pogledala sam trailer.
upravo skidam pravu stvar. the night porter.
https://www.youtube.com/watch?v=WZKkI3GxfD8
pogledala upravo. ovaj će bit čak i tei gadanNenia Salonitana » wrote:još samo recite da vam je napet onaj iz 50 nijansi smijeha.![]()
pogledala sam trailer.![]()
Bogarde mi je bio jako dobar u "Smrti u Veneciji". A ovaj isječak mi je bulimični. Guranje prstiju u usta (i bilo čega nejestivog) izaziva samo nagon za povraćanjem.
ma ne, ja nisam mislila na to. nego na 50 nijansi sive. na to mislila nenija pod 50 nijansi smijeha?Margarita » wrote: Bogarde mi je bio jako dobar u "Smrti u Veneciji". A ovaj isječak mi je bulimični. Guranje prstiju u usta (i bilo čega nejestivog) izaziva samo nagon za povraćanjem.
Nijanse sam pročitala prvu stranicu i zvučalo je preglupo za nastaviti. Što se filma tiče, ovo što sam vidjela. curetak mi je simpatičan. Mislim, bar je zgodna iako se čudi svemu ko pura dreku. A glumac je najbljeđa siva od svih sivih, a kad ga se i zamijeti ostavlja dojam glupljeg od knjige. Nit zgodan, nit pametan, nit inventivan u seksu. Jedino što mi se sviđa je da ima uredno posloženu obleku u ormaru. Znači, jedino je koristan telefonski broj njegove spremačice.Beau » wrote: ma ne, ja nisam mislila na to. nego na 50 nijansi sive. na to mislila nenija pod 50 nijansi smijeha?
a night porter je nevezano uz to. to nisam pogledala
Idem nešto guglat kao da ti odgovorim na ovu provokacijuZekoslawa » wrote:Ajme, Čajna je opet mećala one ženskice s mačevima.

je, na to je mislila.Beau » wrote: ma ne, ja nisam mislila na to. nego na 50 nijansi sive. na to mislila nenija pod 50 nijansi smijeha?
a night porter je nevezano uz to. to nisam pogledala
uvijek ti je tako?Margarita » wrote: Bogarde mi je bio jako dobar u "Smrti u Veneciji". A ovaj isječak mi je bulimični. Guranje prstiju u usta (i bilo čega nejestivog) izaziva samo nagon za povraćanjem.
alaha mi!Tea Tree » wrote: Idem nešto guglat kao da ti odgovorim na ovu provokacijui naletim na ovo
Reklo bi se da nije čudno da su zamotane i dok nastupaju na sportskim natjecanjima, ali ipak ovo ne očekuješ nekako.![]()
O kome na kraju pričate Beau, Margarita, Nenia? Jel Dirk Bogarde ili?
da, fakat, na onoj prvoj slici jako liči. na njoj je baš hot.
miki, mislim da je za ovu temu tako i boljeŠta, tu znači slinimo?
Hm, ne mogu se sjetit da me ubiješ. Nemam pojma dal mi se tko uopće sviđa u zadnje vrijeme
Tea Tree » wrote: Idem nešto guglat kao da ti odgovorim na ovu provokacijui naletim na ovo
Reklo bi se da nije čudno da su zamotane i dok nastupaju na sportskim natjecanjima, ali ipak ovo ne očekuješ nekako.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests