evo, lezim u novoj sobi, ne znam, vidit cemo, ima uzbudjenja, ima straha, ima mir.
kvart miran, tako kazu, sad se muha ne cuje. samo komarac, njih ima.
soba je mala, ima tv koji nema signal
nisam stigla gledat tvd, mozda za vikend u drustvu.
Eks wrote:Mob otkazuje poslusnost, imam wi fi, ali nesto mob zeza.
evo, lezim u novoj sobi, ne znam, vidit cemo, ima uzbudjenja, ima straha, ima mir.
soba je mala, ima tv koji nema signali plocice od kuhinje, al ne zalim se, imam navodno mirne cimerice koje puno uce, jednu sam upoznala, i tako.
mene više veseli apstinencija koja će uslijediti.
Eks » wrote:Mob otkazuje poslusnost, imam wi fi, ali nesto mob zeza.
soba je mala, ima tv koji nema signali plocice od kuhinje, al ne zalim se, imam navodno mirne cimerice koje puno uce, jednu sam upoznala, i tako.
mozda ti se ne spava zbog svega sto se promjenilo. vec ima nesto dobro u promjeni, lijep kvart.Eks » wrote:u pravu si. iako sam dvaput laktom udarila, mali krevet.al od neceg se starta.
jedino-ne spava mi se. strgana sam fizickh od pjesacenja, dosta je daleko, al volim ovaj kuart, lijep je jako
na pravom si mjestu, sad iskoristi to na pravi nacinEks wrote:istina. kaze žena da ovdje rijetko dodju studenti, u ovaj kvart, da dodje tko bas oce ucit.
na pravom sam mjestu.
auti se samo cuju povremeno.
..a koji ti je to kuart? bokanjac?Eks » wrote:u pravu si. iako sam dvaput laktom udarila, mali krevet.al od neceg se starta.
jedino-ne spava mi se. strgana sam fizickh od pjesacenja, dosta je daleko, al volim ovaj kuart, lijep je jako
+1dexter » wrote:ne znam za druge ali ja jesam i to prilicnom, po milioniti put ove godine.
kak ti ide s učenjem?Eks » wrote:Meni je čelo istočkano od komaraca, soba je močvara.Čak imam točku na uhu i ispod obrve, pas im mater.
Isto gadan pms. Neki mjesec bude gore, neki bolje, kako dopadne.
cini mi se da sam u takvom stanju stalno sa povremnenim boljim fazama. grc i neki cudan osjecaj u stomaku su mi postali uobicajeni.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests