i relevantniji izvor
http://www.cruxnow.com/church/2015/01/2 ... nst-women/
toliko o liberalnijem papanu
I ja sam (suglasan, jel...).Tako bi se dalo od toga učiniti križarski rat i rvatine poslat da ratuju. Kad nam zatepaju da smo branik odmah nam je milo pri duši i srce junačko veliko. Diš bolje od toga. E, kad je ono još Napoleon rekao...Nenia Salonitana » wrote:nešto sam načula da je vatikan suglasan da se opizdi oružjem po islamskoj državi.

[/spoiler]
Nismo, no iskreno rečeno ja ne vidim rješenje tog problema.Nenia Salonitana » wrote:nisu svi te sreće da mogu jebati samo prirodno lijepe ljude.![]()
..i ja sam suglasan. namamit islamsku tu drzavu da se svi sjate u vatikan i onda bacit atomsku bombu na vatikan i sjebat sve te islamiste..karambol » wrote:
I ja sam (suglasan, jel...)...
..a unda » wrote: ..i ja sam suglasan. namamit islamsku tu drzavu da se svi sjate u vatikan i onda bacit atomsku bombu na vatikan i sjebat sve te islamiste..
Predlazem da se s istim avionom (radi ustede) baci jos barem jedna do dvi iste stvarcice nad ovom drzavicom kako ne bi zakonom velikih brojeva jednom opet dobili samostalnost..a unda » wrote: ..i ja sam suglasan. namamit islamsku tu drzavu da se svi sjate u vatikan i onda bacit atomsku bombu na vatikan i sjebat sve te islamiste..
Ma meni su gori Luksemburg i Lihtenštajn. Šta im je s tim slovom L više, na vrh glave mi ih je.
..a unda » wrote: ..i ja sam suglasan. namamit islamsku tu drzavu da se svi sjate u vatikan i onda bacit atomsku bombu na vatikan i sjebat sve te islamiste..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests