Hajka na Index.hr

Koliko para, toliko muzike
karambol

Post 17 Apr 2015, 18:54

Ako ipak ostane ovdje jer sunce tuđeg neba blablabla...što će učiniti?
Hoće li s tom lovom, nakon što spizdi na droze i koke veći dio, osnovati neku stranku kako bi se domogao love?
Hoće li je nazvati Index - Stranka umjerenog napretka u granicama zakona? Ili nekako pompoznije i marketinški učinkovitije? SIKIRA, recimo...ili TOLJAGA...?
:zubo:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 17 Apr 2015, 19:05

Pero » wrote: U dobit je uračunao plaćanje novinara preko studentskih ugovora i posipanje pepelom kad ga država uhvati u tome i plaćanje kazne? :zubo: Inače, kul profit - 50% za to bi se i jedan Google ili Apple mogli zainteresirati, a da ne govorimo o šeicima. :zubo:
Dobro aj sad,+- par stotina iljada gori-doli ;)
Pero » wrote:

Jebate led, a bio je tako beskompromisan do sada, udarao i lijevo i desno, sa argumentima i bez. :D Od nečega moraš umrijet. :zubo: Što sad, tvoj ideal bi se povukao u mirni život i ti bi mu to oprostio? :zubo: Što bi onda čitao? Huffington post? :zubo:
E sad, svak ima pravo sacuvat vlastiti zivot, pa tako i matija ;)

Pokusa sam otvorit Huffington post, al mi na mobu ne ide :tuzni:
miky0
ST Leader

Post 17 Apr 2015, 19:11

Tea Tree » wrote: Ma kakvo posipanje pepelom, vidiš da je on žrtva. Žrtva! Morao je tako, nisu mu ostavili izbora. Ne treba se on posipati pepelom nego oni koji su ga do toga doveli. :crying:
Pa naravno da je zrtva. Ako on radipotpuno jednako svim drugim portalima, a samo on najebe, onda je jasno da je on zrtva :amen:
Tea Tree » wrote:
Eto, ni meni nije jasno da bi mu Miki to oprostio. Nije li i to jedan oblik veleizdaje?
A cuj, i meni bi bilo draze da ostane i bori se do kraja. Cak mi je, ne tako davno i rekao da ce on vec pronac nacin za fajt s veleizdajnicima u slucaju da ga isti onemoguce. Tako se nadam da ipak nece odustat :)
MightyMe

Post 17 Apr 2015, 21:03

Da san Matija, ja bi Index prepustija mikiju pa bi vidili oni boga svoga. :usama:
Tea Tree

Post 17 Apr 2015, 21:53

Pa da, čak ga ne bi trebao ni odmah prodati. U početku Mikiju prepusti upravljanje, a dobit dijele u nekom omjeru, kako se već dogovore. I tako dok Miki skupi pare da ga skroz isplati. Pa bolje bi mu bilo napraviti takav deal s nekim pouzdanim nego prodavati nekome tko u ovom trenutku ima pare, ali izgledno je da će sve sjebat.

Šta kažeš Miki, jesi li zainteresiran?
Zekoslawa

Post 17 Apr 2015, 22:11

To treba nacionalizirat. :usama:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 17 Apr 2015, 22:49

Zekoslawa » wrote:To treba nacionalizirat. :usama:
..pa zapalit. :usama:
Pero

Post 18 Apr 2015, 07:33

Tea Tree » wrote: Eto, ni meni nije jasno da bi mu Miki to oprostio. Nije li i to jedan oblik veleizdaje?
Miki je široka duša. :zubo: Samo da nije HDZSDP. :zubo:
miky0 » wrote: Pokusa sam otvorit Huffington post, al mi na mobu ne ide :tuzni:
Probaj doć do notebooka, vidi kako se ljudi snalaze:
http://www.kitguru.net/channel/jon-mart ... assed-fan/
miky0
ST Leader

Post 18 Apr 2015, 11:43

MightyMe » wrote:Da san Matija, ja bi Index prepustija mikiju pa bi vidili oni boga svoga. :usama:
Ja bi puka prije pukija :zubo:
miky0
ST Leader

Post 18 Apr 2015, 11:45

Tea Tree » wrote:Pa da, čak ga ne bi trebao ni odmah prodati. U početku Mikiju prepusti upravljanje, a dobit dijele u nekom omjeru, kako se već dogovore. I tako dok Miki skupi pare da ga skroz isplati. Pa bolje bi mu bilo napraviti takav deal s nekim pouzdanim nego prodavati nekome tko u ovom trenutku ima pare, ali izgledno je da će sve sjebat.

