U lovu na muške kurve!
E zaboravila sam njega komentirat. Dobar, dobar, mnogo, bre, dobar 
Da mi je bit ta jabuka sa slike

Da mi je bit ta jabuka sa slike
Loool tek mi se kasnije otvorio i donji dio slike pa sam se primila za glavu 
- Nenia Salonitana
obadavati znači?Beau » wrote:S kojim vremenom, nakon koliko?
Moguce je, sve je moguce. Pogotovo ako te on sve manje obadaje![]()
prije sam smatrala da ako nisam zaljubljena, ne mogu biti s nekime i da ako nema leptirića odmah neće ih niti biti.... sve dok nije naišao netko u koga sam bila zaljubljena, ali nije bilo seksualne privlačnosti.
pa je nastupio novi zaključak, ne mogu biti s nekime tko me seksualno ne privlači.
pa sam krenula od toga, ali ni to nije dovoljno samo po sebi. mora biti karakterno ok. čak bi mogla i zažmiriti na manjkavost karaktera ako me stvarno jaaaako privlači.
ali uočila sam da se baš ne zaljubljujem ludo u one koji me seksualno privlače, to mi je preriskantno pa moguće da aktiviram kakav obrambeni.
sad sam sklonija vjerovati da bi se mogla s vremenom zaljubiti u nekoga.
ono, jedete u mcdonaldsu gdje se ždere a ne jede, i vidiš da tvoj čovjek briše pomalo salvetom njušku kad se umalja, a ne čeka da poždere do kraja i da mu se u međuvremenu skori majoneza na obrazu.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Hvala za sliku.
Ako dobro vidim , a dobro vidim dobro ( kad je dobro, jelte) možemo reć da Metju ne nosi donje gaće
kurvanjski avatar, a
Ma jok. To mu je opao panj cedrovine dok je rezbario obiteljski grb za na glavni ulaz.Zekoslawa » wrote:Ajme, jel mu ovo nokat na desnoj nozi gljivičav?
A i ti svašta gledaš. Foot fetish?
- Nenia Salonitana
mene više zabrinjava ona krasta na potkoljenici.Zekoslawa » wrote:Ajme, jel mu ovo nokat na desnoj nozi gljivičav?
To nije obična krasta. Zar ne vidiš? To je ožiljak od zuba Velikog Bijelog koji je zaradio neki dan surfajući na tsunami valovima negdje na Pacifiku.
- Nenia Salonitana
i prste na rukama ima nekakve koščate, nepravilne. 
Ne da možemo reć da ne nosi gaće, ako mene pitaš - nadamo seChilimama » wrote: Hvala za sliku.![]()
Ako dobro vidim , a dobro vidim dobro ( kad je dobro, jelte) možemo reć da Metju ne nosi donje gaćei rekla bi da jede breskvu. sudeći po položaju tijela da se ne ukapa sokom. koji curi . iz voća...
- Nenia Salonitana
ima li tamo na zaključanom pdf-u išta vrijednog za pročitati da se ulogiram? 
-
- Information
-