Ako ništa, metnit ććemo šator ispred i neka nam kuvaju.
Tim bolje, pričat ćemo kako nam je bešćutni vlasnik na dicu nahuškao psinu.miky0 wrote:
A ja ti imam psa, i to VELIKOG
Ako ništa, metnit ććemo šator ispred i neka nam kuvaju.
Tim bolje, pričat ćemo kako nam je bešćutni vlasnik na dicu nahuškao psinu.miky0 wrote:
A ja ti imam psa, i to VELIKOG
Zato se s takvom lakoćom našutavamo s razno raznim luzerima po trkelju...miky0 » wrote:
Ma dobro to sta je Svilibor sada to poceja govorit, poanta je da smo ja i ti ovim nasim slijepcima to govorili prije 2 godine.
Ili su nas tek sada cacic i ekipa poceli citat
Ja bescutanZekoslawa » wrote: Ako ništa, metnit ććemo šator ispred i neka nam kuvaju.
Tim bolje, pričat ćemo kako nam je bešćutni vlasnik na dicu nahuškao psinu.
Nemam nikakvu nekretninu, nego sam podstanar.Tea Tree » wrote:Čuj zadnju nekretninu. Kao inače velika većina ljudi ima nekoliko nekretnina pa eto da im ne uzmu zadnju. Imaš li ti stambeni kredit i svoju zadnju nekretninu ili plaćaš najam stana?
Zato pitam za jedan jedini primjer. Evo recimo nađi 'najbezvezniji' primjer pa mi ga ovdje seciraj. Tko je kriv, što bi trebalo raditi, i tko bi to trebao raditi. Što je pravedno, što je legalno, što je legitimno.Tea Tree » wrote:Ma nije nitko upoznat s baš svim slučajevima, nemamo tu šta pričati. Čak ni Živoziđani.![]()
A zašto nema smisla? Misliš da mediji iskrivljuju situaciju u korist živog zida a kontra banaka ili gradske birokracije? Hm, ne vidim zašto bi bilo tako; valjda se može naći koliko toliko fer prikaz nekog slučaja, na više različitih medija, ili možda medija suprotnih ideoloških predznaka i onda nešto zaključit o tome. Ne može to baš biti toliko komplicirano da 'moramo' imat uvid u kompletne sudske spise i onda dumat nad tim 14 dana. Bar ja nemam dojam da je to nužno tako komplicirano.Tea Tree » wrote:A šta ću ti iskopat ili ti meni? Oči?![]()
![]()
Mogu ja sad guglat živi zid deložacije, ali šta to vrijedi? Hoćemo li dobiti cijeli sudski spis pa da znamo o čemu pričamo ili površan sažetak onoga što je u medijima? Na temelju onoga u medijima napisanoga mogu donekle pretpostaviti o čemu se radi, ali bilo kakvo detaljno razlaganje ičega bez uvida u kompletnu situaciju nema smisla.
Dakle, govorimo ovdje načelno o principu po kojem funkcioniraju otkazi kredita u slučaju neplaćanja i slijed događaja nakon otkaza kredita osiguranog hipotekom.
OK, jasno mi je da ovo možda i nema smisla, jer rate za stan mogu biti i veće nego podstanarstvo...nodens » wrote: No, pa rekoh, ja imam stalna primanja. Netko tko ima neki bezvezni stančić, a ostao bez posla - njemu reći 'nađi si podstanarski ko i mi ostali', nekako mi baš ne zvuči, kak da kažem.Činjenica jest da podstanarstvo košta, zar ne? Prema tome, ako netko jedva sklapa kraj s krajem u vlastitom stančiću, ako ode u podstanare bankrotirat će u roku keks.
Rate za stambeni kredit jesu sigurno veće nego najam jednakog stana. Osim u slučajevima kad je npr. polovica ukupne kupoprodajne cijene iskeširana, a ostalo je na kredit.nodens » wrote:
OK, jasno mi je da ovo možda i nema smisla, jer rate za stan mogu biti i veće nego podstanarstvo...no svejedno, zanimaju me konkretni primjeri. Ne volim ni ja kad netko jaše na populizmu i demagogiji, ali ne volim ni ono suprotno, kad se sve živo i neživo samo otkanta kao jeftina patetika. Hoću detalje.
