..otisao nam je lastan
..nisam znao gdje ostavit ovaj post, eto, ne znam tko je od vas pratio situaciju zadnje vrijeme, jutros je u bolnici fran mihaljevic u zagrebu fajter lastan izgubio bitku s bolescu.
meni lastanov odlazak spada u one gubitke za koje mislim da su neki ljudi samo otputovali negdje i da ce se eto, kad obave te neke stvari koje imali, da ce se opet javit, tj da ce lastan opet nakon nekog vremena ovdje ostavit svoj post i postavit stvari na svoje mjesto na nekoj temi i bit tu malo dok mu ne dosadimo, pa ce se opet vratit i tako.
eto, valjda moram tako razmisljat da pokusam sacuvat sebi neki kakav takav smisao, tj nekako, jednostavno, lastan se odlucio preselit u virtualu, lastan je otisao na nekst level..
meni lastanov odlazak spada u one gubitke za koje mislim da su neki ljudi samo otputovali negdje i da ce se eto, kad obave te neke stvari koje imali, da ce se opet javit, tj da ce lastan opet nakon nekog vremena ovdje ostavit svoj post i postavit stvari na svoje mjesto na nekoj temi i bit tu malo dok mu ne dosadimo, pa ce se opet vratit i tako.
eto, valjda moram tako razmisljat da pokusam sacuvat sebi neki kakav takav smisao, tj nekako, jednostavno, lastan se odlucio preselit u virtualu, lastan je otisao na nekst level..
Lastan je umro???
nemam rijeci...nisam imao pojma ni da je bolovao...Zbogom kolega, do vidjenja 
isuse bože, ovo je tako strašno, nemoguće, neprihvatljivo
sve se odvilo u samo nekoliko dana.
čitam tamo temu na žk i suze mi teku ko lude.
koji gubitak. falit će nam svima.
baš kako nica reče, enciklopedija naša mila
zbogom, lastane. počivaj u miru...
sve se odvilo u samo nekoliko dana.
čitam tamo temu na žk i suze mi teku ko lude.
koji gubitak. falit će nam svima.
baš kako nica reče, enciklopedija naša mila
zbogom, lastane. počivaj u miru...
- Nenia Salonitana
nisam znala da je ozbiljno bolestan, što mu je bilo? 
ne znam što napisati, još i sad vidim kao moguću neku trkeljašku cugu i onda onako usput i neočekivano, svrati i lastan pa se svađamo sa pušačkom đubradi sa susjednog stola koja pepeljaru namješta tako da nama dim ide u glavu, a pepeo otresa u smjeru vjetra tako da se fino razleti po svima osim po njima...
rip-ove i ono što bi bilo prikladno ne mogu napisati, jer me lovi bijes i jedino što mi se trenutno mota po glavi je to kako ima gamadi koja je, ni manje ni više nego za odstrel, piša, sere, diše ali to nije čovjek. to živi, a netko/nešto je zaključilo da je lastanu vrijeme da ode. da je bio vjernik, jebeš mi sve ako ne bismo sada demolirali koju crkvu.
ne znam što napisati, još i sad vidim kao moguću neku trkeljašku cugu i onda onako usput i neočekivano, svrati i lastan pa se svađamo sa pušačkom đubradi sa susjednog stola koja pepeljaru namješta tako da nama dim ide u glavu, a pepeo otresa u smjeru vjetra tako da se fino razleti po svima osim po njima...
rip-ove i ono što bi bilo prikladno ne mogu napisati, jer me lovi bijes i jedino što mi se trenutno mota po glavi je to kako ima gamadi koja je, ni manje ni više nego za odstrel, piša, sere, diše ali to nije čovjek. to živi, a netko/nešto je zaključilo da je lastanu vrijeme da ode. da je bio vjernik, jebeš mi sve ako ne bismo sada demolirali koju crkvu.
Jebem te, bože, da te jebem... 
Zbogom, druže...
Zec, žao mi je kaj mi nisi blizu, da ti se mogu isplakat na ramenu...
Strašno.
Zbogom, druže...
Strašno.
Druže...judolino » wrote:Jebem te, bože, da te jebem...
Zbogom, druže...
Strašno.
A koliko je bolovao? Meni je ovo sok...potpuno neocekivano...vidim i na velikom forumu da je dosta ljudi znalo kako je zdravstveno ipak bio lose...tuzno...
Ma brzo se to sve skupa odvilo. Prebrzo. Dobio je gripu, pa upalu pluća, pa komplikacije upale pluća, da bi se na kraju ustanovilo da zapravo ima leukemiju. Organizam mu je već bio preslab kad je otkriveno što je zapravo osnovna bolest, tako da je to bio začarani krug. Sve skupa u deset dana.miky0 » wrote:A koliko je bolovao? Meni je ovo sok...potpuno neocekivano...vidim i na velikom forumu da je dosta ljudi znalo kako je zdravstveno ipak bio lose...tuzno...
Majti, da, neku sovu. Ipak i ovo mjesto na kojem pišemo možemo velikim dijelom zahvaliti njemu.
Koliko sam tužan, čak bi i tebe zagrlio skupa s onim tvojim Hromim Dabom...ElliQuinn » wrote:
Eto, to je valjda znak da nema smisla svađati se, život je ko feferon - crven ili žut, kratak, ali ljut...
Jebemu mater, opet plačem, jebem ti temu da ti jebem...
Ja sam to objavio na velikom forumu, red je da se zna.Margarita » wrote:I to je bilo manje-više javno. Da ne bi ispalo kako odajemo identitet.
A i stari nik mu je bio cp.tar.
-
- Information
-