klonka » wrote: Ne znaš ni brojati. Preseravanje ima trinaest slova, a to je za pet više od tvojih devet.
Bojkot je. Što da radim, što?!
- schmokljan
Zašto ljutiš nesretnog administratora, kao da ne znaš da mu sinapse rade još slabije kad je ljut? A sad je jako, jako ljut.aisling » wrote:Mislim da je ono bio najiskreniji oglas za posao koji sam ikad napisala
Eno, pregovaram oko toga. Ne ide mi baš u pregovorima.
- Lord Byron
Uopće ga ne ljuti. Žalosti ga. On je za nju svojevremeno imao jako dobro mišljenje. A sad joj čita misli i zna zašto je ona zapravo išla postati svuda po forumu.schmokljan » wrote:
Zašto ljutiš nesretnog administratora, kao da ne znaš da mu sinapse rade još slabije kad je ljut? A sad je jako, jako ljut.
Mene uzbuđuju ženske suzekukuriku » wrote:Meni je super kad je netko jako jako ljut. To me asocira na seks. Ne znam zašto.
- schmokljan
Hahaha.Lord Byron » wrote: Uopće ga ne ljuti. Žalosti ga. On je za nju svojevremeno imao jako dobro mišljenje. A sad joj čita misli i zna zašto je ona zapravo išla postati svuda po forumu.
Kako vam se da više natezat s tim?
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
-
Almost Rosey
A da? Zanimljivo.Gazda » wrote: Mene uzbuđuju ženske suze
Ja nikad ne plačem. Osim na tužne filmove i na sprovodima. A i inače nisam baš nešto uzbudljiva.
Šteta, jer možda je i bilo neke nade za nas, ako izuzmemo činjenicu da bi morala uredno složit odjeću prije seksa. Po bojama. I nosit spareni veš. I dugu kosu.
Ah, ništa onda. Ionako su sve prave ljubavi tužne.
Nek(v)arljiva.
Zašto, čovjek voli krhke žene.
Mene ne uzbuđuju muške suze.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Opet the droglia zna
Oprosti, ali nitko nije govorio o slaganju ičega prije sekasa. A kosa može bit šta oš ako si elokventna na trkeljanju, samo je šteta da je kratka. Jesi i ti doslovna, majke ti..kukuriku » wrote:
A da? Zanimljivo.
Ja nikad ne plačem. Osim na tužne filmove i na sprovodima. A i inače nisam baš nešto uzbudljiva.
Šteta, jer možda je i bilo neke nade za nas, ako izuzmemo činjenicu da bi morala uredno složit odjeću prije seksa. Po bojama. I nosit spareni veš. I dugu kosu.
Ah, ništa onda. Ionako su sve prave ljubavi tužne.
Jednoć imah potpis, parafraziram po sjećanju: sve sfaćam ozbiljno, nemojte da poslje bude nismo znali.Gazda » wrote: Oprosti, ali nitko nije govorio o slaganju ičega prije sekasa. A kosa može bit šta oš ako si elokventna na trkeljanju, samo je šteta da je kratka. Jesi i ti doslovna, majke ti..
Nek(v)arljiva.
-
Almost Rosey
Aha, to je onda oke. Zvučalo je kao da voli ustrašene, unezvjerene, očajne žene.
- schmokljan
...koje mu trče u spasonosni obgrljaj. Ae, morbit i tu ima nešto. Samo je bitno da unezvjereno i očajno plaćuć ne čine ovoAlmost Rosey » wrote:
Aha, to je onda oke. Zvučalo je kao da voli ustrašene, unezvjerene, očajne žene....
Nek(v)arljiva.
Sad će ti on reći da su sve takve.Almost Rosey » wrote:
Aha, to je onda oke. Zvučalo je kao da voli ustrašene, unezvjerene, očajne žene.
Samo pogađam.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Istina.
Naime, uvjerena sam, osim činjenice da se iste sjećam, da je ista formirala i neke moje, hmm, preferencije.
Nek(v)arljiva.
Blizu, htio sam napisati da volim prave žene. A prave žene plaču!
Ja ne. Ja nikad ne plačem. Jednom sam plakao kad sam ogrebao svoje vozilo u garaži. Jadno moje.Morticia » wrote:I bogati plaču.
- schmokljan
Zašto si toliko, hmm, seksualna?kukuriku » wrote:
Istina.
Naime, uvjerena sam, osim činjenice da se iste sjećam, da je ista formirala i neke moje, hmm, preferencije.
-
- Information
-