..a sta je? sta je prikuhao to sada ne zeli kusat? oce bizat? ..mijenjamo odore, jel? centristi smo? ..distanciramo se malo? ma necu uopce citat sto pise, ma uopce.Eks » wrote:Pametno veli bolković ovaj put: Da je Hrvatska zrela za nacionalsocijalizam i da je valja napustiti. I o Sinčićevom fašističkom stavu, čak on koji je centrist vidi u Sinčiću fašista, onda se zna koja je ura.
Ovo je opširan i direktan odgovor nodensovim postovima, posebno dio o relativiziranju ndh zločina jer kao, komunisti su tek radili zvjerstva. A i dio gdje kaže da je nacizam u NDH bio autohton, a ne uvezen.
Stvarno sam iznenađena, odličan post iako se ne slažem baš sa svim, ali dosta toga je pogođeno.
To neće nikada. To što je mijenjao odore kako je vrijeme nalagalo i što bi danas sutra u toj ustašiji bio glavni neformalni savjetnik prvog ustaše, to nikom ništa, a bi, garant. Ali eto, precizno zna reći u čemu je problem bez obzira što je vrhunac licemjerja što podržava tog istog Karamarka kojeg adresira u tekstu. A vrh svega je kad insinuira da bi njega ubili pod Pavelićevom slikom...a unda » wrote: ..a sta je? sta je prikuhao to sada ne zeli kusat? oce bizat? ..mijenjamo odore, jel? centristi smo? ..distanciramo se malo? ma necu uopce citat sto pise, ma uopce.![]()
..najprije nek pojede sve ono sto je prikuhao, pa cu ga onda uvazavat. obavijesti me kad to napise, kad bude imao taj slasni obrok..![]()
I jeli u textu objasnija zasto narod bjezi u zagrljaj zlocinackom zivom zidu od krasnolijepih hdzsdpeovacaEks » wrote:Pametno veli bolković ovaj put: Da je Hrvatska zrela za nacionalsocijalizam i da je valja napustiti. I o Sinčićevom fašističkom stavu, čak on koji je centrist vidi u Sinčiću fašista, onda se zna koja je ura.
Ovo je opširan i direktan odgovor nodensovim postovima, posebno dio o relativiziranju ndh zločina jer kao, komunisti su tek radili zvjerstva. A i dio gdje kaže da je nacizam u NDH bio autohton, a ne uvezen.
Stvarno sam iznenađena, odličan post iako se ne slažem baš sa svim, ali dosta toga je pogođeno.
Je, čak i to i s tim se ne slažem, to su neke njegove fantazme spram bivšeg sistema. Pročitaj.miky0 » wrote:
I jeli u textu objasnija zasto narod bjezi u zagrljaj zlocinackom zivom zidu od krasnolijepih hdzsdpeovaca
..da, da, zna on precizno sve rec kad se o njegovoj guzici radi. i da, ne bih se cudio da u jednoj takvoj vladi osvane bolkovic u nekom obliku.Eks » wrote:
To neće nikada. To što je mijenjao odore kako je vrijeme nalagalo i što bi danas sutra u toj ustašiji bio glavni neformalni savjetnik prvog ustaše, to nikom ništa, a bi, garant. Ali eto, precizno zna reći u čemu je problem bez obzira što je vrhunac licemjerja što podržava tog istog Karamarka kojeg adresira u tekstu. A vrh svega je kad insinuira da bi njega ubili pod Pavelićevom slikom.![]()
![]()
Jedan mi je lik tumačio kako nema šanse da bi bolković bio ministar u ustaškoj vladi jer kako sve fino i lijepo razumije i da netko takav ne može biti fašist...a unda » wrote:
..da, da, znao on precizno sve rec kad se o njegovoj guzici radi. i da, ne bih se cudio da u jednoj takvoj vladi osvane bolkovic u nekom obliku.
ali, kasno mu je malo dosao ovaj tekst. neg ga sad uputi svojim pulenima, bujancu, ozani..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 12 guests