jesi gledao die another day?
onaj satelit je bio mrak.
Nenia Salonitana wrote:slažem se.
O Golumi dragi!..a unda » wrote:..jos samo trispet dana i dani ce postajat sve kraci. nije da tek onda ne pocinju sranja, ali nekako se tjesim tim sve kracim danima.
treba ove kalendare nekako reformirat..
Jebate, mislim da se meni to stvorilo oko usta, peruta mi se koža stalno oko usta. To je valjda za one baš masne ala pečenjarnica style pa taman fino pospuga sve.elma » wrote:ja sam jednom kupila neki sapun za mitesere i dobila od njega one suhe lišajeve
nivea ni meni ne pomaže. nikad mi neće biti jasna opsesija onom plavom običnom. sad je prodaju i u tubi kao kremu za ruke i nerazmaziva je.
mažem ruke nekom rosalovom, valjda će pomoć
ako ti koža puca i peruta se u kutevima usana...pravac u ljekarnu po b kompleks.Eks » wrote:
Jebate, mislim da se meni to stvorilo oko usta, peruta mi se koža stalno oko usta. To je valjda za one baš masne ala pečenjarnica style pa taman fino pospuga sve.
Tu plavu i stavljam, imala sam i soft, al je isto smeće, sad imam takvu baleinu, bezveze skroz. Nema od tih jeftinih krema ništa. Jeftinu moš jedino maskaru kupit i lak za nokte (ne baš od 10 kn, minimalno 35- sad bi se masu njih zgražalo, al šta ću kad je tako, nema koji essence se nije polomio i bio smećast ili s lošom četkicom).
Zar stvarno misliš da su ta bljutava sranja bolja od gospodara sendviča - jednog jedinog McCountryja.Nenia Salonitana » wrote:kad će više oni ljetni sendviči doći u mek, već par godina nikako da ih ulovim jer ili prekasno odem ili su rasprodani bili kad sam došla.
big mac je kralj.BestOne » wrote: Zar stvarno misliš da su ta bljutava sranja bolja od gospodara sendviča - jednog jedinog McCountryja.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests