na glavnom travnjaku - a nijedan se klub toga ne drži, do toga kako se npr. u Dinamu Mamić odnosio prema trenerima pionira, kadeta i juniora i kako ih je birao, ne bi mi vjerovao. Suce ni spominjati neću. Mafijaške metode zastrašivanja roditelja također. Ti uopće ne poznaš taj svijet. Nemaš nikakvu predodžbu o njemu. A sve ti je to, posljedično, reprezentacija.
Nije sramota igrati sa šest braniča protiv Engleza, kako je igrao hrabri Barić - samo je smiješno. Niti je sramota kako nas je Capello, opet protiv Engleza, razguzio usred Zagreba. Sramota je što smo u ključnim stvarima Cigani - a mogli bismo biti gospoda.
Ja se drzim tvoje recenice nogometnog i sportskog. Nogometno bi trebao biti rezultat, a sportsko infrastruktura. I svaki puta zelim raspravljat o tom, a ti opet i opet bjezis od onog sto te ustvari pitam.
Za nekog tko je dio zivota potrosio u sportu kao novinar? bi trebao znat da s mafijasima koji vode nogomet u infrastrukturi koju imamo, a ta je boze nas sacuvaj, imamo odlicne rezultate. Vrlo jednostavno.
A sto se tice mafije u nogometu znam ponesto, eto toliko da mi je bratu otvoreno rekao jedan od trenera omladinaca hajduka ako zeli da mu sina zaigra za hajduk mora dat 2 iljade eura. Brat je odbio i mali je presao u splita, ali se budala razlupala motorom prije par miseci, tako da vjerojatno nista od njegova baluna, al to nije ni tema
a tebi je jasno? volis ti hrvatsku vikipediju, jelda?
amo miki, zapjevaj..
ale, aleeee, a troke keeeeee
a troke kee a troooke keee
hrvati smoooooo
a di ce moooooo
to ni sami ne znamoooooo
i tuzni smoooo, pa pijemoooo
i na poljud dodjemooooooooo
navijamooooo, a troke keeee,
a troke kee a troke keeeeeeeeeeeeeeeee...
Naravno je kad si nedorastao temi koju komentiras, da ces je jednostavno zatrolati. Samo naprid..a unda » wrote:...
sta infrastruktura, sta rezultat, sta sport.. di to pise, sta ti pricas?miky0 » wrote: Ja se drzim tvoje recenice nogometnog i sportskog. Nogometno bi trebao biti rezultat, a sportsko infrastruktura. I..
jel tebi rezultat najvazniji?
sve dok bude dovoljno takvih kao sto si ti, ovakav i nogomet i sport i drzava i drustvo i sve ce nam bit kakvo je.
Ako ne shvacas procitano, ljubazno molim da ne trkeljas...a unda » wrote: sta infrastruktura, sta rezultat, sta sport.. di to pise, sta ti pricas?
jel tebi rezultat najvazniji?
sve dok bude dovoljno takvih kao sto si ti, ovakav i nogomet i sport i drzava i drustvo i sve ce nam bit kakvo je.
..il si opet napisao nesto sto nisi htio?miky0 » wrote:
Ako ne shvacas procitano, ljubazno molim da ne trkeljas.
ako ti ne razumijes sto si sam napisao, kako mos ocekivat da te drugi razumiju?
..a sto je najbolje, razumiju te. o,i te kako te razumiju. bez ikakvih problema.
doduse, ne bas onako kako bi ti htio, ali to je vec do tebe, ne do drugih..
il su danas izbori? to me nagovaras glasat za njih? ..znao sam ja.miky0 » wrote:Aj ca glasat za hdzsdp
isto mi je za koga god glasao da glasao sve dok ti budes glasao.
aj sad ti malo o rezultatima i infrastrukturi i o ponosu kao sportu. mos i popit nesto i doc to poljuda.. a troke keeeeee, a troke keeee..
Mos ti glasat uvik, za te su biralista otvorena..a unda » wrote: il su danas izbori? to me nagovaras glasat za njih? ..znao sam ja.
isto mi je za koga god glasao da glasao sve dok ti budes glasao.
aj sad ti malo o rezultatima i infrastrukturi i o ponosu kao sportu. mos i popit nesto i doc to poljuda.. a troke keeeeee, a troke keeee..![]()
- Stitch
- Head Honcho
A po kojoj bi i čijoj definiciji "nogometno trebao biti rezultat, a sportsko infrastruktura" - kad nije tako? Tvojoj? Lokalnih stručnjaka u birtiji?miky0 » wrote:
Ma Stitch, sve to sto si ti napisao nije argumentacija za ono sto te ja pitam. Da budem jasan, ja se sa svim napisanim slazem, pa to ti je vajda jasno?
