ne znam, meni osrednje nikako ne može biti dobro.
ono, kao ti zvuči pomisao da se udaš za osrednjeg (prosječnog) muškarca lijepe naše.
..ne kompliciraj. vidis da je i ovako frka..Margarita » wrote:Nikad nisam pomislila da kvalitet mog doživljaja seksa ima ikakve veze s bilo kime osim sa mnom samom.
Eks » wrote:Upravo si alibirala sve loše jebače ikad.![]()
Istina, zna se i tako nešto desit, al to je rijetko i dešava se pod posebnim okolnostima. U nekakvoj stalnoj vezi, seks mora biti dobar, jebač mora biti dobar jer teško će tko nakon što nekog dobro poznaje, ne projicira u njega kojekave supermoći i ne pali se samo na njegov glas, moći toliko ufantazirati da svrši čim ga osoba takne.
Stoji to, ali ne potpuno. Od lošeg jebača možeš na tu foru možda par puta napraviti dobrog, ali inače ne. Dobar je dobar, ma koliko šutjeli o tome.Chilimama » wrote:
...zato će pomoći sve ono gore što je Margarita rekla...
Jednako kvalitetan sekks u različitim okolnostima će i meni stvorit dojam koji je ovisan samo o mom raspoloženju...
Ako sam ja za i mirna zbog sveg onog što je žena gore rekla neću primjetit kakvu lošost..
ali ,već u slučaju da mi nešto manjka , može bit totalno banalno, sve odnija vrag i ne sviđa mi se ništa i uzalud kreči, što bi rekli trkeljaši...
Nešto je i u tehnici.Margarita » wrote:Ali seks ni nije ništa drugo doli fantazija.![]()
Ostalo je prokreacija. Jedino bolje od seksa.
Eks » wrote:
Stoji to, ali ne potpuno. Od lošeg jebača možeš na tu foru možda par puta napraviti dobrog, ali inače ne. Dobar je dobar, ma koliko šutjeli o tome.Dobrog možeš pokvariti koji put svojim doživljajem, ali kažem, to je kao i kod lošeg, limitirani doseg.
Ja sam znala imat filing i bila zaljubljena pa je u mladoj dobi bilo tako da je on bio kriminalno loš.Chilimama » wrote:
Ma, da...tako je. osim što nije.
Nek je on najbolji, nek se on trudi ali kad ja nemam fiiling, nemam ga...
Doduše, to i ti kažeš.![]()
Ok, loš je loš, slažem se...
Ti im daješ super moći. Nemaju ih. Ni loši imaju moć da budu loši ni dobri nemaju moć biti dobri. Samo si ti dobra ili loša. I samo sebi.Eks » wrote:
Ja sam znala imat filing i bila zaljubljena pa je u mladoj dobi bilo tako da je on bio kriminalno loš.
I uništio bi filing i sve.
Tako da, ne pravdajmo loše jebače, dosta već krivnje ionako nosimo kao žene. :feminazi:
Pa ne može baš sve biti u glavi. Bi li to rekla i dečku kojem je cura zubima strugala kurac?Margarita » wrote: Ti im daješ super moći. Nemaju ih. Ni loši imaju moć da budu loši ni dobri nemaju moć biti dobri. Samo si ti dobra ili loša. I samo sebi.
A kriminalno loše ljubljenje? Ili lizanje?Margarita » wrote: Neželjeno ozljeđivanje ne brojim pod seks pa nije ni bilo predmetom mojih izjava.
Malo sam gadljiva za ljubljenje. Ali ako to voliš i kažeš što želiš a što ti se ne sviđa, ako pokažeš, navedeš a ne ispravi, e onda je stvar u nedostatku inteligencije a to ohladi samo po sebi.
Moguće, nisam ulazila u uzroke zašto je netko loš i ne da se poučiti.Margarita » wrote: Malo sam gadljiva za ljubljenje. Ali ako to voliš i kažeš što želiš a što ti se ne sviđa, ako pokažeš, navedeš a ne ispravi, e onda je stvar u nedostatku inteligencije a to ohladi samo po sebi.
I to stoji, bome.Margarita » wrote:Ne želim da zna što radi. Samo da sluša što ja želim. Sve što čitam po raznim savjetima seksualnih stručnjaka da treba raditi, da je najbolje raditi, meni se uopće ne sviđa. Zato, ako je išta bitno kod muškarca, to je inteligencija. A ja nisam banka da dajem kredit onima s IQ ispod 130.
..ma, ok, ali moze to bit i malo razmazeno, tj da se to ugladit..Nenia Salonitana » wrote:i uglađenog.
Ne mora bit ni lijep ni prepametan, samo da ne jebe u mozak. To je vrlina koju sam naučila cijeniti...a unda » wrote:..eto, polako se do neceg dolazi. kako vidim, hoce se pametnog. cini mi se da se nesto prije spominjalo i da se hoce i zgodnog..
bojim se da polako ulazimo u stereotip. puno price ni za sto..![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest