Ajmo racunajte
A evo cekam da piagio otvori salon pa da vidim njihove cijene...a unda » wrote: pa sta tebe briga kolko ce oni zaradit. uzmi to prije nego se predomisle i prije nego sto vide da si ih ti zajeba
Lipo je nesto neocekivano dobit, ali nisam siguran da je bas to tako..a unda » wrote: , a priznaj, jelda da ti je drago zajebat ih.. to vridi barem dvista eura zajebat nekog za deset eura..![]()
Za kasko znam, to ne ulazi u ovaj otplatni plan, a to je cijena s pdvom...barem bi tribala bit jer kad sam pita ide li sta na tih 11 ipo iljada jos sta, rekli su da ne, da je to sa svimali » wrote: Pa mali ti je ukupan iznos![]()
Ono gore šta si računao ti nije dobro. Kamata je uračunata već, to te ajmo tako reć, ne zanima.
Rata je koliko su napisali (29 eura), ti toliko plaćaš mjesečno i ništa više.
Na početku daš učešće, na kraju za "otkup" još 100 eura. Računaj da ćeš u startu morat platit još i porez cca 1000 kuna, plus kasko itd.
Tko plaća PDV?
Provjeri dal se radi o "leasingu s financiranjem PDV-a" ili bez. Ako je bez, onda ti na početku uz učešće i porez moraš platit još i sav PDV.
Blizu siblue » wrote:Ali sam uvijek zamišljala u nekom kreativnom polju - arhitektura / građevina
(a i od svih polja kojih se trenutno mogu sjetiti, kreativno mi nekako najprimamljivije zvuči
Miki, još bolje onda ako je PDV unutra
Receno mi je iz jednog osiguravajuceg srustva da lizing ide na 10-11% vrijednosti skutera, pa ne znam izracunat koliko bi taj PPMV mogo kostatali » wrote: Blizu si![]()
(a i od svih polja kojih se trenutno mogu sjetiti, kreativno mi nekako najprimamljivije zvuči)
Miki, još bolje onda ako je PDV unutra, no PPMV te, uz kasko, isto kači.
Receno mi je iz jednog osiguravajuceg srustva da lizing ide na 10-11% vrijednosti skutera, pa ne znam izracunat koliko bi taj PPMV mogo kostatali » wrote: Blizu si![]()
(a i od svih polja kojih se trenutno mogu sjetiti, kreativno mi nekako najprimamljivije zvuči)
Miki, još bolje onda ako je PDV unutra, no PPMV te, uz kasko, isto kači.
Imaš ovdje kalkulator
http://www.carina.hr/Aplikacije/KalkulatorPP.aspx
Al koliko sam vidio za automobile, to ti trgovci već uračunaju u prodajnu cijenu, neki ga iskažu posebno, a neki ne.
Al koliko sam vidio za automobile, to ti trgovci već uračunaju u prodajnu cijenu, neki ga iskažu posebno, a neki ne.
Trgovci da, ali npr. na računu od leasinga vjerojatno ne bi bilo tog poreza uopće iskazanog jer će ga platiti temeljem drugog posebnog računa, na to sam mislilaPero » wrote:Imaš ovdje kalkulator
Ali u pravu si. On u biti još nema račun, ni trgovine ni leasinga, nego ponudu trgovca na kojoj je valjda specificirano sve, a na temelju toga je dobio ovu ponudu leasinga, da
Evo Miki, jesmo ti pomogli
Hvala na kalkulatoru, sve u svemu cijene su vec izracunate sa svim davanjimaPero » wrote:Imaš ovdje kalkulator
Na lizing?
Miky jebiga...ja nisam nikad čuo u tim izračunima kako netko spominje sise...sve do danas.
Glavnica, kamata, rata, obračun, stopa, tečaj, osiguranje, leasing, kredit, nalog, povrat, uplata, digitron Buje, Bijelo Dugme, Vatreni poljubac, Smak, Plava trava zaborava, Jimi Hendrix, Insomnia...sve sam to čuo u banci, ali sise nkad nitko nije spominjao.
U kojoj si to instituciji bio? Ha?
Ta ti se institucija zove radoznalostkarambol » wrote:
Na lizing?
![]()
Miky jebiga...ja nisam nikad čuo u tim izračunima kako netko spominje sise...sve do danas.
Glavnica, kamata, rata, obračun, stopa, tečaj, osiguranje, leasing, kredit, nalog, povrat, uplata, digitron Buje, Bijelo Dugme, Vatreni poljubac, Smak, Plava trava zaborava, Jimi Hendrix, Insomnia...sve sam to čuo u banci, ali sise nkad nitko nije spominjao.
U kojoj si to instituciji bio? Ha?
Ok, hvala jos jednom
Koliko?ali » wrote:
Za sise ćeš još pričekati
Ti si presveta da bi me castila srednjacima
Ma bi, rado bi ti pomoga, ali nemam pojma, jedino znam razgovarat o sexu i sisamaali » wrote: Ne znam ni ja, valjda ti se nešto poremetilo![]()
Vidim da ti je dosadno, ajde na Domaćinstvo mi popravit vešmašinu
- Nenia Salonitana
kad si nađu dečke više ne navraćaju ovdje.miky0 » wrote:
Ma bi, rado bi ti pomoga, ali nemam pojma, jedino znam razgovarat o sexu i sisamaa i fale mi i Ex i euklid pa mi je dosadno
Dobra!
Nije da o sebi mislim isto, grijesila bih dusu, ali mi se svidja sto se mozes zajebavat i na svoj racun iako ti nije do zajebancije.
Velika je to stvar iako ti se sad cini da nije.
Evo, ovo Euklidovo je gore makar se ne cinilo takvim.
U tebe jos ima špirita, osjeti se to.
U njega je skoro sve izgorilo.
A opet, mozda samo sudim po sebi. Jebiga!
Euklide...pusti glasa i demantiraj me!
-
- Information
-