..otisao nam je lastan

Stare teme i začeci foruma
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Mar 2015, 00:38

ElliQuinn » wrote:Ovo je tako dobro napisano.
http://bojan.link/archives/100

A o sebi je na LinkedInu napisao ovo:
Morally ambiguous yet rather capable minion, offering his services to overlords of any alignment (note: equal opportunity minion - will work for overlords of any gender and, indeed, species, if there are any aliens browsing LinkedIn) as long as their goals include conquering Croatia. I kind of hold a grudge.
Better suited to intellectual tasks than menial ones, though capable of both. (Note: colorblind. Please keep that in mind before letting me operate machinery with red and green blinkenlights, as that's just a disaster waiting to happen.)
Have read the Evil Overlord List. Will not attempt to rise above the level of Trusted Lieutenant before you are incapacitated or destroyed, though I reserve the right to switch masters before reaching said trusted level.
All of the above void if consistently or predominantly treated unfairly.
Joj, srce moje maleno blesavo...

Jednom smo se sreli Bojan Kopitar (fala kurtzu da tu to smijem reć), Zečica i ja, pa otišli na cugu.

Da je bil dva cm niži, ja bi zbaril Zeku, jer naspram tog dragog patuljka izgledal sam ko gorostas...

Nemojte mislit da sam đubre, život ide dalje, da nas Lastan može čuti, i on bi ziher bil za zajebanciju.

Plaćem cijeli jebeni dan, da nemam gemišta, pretvorio bih se u Arakis...

Mali, fališ mi...

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 10 Mar 2015, 01:22

..
..a unda
Undaminator

Post 10 Mar 2015, 01:22

A o sebi je na LinkedInu napisao ovo:
Morally ambiguous yet rather capable minion, offering his services to overlords of any alignment (note: equal opportunity minion - will work for overlords of any gender and, indeed, species, if there are any aliens browsing LinkedIn) as long as their goals include conquering Croatia. I kind of hold a grudge.
Better suited to intellectual tasks than menial ones, though capable of both. (Note: colorblind. Please keep that in mind before letting me operate machinery with red and green blinkenlights, as that's just a disaster waiting to happen.)
Have read the Evil Overlord List. Will not attempt to rise above the level of Trusted Lieutenant before you are incapacitated or destroyed, though I reserve the right to switch masters before reaching said trusted level.
All of the above void if consistently or predominantly treated unfairly.
:rofl:
ElliQuinn » wrote:Ovo je tako dobro napisano.
http://bojan.link/archives/100
..da, ali jedan detalj samo.. cek da pokusam [lastan mode] ..samo zvijezde negdje osam puta ili tako nesto vece mase od sunca i/ili ako imaju candrasekarov limit jezgre od negdje malo manje od 1,4 mase sunca, mogu postat, eksplodirat kao supernove. mogu, ali ne moraju, tako da ne stoji da svaka zvijezda mora postat supernova. ne mora. ne mora uopce. [/lastan mode]
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Mar 2015, 01:35

Aj unda ne jebi, pederu stari...
Ovo je đon lenon trenutak, vudstok za sve nas...
Da se podsjetimo kako je život kratakk i da se noramo voljeti ako ne želimo biti gamad...

Ja čak i tebe volim, premda je to krajnje perverzno... :rofl:

Unda, na ti jedan homosehualni :kiss:
Eks

Post 10 Mar 2015, 02:59

Posle mene slobodno dišite
i vi
sa rukama od crepa,
i vi
sa rukama od kolača.

I prelamajte se u bezbroj nijansi
od crne
od bele,
- nikad me nećete stići
jer bio sam drukčija prizma.

...

Inače,
bio sam pomalo vanbračno zaljubljen
u vetrenjače
i stanične restoracije
i pošteno sam,
čini mi se,
platio,
kiriju što sam živeo međ ljudima.

...

Ja sam večito cvetao plavo
i to bez razloga plavo
kao jorgovan
u blatu ispred kasapnica.

...

Ako sve to mora da bude u nekakvo proleće,
- neka bude.
Belo od kiša
proleće je tek okrečena fabrika etiketa
na granama ispod kojih idemo.

...
Upalite sve ulične svetiljke i reklame
neka grad izgleda kao arena
pre mog odlaska.

Zar ne primećujete,
gospodo i dame,
da smo u smrti opet nekako samo deca.

Vama će od našeg poslednjeg kikota
utrnuti rskavica u zglobovima,
a to je,
ustvari,
naša poslednja naivna šala,
poslednja salva crnog snega
po vašim licima sivim.

