Jel dobro ovako? Dole je u dnu, gore jednostavno nema mjesta. Mislio sam stavit u ovu malu sličicu u tab, ali je to jednostavno presitno...a unda » wrote:..majti, ako se ostali slazu i ako to nije neki problem, daj stavi nekako negdje na board ili negdje, nekako neku sliju sove npr, izaberite neku, nesto, onako, da nije bas pateticno, pa nek stoji neko vrijeme, a?
..otisao nam je lastan
- Nenia Salonitana
ispalo je da je njegov život uglavnom bio patnja. taman kad se riješio rodbinskog okota, taman kad mu je krenulo na bolje i kad je mogao biti sretan u životu...gotovo.
za propucat se od tuge.
boli me glava od plakanja. blago vama koji živite solo ili s normalnim ljudima pa se možete umrtviti raznim tekućinama ili nečim jačim.
dobro je kemik rekla, evo da stavim ovdje ako vam je promaklo:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5351 ... tcount=147
za propucat se od tuge.
boli me glava od plakanja. blago vama koji živite solo ili s normalnim ljudima pa se možete umrtviti raznim tekućinama ili nečim jačim.
dobro je kemik rekla, evo da stavim ovdje ako vam je promaklo:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=5351 ... tcount=147
Ova gamad s velikog foruma mi zatvorila temu o Lastanu, jebem im mater usranu da im jebem...
Gamad!
Gamad!
E pa ja imam parcijalu na ŽK, a Lastan, koliko god da je bio feminiziran, nije bio pička!Zekoslawa » wrote:Nemoj se žestiti, druže. Ima tema na ŽK i jedna na DZ. Valjda ne žele da se otvaraju na sve strane. I ja sam ovu na DZ-u otvorila u dogovoru s administracijom da ne pravimo cirkus.
I ne vidi se sovica, da.
I nabijem te kurveštine na susjedov kurac, jer moj nije dr. Dragan Dabić!
Đubrad feminacistička!
..ma je,ok. mislio sam da ce bit mjesta za neku zamjenu nesto da bude malo veca, neka fotkica ali ok je ako ne ide drugacije..MightyMe » wrote:
Jel dobro ovako? Dole je u dnu, gore jednostavno nema mjesta. Mislio sam stavit u ovu malu sličicu u tab, ali je to jednostavno presitno.
- Nenia Salonitana
dragom Lastanu. nisi vjerovao, ali to ne znači da se mi ostali ne smijemo nadati nekom ponovnom susretu i zajedničkom trolanju nekih novih ili starih budala.
https://www.youtube.com/watch?v=QI9euK4hvlg
Andrea Bocelli - Sogno
DREAM
Go then, I will wait for you
The flowers in the garden will mark your absence
And rejoice the day of your return
Of my love you are so sure
So sure you can take it with you
Cupped in the hands that you raise to your face
As you still think of me
And if you need to, you can show it to the world
A world that couldn't begin to understand what lives
In an uncaring absent heart
That couldn't begin to understand what a heart can truly feel
This is where I will wait for you
Stealing imaginary kisses as time goes by
Time, time cannot erase the memories and the desire
That you cup in the hands you raise to your face
As you still think of me
Throughout your journey it will lead you back to me
For I'll still be waiting here, dreaming
Dreaming of your unknown whereabouts
Picturing the scene you'll return to, and how you'll return
I dream
Dream
A noise, the wind awakes me
And you're already here

https://www.youtube.com/watch?v=QI9euK4hvlg
Andrea Bocelli - Sogno
DREAM
Go then, I will wait for you
The flowers in the garden will mark your absence
And rejoice the day of your return
Of my love you are so sure
So sure you can take it with you
Cupped in the hands that you raise to your face
As you still think of me
And if you need to, you can show it to the world
A world that couldn't begin to understand what lives
In an uncaring absent heart
That couldn't begin to understand what a heart can truly feel
Time, time cannot erase the memories and the desire
That you cup in the hands you raise to your face
As you still think of me
Throughout your journey it will lead you back to me
For I'll still be waiting here, dreaming
Dreaming of your unknown whereabouts
Picturing the scene you'll return to, and how you'll return
I dream
Dream
A noise, the wind awakes me
And you're already here
Dakle, zatvoriše mi temu zato kaj sam napisal da se Lastan zval Bojan Kopitar.
Jebote, odao sam pokojnikove privatne podatke.
Ko da sam napisal da je Krleža napisal Glembajeve ili da je Tesla izmislil izmjeničnu struju...
Otvorio sam novu, baš me zanima hoće li zaživjeti...
Kopilad bez mozga!
Ko da sam napisal da je Krleža napisal Glembajeve ili da je Tesla izmislil izmjeničnu struju...
Kopilad bez mozga!
pa mijenjaj dizajn, jeboga dizajn. tj ako to nije velik problem, puno posla, itd.MightyMe » wrote:Ma može kako oš, samo je zajebano fizičara stavit da ti to rješava. Daj nešto konkretno.
Nisan tija stavljat nikakvu fotografiju jer mi se čini da se to ne bi ode uklopilo zbog dizajna..
mislim, ima lipih sesnih sova na fotkama, cudo jedno, pa sam mislio eto, nesto nac, izabrat neku fotku tu, pa je nekako stavit te postavit negdje, nesto, ne znam..
ne znam, ucinilo ni se da se moze gore ovaj naslov nekako maknut pa tu umetnut fotku, sta ja znam..
