..tnx na linkovima i aribag utjehi.
prosao uglavnom sve te linkove i opet ne ide.
naime, imas ono s kabelima i to ide na ulozak brave, a ulozak brave ide, jel, na bravu. i sad.. ok, skinuo sam one gore dole plastike oko volana, sve se relativno dobro vidi, vidi se taj kontakt, kako li se vec zove, vidi se ulozak brave, ali ne mogu skinut nista.
tj, jel se taj kontakt s kabelima, taj plasticni dio, samo izvuce iscupa s uloska brave? na novom ulosku brave ima kao neki plasticni utor, neki kao valjda osigurac plasticni, bajonet kao neki, jezicak neki plasticni koji valjda klikne klikne u taj utor na ulosku, ali kako doc do toga kad je spojeno?
..ili to nema veze, samo iscupat i aj ca?
a za skinut ulozok s brave ( i bravu), pise uglavnom da imaju dva vijka, kod mene je jedan. pise jos da se negdje gurne neki komad zice u neku rupu i nesto cacka, pa se onda to nesto otkoci, ali kod mene toga nema ili ja ne vidim.
nadalje, jel za skinut taj kontakt isto trerba kljuc stavit u neku poziciju ili je to samo za skidanje brave i uloska brave?
mislim, jel morem skidat volan za to? ako moram, to vec mi ono, ne znam, ne bih. i, jel moram i kleme odspojit ili to nema veze?
kako sam vidio i razumio, kod mene je slicno kao kod kadeta, a izgleda da je isti i ulozak brave.
bilo kako bilo, izgleda jednostavno, ali ocito ima neki sistem, neki kec kojeg nikako ne uspjevam shvatit..
trenutno mi je najveci problem skinut taj kontakt s uloska brave, onda cu vec nekako dalje se snaci valjda.
ili da skinem najprije ulozak brave s brave, pa da onda na miri skidam taj ulozak s ovog kontakta gdje su kabeli?