Meni čudno, pošto sam je viđala na Gutanjima par puta. Zar je tako teško nekom u facu (forumsku) reći da ti ide na žifce.kukuriku wrote: jel to o vajolentli hepi pričamo?
ako da, ja sam isto malo razočarata. zapravo.
Bojkot je. Što da radim, što?!
Ja se nadam da si prije dolaska simo naučila biti žensko.kukuriku wrote:kad smo već kod nickova, rado bi vidjela forumaša s nickom beton.
idem na fhr vidjet ima li takav možda.
edit: ima beton45, betonski cvrčak, betonworm i betonski- al betona nema.
da sam muško, nazvala bi se betonom, definitivno.
da, ja sad govorim o vajli. ko da me netko nogom u želudac šutnuo, jebote. virtualni, ali svejedno.kukuriku wrote:
jel to o vajolentli hepi pričamo?
ako da, ja sam isto malo razočarata. zapravo.
bljak.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
kvragu, a znam da sam se (skoro) uvijek kontrolirala. sjecam se samo jednom da nisam.Lord Byron wrote: Jel' velika sramota ako se uopće ne sjećam tema? Znam da je bilo više nego jednom.
mislim da smo tad bili i obrisani.
edit
a unda, pa izgleda da sam ja ta kojoj treba lord dati seknd čens. on pamti vatru.
ja sam na rane sarkazma zaboravila :skleroza: nema oziljaka
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
aaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwdimnjak wrote:kvragu, a znam da sam se (skoro) uvijek kontrolirala. sjecam se samo jednom da nisam.
mislim da smo tad bili i obrisani.
edit
a unda, pa izgleda da sam ja ta kojoj treba lord dati seknd čens. on pamti vatru.
skupa obrisani....
budalo.Gazda wrote:Ja se nadam da si prije dolaska simo naučila biti žensko.
zašto?
tu ima i sajko kauč i puno dobrih ljudi.
naučiču.
zasad pušćam nokte i kosu.
al u šahu i ping pongu ne pušćam ni bogu isusu. makar brijem da bi on ipak pobijedio.
bijuć je vrhunaravno biće i to.
Nek(v)arljiva.
- Lord Byron
Čovjek s jednim jedinim postom. Vrlo ciljanim. Ja mu ne bih dao gušta (nije frka od skrinšotova, nisam nikad bio modex_anais wrote:Tko je uopće leak?
Da šefe!!!!Silajn wrote:Dajte se nemojte opterećivat tim kvotom, naročito stoga što je neprovjeren
Editirala sam post, vjerojatno nedovoljno. Stich, mrzim te.
mislim, prestala sam se opterećivat. idemo dalje!!!!
dimnjak wrote:..
edit
a, oprosti. koje sam ja musko usmjereno predrasudno prase. zaboravio sam kako zajebane mogu zemske.
lorde, vidim ja..ne zavidim ti..sretno!
upravo tako.Silajn wrote:Dajte se nemojte opterećivat tim kvotom, naročito stoga što je neprovjeren
Editirala sam post, vjerojatno nedovoljno. Stich, mrzim te.
mene osobno kvot ne dira, al mi je dosao grc u zelucu kad sam ga vidjela i mogu zamislit kako je nekima.
no opet, kak veli silajn, nije provjeren.
njega dohvati petkom, tad mu baš ne idu od ruke sportovikukuriku wrote:
budalo.![]()
zašto?
tu ima i sajko kauč i puno dobrih ljudi.
naučiču.
zasad pušćam nokte i kosu.
al u šahu i ping pongu ne pušćam ni bogu isusu. makar brijem da bi on ipak pobijedio.
bijuć je vrhunaravno biće i to.
ma daj, kaj ti je. lord i ja sve 5+, sto se mene tice...a unda wrote:
a, oprosti. koje sam ja musko usmjereno predrasudno prase. zaboravio sam kako zajebane mogu zemske.
lorde, vidim ja..ne zavidim ti..sretno!![]()
*edit loseg kvota.
Želim još ovo reći. Razumljiva je ogorčenost i razočarenje. Ipak, to što kažeš ne stoji. Ne možeš tvrditi nikako da u vrijeme dok se vaša komunikacija odvijala ona nije bila iskrena. Mislim, komunikacija. Sad se jednostavno dogodilo svrstavanje. Jebiga, to obično tak ide.jevgenija wrote: Ne bih se složila u potpunosti.
Recimo, s njom sam imala dobar odnos, u smislu - ok, korektan pp odnos - čak i zabavan.
Ne čini me sretnom da me zapravo cijelo vrijeme nazivala i smatrala glupačom, ali mi je drago da više neću praviti budalu od sebe i ulagati vrijeme i dobru volju u neku komunikaciju i zajebanciju s nekim komu je to toliko opterećenje.
I još nešto treba uzeti u obzir, a to da je taj njen post ovdje proslijeđen bez konteksta.
Ja sam s njom imala izrazito dobru i prijateljsku vezu. Nastojat ću ju takvom i pamtiti. Jednostavno odbijam sebe identificirati u njenom "glupe kokoši s ŽK". Možda sam naivna, ali tako mi je ljepše.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
ima i ta mjesta.ex_anais wrote:
A tko zna jel to sto posto. Tko je uopće leak? Može se i falsificirati.
ajde, leak, pls..faksiraj nam ili sto vec tri stranice prije tog posta i tri poslije. mozes i citav susjedni topik.
a mozes i meni osobno. javi se na pm, ocvrsnuo sam nakon sto me beta zenka neku vecer..ma svasta nesto, bolje mucat.
moj mejl..nuaunda@yahoo.com
..ajde, salji i napravi me duznikom, robom, stogod. D
- Lord Byron
Hm, mislim da ipak ne smijem obmanjivati svekoliku javnost. Godine, naime, ipak čine svoje. Ne mogu ti ja više 5+. Ajde da si rekla 4+, ne bih poricaodimnjak wrote:lord i ja sve 5+
Ma nema se smisla više obazirati. Ja se ravnam ovako: Dok mi netko ne kaže i ne pokaže da misli to i to zašto bih prejudicirala ovo i ono?..a unda wrote:
ima i ta mjesta.
ajde, leak, pls..faksiraj nam ili sto vec tri stranice prije tog posta i tri poslije. mozes i citav susjedni topik.
a mozes i meni osobno. javi se na pm, ocvrsnuo sam nakon sto me beta zenka neku vecer..ma svasta nesto, bolje mucat.
moj mejl..nuaunda@yahoo.com
..ajde, salji i napravi me duznikom, robom, stogod. D
Tako i to.
Ako netko pljuje osobe s kojima komunicira i javno i na pp, njemu ide na savjest. Osobno, jako sumnjam u taj screen shot.
zaci ipak mi nesto zamjeras. znala sam :tuzna:Lord Byron wrote: Hm, mislim da ipak ne smijem obmanjivati svekoliku javnost. Godine, naime, ipak čine svoje. Ne mogu ti ja više 5+. Ajde da si rekla 4+, ne bih poricao.
no prezivit cu i s 4+
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1597 times
Ubij me seksom. Ili barem PM-iranjem sisa iz svih mogućih kutova.Silajn wrote:Stich, mrzim te.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-