I ko zna,
mozda ćemo samo svoju prazninu dati na čuvanje
grobovima,
a mi ćemo ostati da se cerimo i naričemo
ovde negde u travi,
ovde negde u lišću,
ovde negde pod kamenom i dalje neverovatno živi.
Preduga je pjesma za sve strofe, ali sam je se sjetila, izostavila sam strofu koja suviše boli.
Zbogom, još jednom. :(
ali

Post 10 Mar 2015, 07:39

Skroz nadrealno i beskrajno tužno u isto vrijeme :crying:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 10 Mar 2015, 08:21

Ne znam što reći..
Žao mi je mladog čovjeka. Ljuta sam jer mi je mrzak taj nepravilan slijed odlazaka.
Lastana nam samo iz njegovih postova i mogu reći da mi je otvorio mnoge vidike i kuteve gledanja mada se naši postovi nisu sretali ili bili na istoj temi. Možda jednom..nije ni važno. Znam samo da mogu reći da će mi nedostajati njegovi britki i oštri upisi i kritike na ovaj Apsurdistan, na glupost apsurdistanskog stanovništva, na licemjerje istih...
kurvanjski avatar, a
..a unda
Undaminator

Post 10 Mar 2015, 13:41

..evo, prenosim, ako netko bude htio, mogao doc..

..ispraćaj Bojana bit će u četvrtak, 12. 3. u 11.20 u velikoj dvorani krematorija.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 10 Mar 2015, 13:58

Jos sam ukurcu zbog ovog tuznog dogadjaja...jedino sto mogu rec jeste da zavidim vama koji ste ga osobno poznavali...
dexter

Post 10 Mar 2015, 19:42

znao sam ga samo iz njegovih postova koje sam procitao a oni su bili takvi da ih primjetis i zapamtis. kako je tek onima koji su ga znali ili barem razmjenjivali misljenje sa njim preko foruma kad je mene ovako sjebalo :(
Pješčana

Post 10 Mar 2015, 20:03

judolino » wrote: Ma, nabijem mu familju na kurac, zbog nje je i riknul!

Luđak na luđaku, dečko ni imal mira - sve do sad, jebem ti familiju...
znam. i slažem se s tobom.

eks, divna pjesma :tuzni:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zekoslawa

Post 10 Mar 2015, 22:55

Pa imao je oca, baku i djeda s kojima je živio i curu - i to je obitelj. Malo je nezgodno ljudima reći "onaj dio obitelji koji to zaslužuje".

Mislim, imat će svećenika na sprovodu, o čemu onda da se dalje priča. Sestra mu organizira sprovod i to će tako biti. Ako je to način da ga natjera da ustane iz groba, onda respect. Ali sumnjam da jest. Jebiga, apsurd do apsurda. Ali imao je nekakvu obitelj koju je cijenio i volio, nije da nije imao nikoga. To što će se neki koje nije cijenio provući gdje im nije mjesto, jebiga - učinio je svijet boljim mjestom, ali nažalost ne još toliko da bude sve po njegovom. Tužno je što ti ljudi pokazuju toliko nerazumijevanje da ne mogu poštovati sve u što je vjerovao, ali nek im bude. Njemu ionako nije bilo do ceremonija, to oni čine za sebe.
Eks

Post 10 Mar 2015, 23:15

Svećenik. Meni se plače malo sad.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 10 Mar 2015, 23:34

Dio obitelji koji je Lastana izgubio mnogo prije jučerašnjeg dana ima sasvim normalnu potrebu učiniti ga opet svojim. Ironija je da time u prvi plan iskaču razlozi zašto su ga izgubili. Svi znamo da je Lastan volio ironiju. Nadam se da se sad negdje cereka svemu tome.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Mar 2015, 23:55

Eks » wrote:Svećenik. Meni se plače malo sad.
Teb se plače, men se puca.

Buraz mi je starom pokušo prošvercat popa, zamalo je krvi bilo...

Mami je bil pop, al ona je tako htjela, tu problema nije bilo.

Al dobro, možda je bolje pustit na stranu familiju nastranu...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 10 Mar 2015, 23:58

ElliQuinn » wrote:Dio obitelji koji je Lastana izgubio mnogo prije jučerašnjeg dana ima sasvim normalnu potrebu učiniti ga opet svojim. Ironija je da time u prvi plan iskaču razlozi zašto su ga izgubili. Svi znamo da je Lastan volio ironiju. Nadam se da se sad negdje cereka svemu tome.
Ne, ne cereka se, seko.
Spava dubokim snom bez snova.
Smrt, uistinu, ne boli.
Pokojnika ne boli ama baš ništa, bol osjećaju oni oko njega.
Isti kurac je i kad si glup... :zubo:

Sori, moram malo dignut atmosferu...
MmeTipfeler

Post 11 Mar 2015, 00:00

Nezahvalno je i razmišljati o drugima i njihovim razlozima, a kamoli to komentirati. Tu mislim i na Lastana, i njegovu obitelj, i njihove međudobne (ne)odnose. Uz rizik da sipadnem patetična, reći ću da nas većinom ionako okolina prisiljava na kompromise, ali se, tko više, tko manje, tome odupiremo. Kada odemo, očito smo svima na raspolaganju. Da rade s nama što hoće. I to je najtužnije od svega. Nedostojno.

