Npr. jedna cura je print screenala 100 i nešto komentara na fejsu (A to joj sigurno nije sve stalno na ekran, jel) i onda objavila u obliku slike koja se zumira i može se sve čitati .
Kako nešto slično napraviti?
Ne znam objašnjavat, hitno mi je
instaliraj neki add-on. za firefoxelma wrote:Jel se može napraviti print screen cijele trenutno otvorene stranice, dakle ne samo onoga što gledam na ekranu?
Npr. jedna cura je print screenala 100 i nešto komentara na fejsu (A to joj sigurno nije sve stalno na ekran, jel) i onda objavila u obliku slike koja se zumira i može se sve čitati .
Kako nešto slično napraviti?
Ne znam objašnjavat, hitno mi jehvala
ha?Beau wrote:imam novi mobač.
pokušavam skinuti i instalirati neki tapatalk, kao što sam na starom imala nekoliko njih (ne u isto vrijeme)
ali koji god skinem, nije mi dobar, nije ono što tražim. tj, čini mi se kao da je svaki tapatalk za već neki određeni forum, a ne daje mi opciju da srčam forum koji želim
jel kužite o čemu pričam? i još bitnije, znate li rješenje?
koji tapatalk imenom i prezimenom da skinem, a da mogu tipkat po trkeljanju preko njega?
oklen mi tapatalk?
ne šteka mi ništa. nego mi ne nudi opciju da pronađem forum na koji se želim kačiti. nego se samo mogu ulogirati i pretraživati neki određeni forum koji nudi. jel me kužiš?
e nemam, to je problem.Zmaj021 » wrote:imaš gore desno search, pa ukucaj trkeljanje.. prosto
e inda ih on ponudi nekoliko, tj. puno njih. ja sam uzela par ovih s vrha i penisZmaj021 » wrote:playstore, search tapatalk
nema to veze i meni je sve offBeau » wrote: e inda ih on ponudi nekoliko, tj. puno njih. ja sam uzela par ovih s vrha i penis
možda je do mojih podešenja nešto?
pada mi jedino na pamet....
tamo na podešenjima, na sinkroniziciji računa, onemogućila sam sinkronizaciju svega i svačega (maila i kontakata, slika, glazbe blablaa - mrzim kad mi se u sve miješa)
jedino ako je do toga. drugo ništa nisam mijenjala.
e da, tako je
do prije 2 min sam koristio stari ttBeau » wrote: e da, tako je![]()
okej, tu mi pronađe trkeljanje, al mogu pretraživati jedino kao gost. a ako se želim ulogirati onda traži da to učinim preko fejsa, google+ ili nešto treće još.
kako taj dio riješiš?
ma da? meni je taj narančasti, nekad se zvao timelineZmaj021 » wrote:
do prije 2 min sam koristio stari tt, a na njemu je login uobičajen.. ček da vidim.
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 1 guest