Ja nisam nikad prošao tu fazu male bonding-amiky0 » wrote: Mi smo sa cca 14 godina jedan drugog zvali punjetar![]()
Je li tebe strah vaditi mokri veš iz mašine? Znaš da vešmašina radi na struju, jel?miky0 » wrote: Znatizelja
Ja nisam nikad prošao tu fazu male bonding-amiky0 » wrote: Mi smo sa cca 14 godina jedan drugog zvali punjetar![]()
Je li tebe strah vaditi mokri veš iz mašine? Znaš da vešmašina radi na struju, jel?miky0 » wrote: Znatizelja
Sta je rec? Ko je kriv
Strah me, zato je i ne vadim. I obavezno ugasim boljer kad se kupamnodens » wrote:
Je li tebe strah vaditi mokri veš iz mašine? Znaš da vešmašina radi na struju, jel?Kak to da te ne strefi kad 'dođe u dodir s vodom', tj. koliko si siguran da neće?
Adam.miky0 » wrote:Sta je rec? Ko je kriv
Pod uvjetom da se ne zajebavaš, to ti je onda fobija. Either way, odgovor na tvoje pitanje je onda 'siguran sam onoliko koliko je i tvoja žena sigurna da je neće strefit struja dok vadi rublje iz stroja za pranje rublja'. Pa ako te zanima detaljnije kako funkcionira ta sigurnost, pitaj nju.miky0 » wrote:Strah me, zato je i ne vadim. I obavezno ugasim boljer kad se kupamValja bit oprezan, a ne da kad svrsavas postanes pecenka
a do tog dananodens » wrote:Pa ne baš to, tehnologija je još u povojima... no jednom kad ubace malo softvera u te kante, naprave da se mogu samostalno kretat, omoguće programiranje i adaptivno heurističko ponašanje... onda svakako.
Blonde jessica. Samo 240 dolara, hmm zbilja je pojeftinilo zadnjih godina...no, iako je 'cost' mali, benefit je isto dvojben zbog kojekakvih psiholoških fenomena...
Jessica is by far one of our sexiest love dolls. Just take one look at her face and her gorgeous body and you’ll see how hot she is. She has a silicone pussy, anus, and mouth that feel nearly as good as the real thing. She is ready to fuck right out of the box. Don’t worry about STDs, getting her pregnant, or spending money on fancy dates. Jessica loves sex anytime of the day or night and feels and looks absolutely amazing! Order her now and fuck her brains out!
'by far' ONE of our sexiest dolls?![]()
Koji tikvan je to pisao lol
OdvratnoNenia Salonitana » wrote: a do tog dana
[spoiler]http://fleshfucking.com/wp-content/uplo ... 00x180.jpg[/spoiler]
nema na čemu.
ife in plastic, it's fantastic!
Što točno vibrira na toj napravi?Nenia Salonitana » wrote:konačno nešto što nije dimenzija za rodilje!![]()
http://www.lovecrave.com/vibrators/vesper/features
može se dati ugravirati poruka. mojoj najdražoj
Svejedno mi nije jasnoNenia Salonitana » wrote:čavlić.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 3 guests