Šta kažeš Miki, jesi li zainteresiran?
Jesam, zainteresiran sam, ali nije matija zainteresiran to prepustit meni, jer je njemu uvjet to prepustit supkolizcu vladajucoj kasti, a ne njemu slicnom ;)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 19 Apr 2015, 08:12

Jel mogu ja dobit kolumnu u kojoj ću mrzit Švabe i domaće ustaše koji ne znaju reć avion nego zrakoplovare i prodaju zjake?

Ja ću prije il kasnije nekog zatuć, treba mi omogućit neki politički ventil... :majkl majers:
miky0
ST Leader

Post 26 Sep 2015, 11:51

Jeli neko zna sta se dogadja s indexovim forumom? Zasto ne postoje komentari ispod clanaka :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 26 Sep 2015, 21:23

Bog'te mazo, i zaboravim da sam otvorija temu na index forumu, a kad tamo ni manje ni vise nego 20 stranica u par sati. Stvarno sam expert za otvaranje tema ;)

Mogao bi se profesionalno bavit na svim portalima-forumima za otvaranjem tema :lux:
karambol

Post 26 Sep 2015, 22:43

Bolje je otvarati vino. :zubo:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Sep 2015, 11:38

miky0 » wrote:Bog'te mazo, i zaboravim da sam otvorija temu na index forumu, a kad tamo ni manje ni vise nego 20 stranica u par sati. Stvarno sam expert za otvaranje tema ;)

Mogao bi se profesionalno bavit na svim portalima-forumima za otvaranjem tema :lux:
To nije forum, to je deponij ljudskog šljama...
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 734 times
Been thanked: 1341 times
Post 27 Sep 2015, 12:22

... što vrijedi i za komentatore Večernjeg, Jutarnjeg i ostalih hrvatskih portala. :D

Komentare bi trebalo ukinuti. Kao i cijelu "Hoću internet"-generaciju koja se nakotila virtualnim prostorom. :raspa:
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Sep 2015, 12:46

Stitch » wrote:... što vrijedi i za komentatore Večernjeg, Jutarnjeg i ostalih hrvatskih portala. :D

Komentare bi trebalo ukinuti. Kao i cijelu "Hoću internet"-generaciju koja se nakotila virtualnim prostorom. :raspa:
..a kako ces ukinut? mislim, i kad bi mogao? ..i ne radi se tu samo o hocu internet generaciji, ali razumijem sto zelis reci.

tj, ko god bili oni, oni su ti koji ukidaju, oni su ti koji odlucuju. nekako da sinoptiziram, kako ukiniti slamove? a to je, izgleda, nasa buducnost, izgleda da je tu zivot.
mogao bih povuci neku paralelu izmedju urbanizma i interneta. ajd, ne mozda bas paralelu, ali neke asocijacije koje se nekako i priblizavaju, pa i preklapaju, bih.
a nisam tu neki optimist nikako, barem sto se tice tog mog dijela seksualnosti u meni kojeg bi nazvao.. idealizmom. :D
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 734 times
Been thanked: 1341 times
Post 27 Sep 2015, 15:43

Kako bih to riješio? Pa tenkovima, kako drukčije? :zubeki:
Potpisi su za budale.
miky0
ST Leader

Post 27 Sep 2015, 20:49

Po dobrom starom obicaju opet serete. Sad mi se u potpunosti minja koncepcija citanja indexovih clanaka, jer mi je dosad bio stil citanja da procitam naslov, skrolam do dna i citam komentare, a potom shvatim sto pise u clanku iako clanak ne procitam.

A druga stvar, zasto ovo nije dobro, zato jer normalan covik nece imenom i prezimenom srat protiv veleizdajnika, da ne bi ostatak zivota proveo u ludari.

Dakle, ovo je direktan udar na slobodu govora. Direktan.

I zadnje, matija me totalno razocarao s ovim, jer je unistija svoj forum, kojeg je potpuno prepustija jebenom fejsu.
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 27 Sep 2015, 21:50

miki, jest, gadno je to kad treba i stat iza vlastitih riječi. ono, mrtav ozbiljan nešto napisat, pa obrazložit, pa imat odgovore na škakljiva pitanja.. možda neko posumnja u tu "normalnost", možda to bude i sam pisac, ali tako mora ako se hoće nešto shvatit, pomać.. pa eto, možda i u pravcu čitanja malo više od naslova.. :D

gro komentara i dolazi od onih koje tekst ispod ne zanima previše, a iz nekog razloga su uvjereni u to da imaju šta za reći. pa ti kuži smisao komentara i komentara komentara.. :D ako je poenta u smislu, uopšte. :D
kako kažeš - ne može normalan čovjek srat, a da ne završi u ludari.. eto odgovora zašto se ne sere na ulici. sad samo primijeni tu logiku malo šire.. :D
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Sep 2015, 22:12

