Lijep dan, baš. Murphy, aj' ća!
- Nenia Salonitana
- Nenia Salonitana
bogu hvala na ovom divnom vremenu da se čovjek ima volje maknuti od doma. 
- Nenia Salonitana
zečna se vratila.
izgleda da opet ima problema s kolegama na poslu.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=54572519&postcount=9
izgleda da opet ima problema s kolegama na poslu.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=54572519&postcount=9
- Nenia Salonitana
upitalo me na ispitu da zamislim i opišem što bi testirala kad bi primjerice, morala zaposliti predavača na svom faksu, koje su vještine i osobine najpoželjnije. odgovorila sam, al iskreno. 
c ya na disciplinskoj.
poslije sjela na pivu. život je lijep.
a putem do doma oprala vozača busa jer je malome srao da što je pritisnuo gumb i krenuo uspoređivati kulturu sela i grada derući se gospodski na sav glas i ispoljavajući svoje frustracije na dečecu
, a ne silazi, a on je pristisnuo da ljudi mogu ući na srednja vrata, samo ovaj nije htio otvoriti druga dok ljudi nisu ušli na prva.
život je prekratak da prešućuješ budalama.
c ya na disciplinskoj.
poslije sjela na pivu. život je lijep.
a putem do doma oprala vozača busa jer je malome srao da što je pritisnuo gumb i krenuo uspoređivati kulturu sela i grada derući se gospodski na sav glas i ispoljavajući svoje frustracije na dečecu
život je prekratak da prešućuješ budalama.
- Nenia Salonitana
Eks » wrote:
Riješila jedan veliki teret koji vučem već godinu dana. dobro je otpočelo, sad treba vidit kako će završit.
sebi.
na jesen dolaziš u zg i slavimo do jutra.
Važi.
Samo da sve prođe kao ovo.
- Nenia Salonitana
netko od mojih susjeda je u zoru kosio travu.

sve okolo pokošeno, a ja se ne sjećam kad sam zadnji put pizdila zbog kosilica.
ili sam u najvećem kurcu ikad ili napredujem.
još samo da dođem u fazu da dok se približim na stotinjak metara od faksa žlijezde slinovnice ne luče pojačano slinu. nije damska želja za pljuvanjem po tom teritoriju, a nekmoli ona da pljuneš nekome u facu. bez obzira koliko to neki zavrijedili.
sve okolo pokošeno, a ja se ne sjećam kad sam zadnji put pizdila zbog kosilica.
još samo da dođem u fazu da dok se približim na stotinjak metara od faksa žlijezde slinovnice ne luče pojačano slinu. nije damska želja za pljuvanjem po tom teritoriju, a nekmoli ona da pljuneš nekome u facu. bez obzira koliko to neki zavrijedili.
- Nenia Salonitana
eks, kakvi su dojmovi? temperaturno i biometeorološki gledano, je li ti ugodnije ljeto na kontinentalnom asfaltu ili na primorskom? 
Pa uglavnom sam pod klimom ovaj tjedan bila pa sam najgore vrućine zapravo provela idealno. Ok, bilo je pakleno kad sam stigla u petak, nije bilo daška zraka, al kasnije je čak navečer bilo mrvu vjetra. Dole nemam klimu pa je priča drukčija.
Prognoza za kolovoz obećava, još samo sutra 35 i nakon toga skoro niti 32.
Prognoza za kolovoz obećava, još samo sutra 35 i nakon toga skoro niti 32.
-
- Information
-