Ja se drzim tvoje recenice nogometnog i sportskog. Nogometno bi trebao biti rezultat, a sportsko infrastruktura. I svaki puta zelim raspravljat o tom, a ti opet i opet bjezis od onog sto te ustvari pitam.
Sport sadržava mnogo toga. I podrazumijeva mnogo toga. Ako se baviš samo natjecanjem, izostavit ćeš rekreativce. Ako se baviš samo profesionalcima, izostavit ćeš amatere. A gdje su još klinci i sportaši s posebnim potrebama, gdje je školski sport... Sve ti se to već poodavno ubraja u istraživanja i mjerenja je li neka nacija sportska ili nije. Znaš kako se kaže, sustav je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika. A mi smo u svijetu poznati po svojim "improvizacijama" i potpunoj nebrizi za ono što se smatra sportskom bazom. Što misliš, zašto nam se toliko čude? Ili čak - smiju? Pa jednostavno, zato što se tako nigdje ne radi.
Sport je mnogo više od toga što ti vidiš kad srijedom ili subotom uključiš televizor. Ne shvaćam kako ti to nije jasno.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Prepričaj mi što unutra stoji, da ne otvaram to smeće. Dike ter hvaljenja, ha?..a unda » wrote: a tebi je jasno? volis ti hrvatsku vikipediju, jelda?
Potpisi su za budale.
Nista, sve super, samo mi onda objasni ovo:Stitch » wrote:
A po kojoj bi i čijoj definiciji "nogometno trebao biti rezultat, a sportsko infrastruktura" - kad nije tako? Tvojoj? Lokalnih stručnjaka u birtiji?
Sport sadržava mnogo toga. I podrazumijeva mnogo toga. Ako se baviš samo natjecanjem, izostavit ćeš rekreativce. Ako se baviš samo profesionalcima, izostavit ćeš amatere. A gdje su još klinci i sportaši s posebnim potrebama, gdje je školski sport... Sve ti se to već poodavno ubraja u istraživanja i mjerenja je li neka nacija sportska ili nije. Znaš kako se kaže, sustav je jak onoliko koliko je jaka njegova najslabija karika. A mi smo u svijetu poznati po svojim "improvizacijama" i potpunoj nebrizi za ono što se smatra sportskom bazom. Što misliš, zašto nam se toliko čude? Ili čak - smiju? Pa jednostavno, zato što se tako nigdje ne radi.
Sport je mnogo više od toga što ti vidiš kad srijedom ili subotom uključiš televizor. Ne shvaćam kako ti to nije jasno.
Sto je:Ponajprije nogometno i sportski, a onda i nacionalno i
politički.
nogometno je ________________
sportsko je ________________
nacionalno je ________________
politicki je ________________
Objasnjenja su potrebna tako da konacno shvatimo o cemu ti govoris, pa potom mozemo dalje, jer si ti to dosad sve zivo iskupusija
- Stitch
- Head Honcho
Prve dvije stavke podrobno sam ti opisao u dosadašnjim postovima. Svi, apsolutno svi, tiču se sportskog i nogometnog dijela. Samo ih još jednom pročitaj. I nemoj misliti da npr. kolektivno fotkanje u Međugorju umjesto stroge karantene i treninga odudara od toga. 
A nacionalno i politički tiče se rasizma na stadionima (znaš ono, majmuni i banane), fašizma (znaš i to, gledao si na televiziji), masovnih tučnjava sa suparničkim navijačima i policijom, odlazaka na grobove poznatih kretena, premijerovih i ministarskih intervencija eda se nas sirote Hrvate ne bi izbacivalo s natjecanja i sličnih lijepih stvari.
Ima toga. Bogu hvala.
A nacionalno i politički tiče se rasizma na stadionima (znaš ono, majmuni i banane), fašizma (znaš i to, gledao si na televiziji), masovnih tučnjava sa suparničkim navijačima i policijom, odlazaka na grobove poznatih kretena, premijerovih i ministarskih intervencija eda se nas sirote Hrvate ne bi izbacivalo s natjecanja i sličnih lijepih stvari.
