E sad, pitanje za prave muske:
Jelda da to nije puno, i da nisam alkoholicar
Četiri litre u tri dana? Trošiš manje od fiće.miky0 » wrote:...eto, zena me sad napala (sta napala...skandal!!!) da sam posta alkoholicar jer sam u zadnja 3 rucka (a to nije istina, jer sam pio i za vecerama) popija 4 litre crnoga vina.
Jbga, uziman u bille faustov tetrapak od 3l crnog, i to mi je odlicno za tu cijenu...ma ne bi ona skuzila da joj nisam reka da ga kupi, no problem je u tome da ga je kupila i prekjucer ili jucerMightyMe » wrote:Kad si budala.
Taktika je da se vino ne pritače u ništa manje od 10 litara i da to stoji u konobi. I onda svako malo, kad ne gleda, sa čašon do konobe. Pa nek onda broji, ako može.
Pa nemoj tako, nisam alkoholicar, vidis da trosim manje od fice
..kako to mislis.. nisam alkoholicar?
6 tjedana??? Jesi ti pri sebi..a unda » wrote:
..kako to mislis.. nisam alkoholicar?
imas jedan test. sest tjedana ni kapi alkohola. pa ako to uspijes, onda mos sam sebi neke stvari priznat..
Ja sam mislila da samo loče, a on se i karta. A sigurno ima na mobitelu i onu aplikaciju za kladionicu.
Htjela sam i to spomenuti, ali nisam htjela ispasti narcis.dexter » wrote:mislim da si za ovo ti odgovorna![]()
mozda je sve pocelo kad si ga ti odbila da se upoznate na kafi![]()
i casa obavezno dnevno je oblik ovisnosti, jedini pravi test je ovo sto je unda predlozio
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests