Jezikoterija
- MmeTipfeler
Nadam se da mislimo na istog psa, to jest na moju Sitku. Sita je križanka labradorice i zlatnog retrivera, Štanc Centra Silver. Koji je s tim istim goldenom proizveo 17-ero ili 20-ero štenadi (dvije kuje, a troje je navodno odmah ubijeno). Kod svih se razvila displazija laktova, kod troje u nešto manjoj mjeri pa su ih progurali pod radne pse, a ostalo su ispoklanjali. No, to je zapravo nevažno - važno je jedino to da je izrasla previsoka i pretanka, a to je itekako "pripomoglo" deformaciji skeletnog sustava. Vjerojatno je to razlog što tebi sliči na hrta, ali mislim da slika dokazuje kako se u njoj zapravo krije pantera.miky0 » wrote:
Bijelina slici je bijeli
ali uzmi u obzir da sam malo corav...a mozda si i ti corava pa je tebi zuto ono sto je meni bijelo
Svijetla je, da. Kad bi postajali bijeli labradori kao boja, bila bi bijela. Ovako je svrstavaju pod žuto, a moram reći da sam vidjela i bjeljih labradora (ili pasa u tipu labradora) od nje.
- MmeTipfeler
Na temi u Moderatorskom dijelu gdje se razgovaralo o novim modovima, a na kojoj sam provjeravala kada je Colbert postala mod, tražila sam da me maknu s moderature početkom 2009. Moderatorice su postale Colbert, a za njom Lila_Sun. Ove posljednje uopće se ne sjećam.Zekoslawa » wrote:Ti si otišla negdje u jesen 2010., čini mi se. Pisala si svakako kad sam ja došla i sjećam se cijele te situacije kad si otišla. I judolino je sigurno bio tu u to vrijeme.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 826 times
- Been thanked: 1566 times
Mah, to ti je ona mala koja je otvarala nadobudne sociološke teme na DZ-u. Na Jezikoslovlje i nije ulazila.MmeTipfeler » wrote:Moderatorice su postale Colbert, a za njom Lila_Sun. Ove posljednje uopće se ne sjećam.![]()
Potpisi su za budale.
Nije ni mogla, kad je nastalo tek u doba colbert i Eurifese, čini mi se. I to nakon što smo valjda svi po triput ispustili dušu dok smo ih uvjerili da bi to valjalo napraviti.Stitch » wrote:
Mah, to ti je ona mala koja je otvarala nadobudne sociološke teme na DZ-u. Na Jezikoslovlje i nije ulazila.
Hvala na pojasnjenjuMmeTipfeler » wrote:
Nadam se da mislimo na istog psa, to jest na moju Sitku. Sita je križanka labradorice i zlatnog retrivera, Štanc Centra Silver. Koji je s tim istim goldenom proizveo 17-ero ili 20-ero štenadi (dvije kuje, a troje je navodno odmah ubijeno). Kod svih se razvila displazija laktova, kod troje u nešto manjoj mjeri pa su ih progurali pod radne pse, a ostalo su ispoklanjali. No, to je zapravo nevažno - važno je jedino to da je izrasla previsoka i pretanka, a to je itekako "pripomoglo" deformaciji skeletnog sustava. Vjerojatno je to razlog što tebi sliči na hrta, ali mislim da slika dokazuje kako se u njoj zapravo krije pantera.
Svijetla je, da. Kad bi postajali bijeli labradori kao boja, bila bi bijela. Ovako je svrstavaju pod žuto, a moram reći da sam vidjela i bjeljih labradora (ili pasa u tipu labradora) od nje.
- Stitch
- Head Honcho
Mislim da se varaš, dva su podforuma bila, ali ne da mi se provjeravati. Ne zato što me straše plava slova, lijen sam, jednostavno.Zekoslawa » wrote: Nije ni mogla, kad je nastalo tek u doba colbert i Eurifese, čini mi se. I to nakon što smo valjda svi po triput ispustili dušu dok smo ih uvjerili da bi to valjalo napraviti.
Potpisi su za budale.
- MmeTipfeler
Ne vara se. Ne znam, doduše, kada je Jezikoslovlje odvojilo kao potpodforum (užasna li izraza!), ali znam da sam se iznenadila kad sam nakon duljeg vremena navratila na DZ i zatekla takvu situaciju. Lila_Sun pisala je još dok sam ja bila mod, a onda sigurno nije bilo Jezikoslovlja.Stitch » wrote:
Mislim da se varaš, dva su podforuma bila, ali ne da mi se provjeravati. Ne zato što me straše plava slova, lijen sam, jednostavno.
Drugo iznenađenje, kad već tračamo, bila je Nica kao moderatorica na DZ.
P. S. Zašto ti, Zekoslawo, nikada nisi postala mod na DZ? Nekako se nejasno sjećam da je bilo govora o tome. Ili se sad pak ja varam?
Zec, varaš se. Ja sam stigao na veliki forum 1. 5. 2009, a ispočetka sam se dugo klao s ustašama i četnicima, na DZ sam stigao koje leto poslije.
A s obzirom da pamtim cijelu ekipu, sasvim sigurno bih se sjećao i Didi.
A s obzirom da pamtim cijelu ekipu, sasvim sigurno bih se sjećao i Didi.
Šta je ovo, sveopća senilnost vas spopala?
Stitch se ono volio dičiti slonovskim pamćenjem, jelda.
A ti, druže, oćemo u gajbu pive ili šta?
Pa kaže...
2010.
2009.

Pa kaže...
2010.
2009.