S druge strane, ionako nas više nema. Pa se kreteni zavaravaju. I igraju se ljušturama. Krinkama. Onime čime su se i prije igrali.

Baš mi je danas popodne palo na pamet kako će obitelj sigurno pozvati svećenika. I u tome je valjda jebena prednost ozakonjenog braka. Meni se nitko ništa nije usudio reći kad sam pokapala muža, nije bilo svećenika i točka. Tko hoće popa, neka si ga naruči za po doma.

Malo padam u vatru, ali... jebiga.

A gledam i sve one koji su se naredali na Fhr-u. Posebno ŽK. Jebote, Lastane, da nije bilo tebe, ne bih onamo ni mrtva zavirila. Pa kokoši mijenjaju naslove temama, kao, neka Lastan zauvijek živi.
Ajmemajko, feminstkinja bila, feministkinja ostala, ali kad je žensko glupo, onda je glupo do bola. Kad vidim što pišu, stidim se što sam žensko.

Ajde, bar sam se nasmijala Shadyju. Koji je našao za shodno da na svakoj temi posvećenoj Lastanu ostavi post s jednakim tekstom. U smislu, ja ti opraštam, a valjda će ti i Bog oprostiti.

Ide mi sve to na živce. I sad te živce istresam na vas. Moram na nekog.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2015, 00:29

Tipfelerka, bez ljutnje, ali teško je živjeti s tobom, tak da nije ni čudno da poneko katkad odustane od te muke, ne... :ne zna:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2015, 00:58

Halo, ljudi - mir, brate, mir - više tucaj, manje pucaj...

Ko mu jebe mater, nije naš problem...

Problem je što sam se ja osobno naplakao jučer više nego kad sam pokopal starce, a ak se uzme u obzir da sam ja ipak neki mačo kurac - onda tu nekaj debelo ne štima...

Jebem ti ja tu usranu državu i svijet di mi Lastani idu u ladan grob, a kokekeve Kolinde ćekaju ponoć ne bi li čule himnu našu svagdašnju... :blajburg, goljak & sibir:
Eks

Post 11 Mar 2015, 01:17

Ma svi smo prepuni emocija, logično je da svašta kažemo. Meni je isto u glavi bila ta žena kad sam saznala i kako možda do toga ne bi došlo da nije morao proći što je prošao. Ali sad više nema smisla o tome, ne možemo ga vratiti. Nepravda je, što takvi ljudi odlaze, a oni drugi ostaju i osjećaju se pravednima.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2015, 01:26

Nenia Salonitana » wrote:da stavim disklejmer za sigurnost&povjerenje( policiju)

nikoga ne budemo premlaćivali. bila sam glupa pa sam javno napisala, umjesto judolinu u inboks
Stavil bi ti ja u inboks, samo kaj mi kurac nije dr. Dragan Euklid Dabić... :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2015, 01:30

Jebite se svi, ja sam jučer isplakao more suza i od sada ću se smo zajebavat na račun dragoga mi mrtvaca.

Pazite kej je Zeka napisala na velkom forumu:
Takav homo universalis rađa se jednom u tko zna koliko.
I kakav bi ja sad bil Lastanov frend da ne citiram Dušana Kovačevića: "Takvi se ljudi samo jednom rađaju i jedanput umiru!" :mudri:

Ajde ljudi, frenda nam više nikaj ne boli, radujte se nakoti...
MmeTipfeler

Post 11 Mar 2015, 07:28

judolino » wrote:Tipfelerka, bez ljutnje, ali teško je živjeti s tobom, tak da nije ni čudno da poneko katkad odustane od te muke, ne... :ne zna:
Vidiš ti ideje! Mogla bih se prodati kao tajno oružje. Ne baš kao "koljem po kućam", ali: Dojadio vam je netko drag, mio i nadasve bogat? Obratite nam se s povjerenjem: u najkraćem mogućem roku pobrinut ćemo se da u miru i sreći odustane od ovoga svijeta. Diskrecija zajamčena. :cerek:

P. S. Ne znam samo bi li imalo smisla dodati popust na količinu. :ne zna:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2015, 09:48

Misliš: "Ovaj vikend genocid na akciji?" :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 11 Mar 2015, 09:54

ljudi, jel to stvarno provjerena informacija da na sprovodu bude pop?
Ak je tak, ja ne dolazim, jer navuću ga za uši, pa će bit sranja.

Jebate, jedva čitam Undine plahte, da ne bi slušo popovska laprdanja, moš mislit... :unda:
  • Information