Ko, jel ja?ElliQuinn » wrote:A da ti probaš koristiti Firefox?
Komentari na rad foruma
- schmokljan
Ze. davno smo ti Hekatonhir i ja spomenuli da u Firefoxu ne možemo boldati, italičiti
i slično putem shortcutova. Ima li šta s tim?
Ima. Mod je u beti i ne radi mi. Navodno bi trebalo šljakati CTRL+B, ali meni i dalje otvara bukmarke.schmokljan » wrote:Ze. davno smo ti Hekatonhir i ja spomenuli da u Firefoxu ne možemo boldati, italičitii slično putem shortcutova. Ima li šta s tim?
E, Ze
Napravila sam kako si mi rekao, očistila kompletan browsing history (IE 8, na poslu) ali i dalje ne mogu na Trkeljanja s posla.
Molim upomioč.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ne znam, išla sam normalno, do dana D kad mi je iskočio skočni penđer i pitao me username i pass. Nakon toga više nisam mogla.slafko » wrote:Možda ti korporativni firewall blokira pristup trkeljanju.
Svjedeno je li roza ili ljubičasta, obje su droljaste.![]()
Korporativni firewall nam blokira Facebook i Klik.hr. Ostalo ide.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Nemam pojma, samo znam da su mi to rekli kolege kad sam počela raditi prije par godina.slafko » wrote:Klik.hr? Nisam znao da je to uopće i potrebno blokirati. Kaj ljudi i dalje posjećuju to smeće?
Što ti piše u address baru? test.trkeljanje.com ili samo trkeljanje.com?Herp » wrote:
E, Ze
Napravila sam kako si mi rekao, očistila kompletan browsing history (IE 8, na poslu) ali i dalje ne mogu na Trkeljanja s posla.
Molim upomioč.
Jel možeš probat iz nekog drugog browsera na poslu?
BTW, ne sjećam se jesam li ovo već pisao, ali upiši u address bar samo trkeljanje.com, lupi enter i nakon toga ctrl+f5. Ako ne radi, pošalji screenshot.
meni se događa na mom vlastitom laptopu, da ne da na Trkeljanja, i samo na njih. Gasi pali ne pomaže, restart ne pomaže, ali pomaže gašenje apsolutno svega na pol sata. pojma nemam što se događa, ne da mi se zvat b net zbog foruma, ali zaista ne kužim di zapinje. imala sam istu stvar danas prijepodne. pretpostvaljam da b net ne može podnijeti toliko kontruktivnih postova 
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Prva stvar koju trebate provjeriti ako ne radi je da li vam dobro radi DNS.
Ukucajte "ping trkeljanje.com" u command prompt.
Mora vratiti 178.63.94.197.
Ako to vraća, možemo dalje u trablšuting.
Btw, mislim da nam je hoster jučer nešto restartao servere, ni meni sajt jedno vrijeme nije bio dostupan, a kada sam išao gledati uptime servera, bio je up svega par minuta.
Ukucajte "ping trkeljanje.com" u command prompt.
Mora vratiti 178.63.94.197.
Ako to vraća, možemo dalje u trablšuting.
Btw, mislim da nam je hoster jučer nešto restartao servere, ni meni sajt jedno vrijeme nije bio dostupan, a kada sam išao gledati uptime servera, bio je up svega par minuta.
ni jaMorticia » wrote:Ni ja nisam mogla ući, cca dvije minute.
Ne znam što mi je pisalo, ja se ne zamaram takvim banalnostima.![]()
![]()
nije bio error niti klasican ping time out. napisao mi je da se nemre spojit i ponudio history
napravim SS sljedeci put.
edit: ostao mi je FF upaljen od jutrosnjeg pokusaja. jutros je bio klasican
Unable to connect
Firefox can't establish a connection to the server at trkeljanje.com.
* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Namoroka is permitted to access the Web.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
-
- Information
-