Rekoh ja odavno, sljedeći korak bit će...MmeTipfeler wrote:
Drugo iznenađenje, kad već tračamo, bila je Nica kao moderatorica na DZ.Vremena se mijenjaju, ali očekivalo bi se da mod bar piše na nekom podforumu, a ne bi bilo zgorega ni da poznaje problematiku. Ono, ne mora Gastronomiju moderirati baš šef kuhinje u hotelu Palace, ali bar netko tko se ne hrani pomfritom i naglo prženim šniclima kao ja.

Nemoj to pitati, matere ti, nema tih Markovih konaka koji bi nadmašili tu trakavicu.P. S. Zašto ti, Zekoslawo, nikada nisi postala mod na DZ? Nekako se nejasno sjećam da je bilo govora o tome. Ili se sad pak ja varam?
A ono ukratko? Neki presjek?Zekoslawa » wrote: Nemoj to pitati, matere ti, nema tih Markovih konaka koji bi nadmašili tu trakavicu.
Je, Zec, u pravu si, sinoć sam prosurfao.
ALi Didi mi nekako nije upala u oko, mislim, sjećam se tu i tamo nekog njenog posta (s avatarom u obliku zmaja?), ali ne sjećam se doba kad je bila mod. Valjda zato kaj mi nije lupala kartone ko Colbert kad je uvati PMS ili pun mjesec.
ALi Didi mi nekako nije upala u oko, mislim, sjećam se tu i tamo nekog njenog posta (s avatarom u obliku zmaja?), ali ne sjećam se doba kad je bila mod. Valjda zato kaj mi nije lupala kartone ko Colbert kad je uvati PMS ili pun mjesec.
- MmeTipfeler
Dobro se sjećaš. Da, bila je zmajica koja rigala vatru. 
U međuvremenu se malo zabavljam. Nica je brza na pištolju kad treba zatvoriti temu, ali ne i kad treba moderirati. Mislim da nije shvatila tko sam.
U međuvremenu se malo zabavljam. Nica je brza na pištolju kad treba zatvoriti temu, ali ne i kad treba moderirati. Mislim da nije shvatila tko sam.
Skužit će ona, bez brige...MmeTipfeler » wrote:Dobro se sjećaš. Da, bila je zmajica koja rigala vatru.
Ili po ovoj spik/ci ovdje, ili kad joj dojavi neki domaći izdajnik...
Jebate, sad kad znam tko si zapravo skoro mi dođe žao kaj sam te podjebavala. Al naravno, kad bih žalio zbog takvih stvari, ne bih se zvao judolino, nego, primjerice plačipičkasti brstitelj korijenastog povrća...
- Stitch
- Head Honcho
Malo smo neodlučni, ha, Wachowski?judolino » wrote: Jebate, sad kad znam tko si zapravo skoro mi dođe žao kaj sam te podjebavala.
Potpisi su za budale.
A kad si prominila spoljudolino » wrote: Skužit će ona, bez brige...
Jebate, sad kad znam tko si zapravo skoro mi dođe žao kaj sam te podjebavala. Al naravno, kad bih žalio zbog takvih stvari, ne bih se zvao judolino, nego, primjerice plačipičkasti brstitelj korijenastog povrća...
Ma zapravo sve je bilo dobro dok moderatura nije sjebala stvar, a premda Colbert nije mene otjerala, otjerala je druge. A poslije nje uslijedio je totalni potop.
E sad, možemo li se ponovno okupiti? Možda da otvorimo temu za veterane DZ-a?
E sad, možemo li se ponovno okupiti? Možda da otvorimo temu za veterane DZ-a?
Ajte pederi u kurac, omakno mi se a poslje "podjebaval". Zato kaj sam već razmišljal o početku sljedeće rečenice. Zato jer ja, za razliku od vas primitivaca, razmišljam unaprijed!*
Dobro, dobro, opet sam se napil, pa kaj?
Dobro, dobro, opet sam se napil, pa kaj?
- MmeTipfeler
Još i to! Nije dosta što se cijeli dan tehnički, psihički i financijski pripremam za registraciju auta, a?Zekoslawa » wrote:Tipfelerko, čitaj PM-ove.
- MmeTipfeler
Prije će biti ovo drugo. Odnosno kad joj netko otkrije "tajnu". Ona je administratorica s posebnim potrebama.judolino » wrote: Skužit će ona, bez brige...
Draga, nemoj sad prestati. Inače će meni biti žao što nisi i ti kao Nica.Jebate, sad kad znam tko si zapravo skoro mi dođe žao kaj sam te podjebavala. Al naravno, kad bih žalio zbog takvih stvari, ne bih se zvao judolino, nego, primjerice plačipičkasti brstitelj korijenastog povrća...
A jesi li kad trijezan izmedju dvi ture alokoholajudolino » wrote:Dobro, dobro, opet sam se napil, pa kaj?
Mislim da cu krajem ovog miseca ili pocetkom slijedeceg miseca za zagreb, pa bi se vi od gorika mogli digod skupit pa da u miru popijemo koju uzdravlje. A ako popijem koju vise, opasno bi mi se bilo strmopizdit autom za split, pa di bi moga ubit oko dok alkohol ne ishlapi
- Nenia Salonitana
miky0 » wrote:
A jesi li kad trijezan izmedju dvi ture alokohola![]()
Mislim da cu krajem ovog miseca ili pocetkom slijedeceg miseca za zagreb, pa bi se vi od gorika mogli digod skupit pa da u miru popijemo koju uzdravlje. A ako popijem koju vise, opasno bi mi se bilo strmopizdit autom za split, pa di bi moga ubit oko dok alkohol ne ishlapi
a ti?
-
- Information
-