Ima toga. Bogu hvala.
Potpisi su za budale.
..ne mogu. nemam snage. neprepricljivo je. nesto fifa, 1097.. 1907 takva neka godina, prva utakmica, izgubili dvajst nula..
..a di je pecat? ..tj, a rezultat?Stitch » wrote:Prve dvije stavke podrobno sam ti opisao u dosadašnjim postovima. Svi, apsolutno svi, tiču se sportskog i nogometnog dijela. Samo ih još jednom pročitaj. I nemoj misliti da npr. kolektivno fotkanje u Međugorju umjesto stroge karantene i treninga odudara od toga.
Ima toga. Bogu hvala.
..cek, cek, sace on to..
..amo mikiii, jos jedan krug, odavno nisi..
- Stitch
- Head Honcho
Kako gdje je? Gospa ga je odnijela...a unda » wrote: ..a di je pecat? ..tj, a rezultat?
Ne sjećam se više protiv kojih smo pikzibnera ostali bez bodova nakon te slavne hercegovačke epizode. Škotske, možda.
Valjda nismo izmolili krunicu kako Bog zapovijeda, ne znam.
Potpisi su za budale.
Dobro. Nemoj se dalje trudit, jer ovo sve sto govoris nema veze s mojim pitanjima. Jos jedna neargumentirana rasprava zavsrilaStitch » wrote:Prve dvije stavke podrobno sam ti opisao u dosadašnjim postovima. Svi, apsolutno svi, tiču se sportskog i nogometnog dijela. Samo ih još jednom pročitaj. I nemoj misliti da npr. kolektivno fotkanje u Međugorju umjesto stroge karantene i treninga odudara od toga.
Ima toga. Bogu hvala.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
REZIME:
Stitch rekne da se reprezentacija sramoti, ja pitam kad se reprezentacija osramotila, Stitch rekne da je kriva vlada, ministri, mafija u nogometu, navijaci i slicne pizdarije, pa ja kazem da je to jasno kao dan, ali ne pitam za cirkus kolorado vec pitam kad se to reprezentacija blamirala, a on opet o cirkusu kolorado i tako ukrug. Pokusao sam, stvarno sam dao sve od sebe, al nije islo. Jebiga.
Dragi citaoce,
ostao sam uskracen za jedno jedino moje pitanje Stitchu, kad je to, i od koga reprezentacija osramocena?, al idgovor nisam nikad dobio.
Dragi citaoce, ako oces, mozes postavit pitanje istom, i nadat se konacnom odgovoru.
Dragi citaoce, budi pozdravljen
Stitch rekne da se reprezentacija sramoti, ja pitam kad se reprezentacija osramotila, Stitch rekne da je kriva vlada, ministri, mafija u nogometu, navijaci i slicne pizdarije, pa ja kazem da je to jasno kao dan, ali ne pitam za cirkus kolorado vec pitam kad se to reprezentacija blamirala, a on opet o cirkusu kolorado i tako ukrug. Pokusao sam, stvarno sam dao sve od sebe, al nije islo. Jebiga.
Dragi citaoce,
ostao sam uskracen za jedno jedino moje pitanje Stitchu, kad je to, i od koga reprezentacija osramocena?, al idgovor nisam nikad dobio.
Dragi citaoce, ako oces, mozes postavit pitanje istom, i nadat se konacnom odgovoru.
Dragi citaoce, budi pozdravljen
- Stitch
- Head Honcho
Ne brini se ti zbog čitatelja, brini se zbog sebe. Svima je ovdje sve jasno, samo tebi nije. 
Ako si tako raspravljao i na Forumhaeru, ne čudi me što na Nogometu imaš parcijalu.
Ako si tako raspravljao i na Forumhaeru, ne čudi me što na Nogometu imaš parcijalu.
Potpisi su za budale.
Ne ne, tamo sam zagovarao povratak zvijezde petokrake na misto grba hajduka, pa su se malo naljutili, jer nisam bas popustaoStitch » wrote:Ne brini se ti zbog čitatelja, brini se zbog sebe. Svima je ovdje sve jasno, samo tebi nije.
Inace ovdi nikom nista nije jasno, a onaj koji ti potvrdi da mu je jasno sta si napisa te laze. Iz samilosti
-
- Information
-