Ja sam isto napisao nj ime tamo na zenskom kutu, ali mi je post obrisalo, pa sam se pravija mutav i onda sam predlozio administraciji da se navede nj ime posto ionako nije tajna, a kao covjek je i zasluzio da ga se i imenuje, ali je administracija obrisala i taj upit/post. Dobro je sto nisam kaznjenjudolino » wrote:Dakle, zatvoriše mi temu zato kaj sam napisal da se Lastan zval Bojan Kopitar.
Ko da sam napisal da je Krleža napisal Glembajeve ili da je Tesla izmislil izmjeničnu struju...![]()
Kopilad bez mozga!
- Nenia Salonitana
ispod je pangea ili tako netko napisao da se familija javila i moli za mir i privatnost ili koji slični kurac i da je ekipa (s punim pravom, pogotovo ako je sestra ili mater u pitanju) vrijeđala njih. i da je i to obrisano. i da je kao jedino dozvoljeno emerićijima i istomišljenicima pisati o lastanu.judolino » wrote:Dakle, zatvoriše mi temu zato kaj sam napisal da se Lastan zval Bojan Kopitar.
Ko da sam napisal da je Krleža napisal Glembajeve ili da je Tesla izmislil izmjeničnu struju...![]()
Kopilad bez mozga!
vidio netko što je i gdje je to bilo?
..ma, te obiteljske teme, pustimo sad, iako, i tu mi je tuga.
a za lastana, bojana, pa mogu slobodno rec da je on javna osoba, pa glasao sam za njega na izborima evropskim. ovdje je mislim, sam rekao svoje ime.
mislim, ono..
ali, ne treba nista forsirat. nema veze, nek tamo brisu, imaju valjda razloga..
a za lastana, bojana, pa mogu slobodno rec da je on javna osoba, pa glasao sam za njega na izborima evropskim. ovdje je mislim, sam rekao svoje ime.
mislim, ono..
Ima knjiga žalosti, ne znam jeste vidjeli. http://bojan.link/o-bojanuNenia Salonitana » wrote:
ispod je pangea ili tako netko napisao da se familija javila i moli za mir i privatnost ili koji slični kurac i da je ekipa (s punim pravom, pogotovo ako je sestra ili mater u pitanju) vrijeđala njih. i da je i to obrisano. i da je kao jedino dozvoljeno emerićijima i istomišljenicima pisati o lastanu.
vidio netko što je i gdje je to bilo?
- MmeTipfeler
Čini se da su i to obrisali. Valjda zato što je navedeno ime, Kretenarija. Vidjela sam to na jednoj od one dvije teme, samo više ne znam na kojoj. Zaprepastilo me kad sam vidjela da je prva tema otvorena na ŽK. Svašta.
- MmeTipfeler
Možda u posljednje vrijeme. Lastan je bio svugdje na Forumu. DZ jest bio njegov matični podforum i tamo sam ga i upoznala, ali je Fhr zapravo bio premalen za njega. Uz rizik da ispadnem patetična. Sad su i vratili povučene linkove i ni sami ne znaju što bi. Kao što rkeoh, prevelik je bio i ostao za forum.hr - i u životu i u smrti.Pješčana » wrote:bok, dragi ljudi.
Povučeno je ime samo zbog familije.
Na žk je tema jer je tamo najviše obitavao.
Gad jebeni, i odande se zajebava.
Drago mi je što sam poznavala takvu osobu.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ovo je tako dobro napisano.
http://bojan.link/archives/100
A o sebi je na LinkedInu napisao ovo:
Morally ambiguous yet rather capable minion, offering his services to overlords of any alignment (note: equal opportunity minion - will work for overlords of any gender and, indeed, species, if there are any aliens browsing LinkedIn) as long as their goals include conquering Croatia. I kind of hold a grudge.
Better suited to intellectual tasks than menial ones, though capable of both. (Note: colorblind. Please keep that in mind before letting me operate machinery with red and green blinkenlights, as that's just a disaster waiting to happen.)
Have read the Evil Overlord List. Will not attempt to rise above the level of Trusted Lieutenant before you are incapacitated or destroyed, though I reserve the right to switch masters before reaching said trusted level.
All of the above void if consistently or predominantly treated unfairly.
http://bojan.link/archives/100
A o sebi je na LinkedInu napisao ovo:
Morally ambiguous yet rather capable minion, offering his services to overlords of any alignment (note: equal opportunity minion - will work for overlords of any gender and, indeed, species, if there are any aliens browsing LinkedIn) as long as their goals include conquering Croatia. I kind of hold a grudge.
Better suited to intellectual tasks than menial ones, though capable of both. (Note: colorblind. Please keep that in mind before letting me operate machinery with red and green blinkenlights, as that's just a disaster waiting to happen.)
Have read the Evil Overlord List. Will not attempt to rise above the level of Trusted Lieutenant before you are incapacitated or destroyed, though I reserve the right to switch masters before reaching said trusted level.
All of the above void if consistently or predominantly treated unfairly.
Ma, nabijem mu familju na kurac, zbog nje je i riknul!Pješčana » wrote:bok, dragi ljudi.
Povučeno je ime samo zbog familije.
Na žk je tema jer je tamo najviše obitavao.
Luđak na luđaku, dečko ni imal mira - sve do sad, jebem ti familiju...
Pokušao sam to objasnit milicajcima s foruma. hr, al jebiga, druže.....a unda » wrote:..ma, te obiteljske teme, pustimo sad, iako, i tu mi je tuga.
mislim, ono..
-
- Information
-