Stitch » wrote:... što vrijedi i za komentatore Večernjeg, Jutarnjeg i ostalih hrvatskih portala. :D

Eh, kad bih ja imao ovlasti, da ih ukinem, ujedno bih riješio i problem nezaposlenosti, bilo bi viška slobodnih radnih mjesta... :E
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Sep 2015, 22:14

miky0 » wrote:Po dobrom starom obicaju opet serete. Sad mi se u potpunosti minja koncepcija citanja indexovih clanaka, jer mi je dosad bio stil citanja da procitam naslov, skrolam do dna i citam komentare, a potom shvatim sto pise u clanku iako clanak ne procitam.

A druga stvar, zasto ovo nije dobro, zato jer normalan covik nece imenom i prezimenom srat protiv veleizdajnika, da ne bi ostatak zivota proveo u ludari.

Dakle, ovo je direktan udar na slobodu govora. Direktan.

I zadnje, matija me totalno razocarao s ovim, jer je unistija svoj forum, kojeg je potpuno prepustija jebenom fejsu.
A i tebi bih pružio mogućnost doprinosa boljitku čovječanstva - drugim riječima, ucmeko bih te ko kera uz tarabu... :raspa:

Jebem ja slobodu da svaka budala lupeta majmunarije. Sloboda govora suvislima, debilima sloboda bit kuš i mučat! :mudri:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 27 Sep 2015, 22:16

Zmaj021 » wrote:miki, jest, gadno je to kad treba i stat iza vlastitih riječi. ono, mrtav ozbiljan nešto napisat, pa obrazložit, pa imat odgovore na škakljiva pitanja.. možda neko posumnja u tu "normalnost", možda to bude i sam pisac, ali tako mora ako se hoće nešto shvatit, pomać.. pa eto, možda i u pravcu čitanja malo više od naslova.. :D

gro komentara i dolazi od onih koje tekst ispod ne zanima previše, a iz nekog razloga su uvjereni u to da imaju šta za reći. pa ti kuži smisao komentara i komentara komentara.. :D ako je poenta u smislu, uopšte. :D
kako kažeš - ne može normalan čovjek srat, a da ne završi u ludari.. eto odgovora zašto se ne sere na ulici. sad samo primijeni tu logiku malo šire.. :D
Točno, treba bit pošten i iskren.

Evo, uzmimo za primjer Undu - svi znamo da je on zapravo Inoslav Bešker i on to ni ne krije, premda mu je malo teže prepoznati stil bez omanje vojske lektora & korektora, al bože moj...
miky0
ST Leader

Post 27 Sep 2015, 23:07

Zmaj021 » wrote:miki, jest, gadno je to kad treba i stat iza vlastitih riječi. ono, mrtav ozbiljan nešto napisat, pa obrazložit, pa imat odgovore na škakljiva pitanja.. možda neko posumnja u tu "normalnost", možda to bude i sam pisac, ali tako mora ako se hoće nešto shvatit, pomać.. pa eto, možda i u pravcu čitanja malo više od naslova.. :D
Ne, to je glupo. Svi normalni paze kako ce sto rec pod imenom i prezimenom. No, sustina slobodne kominikacije je upravo klasican forun kakvog i mi koristimo, upravo iz razloga slobodnog izrazavanja. I jedino mjerodavno je ono sto se kaze pod nickom :)
Zmaj021 » wrote: gro komentara i dolazi od onih koje tekst ispod ne zanima previše, a iz nekog razloga su uvjereni u to da imaju šta za reći. pa ti kuži smisao komentara i komentara komentara.. :D ako je poenta u smislu, uopšte. :D
Moglo se doskocit problematicnim idiotima koji su svaku temu koristili za fajt protiv babica i indexa, nacinim koji koristi forum.hr. Baniranjem. A oni ugaaili forum :facepalm:
Zmaj021 » wrote: kako kažeš - ne može normalan čovjek srat, a da ne završi u ludari
Ne slazem se da zavrsis u ludari ako seres. Vajda zavrais u WCu :misli:
miky0
ST Leader

Post 27 Sep 2015, 23:10

judolino » wrote: A i tebi bih pružio mogućnost doprinosa boljitku čovječanstva - drugim riječima, ucmeko bih te ko kera uz tarabu... :raspa:

Jebem ja slobodu da svaka budala lupeta majmunarije. Sloboda govora suvislima, debilima sloboda bit kuš i mučat! :mudri:
Da si barem jednom uzeo pusku u ruke, koliko si puta pucao po nama ovdi, i otiso do sabora, ucinio bi veliku stvar za covjecanstvo ;)
  • Information