U lovu na muške kurve!

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Nenia Salonitana

Post 16 Jan 2015, 19:14

:rofl:
ne znam, meni osrednje nikako ne može biti dobro.
ono, kao ti zvuči pomisao da se udaš za osrednjeg (prosječnog) muškarca lijepe naše. :eek: :trk:

Beau

Post 16 Jan 2015, 19:15

A dobro aj, to stoji.
Margarita

Post 16 Jan 2015, 20:23

Nikad nisam pomislila da kvalitet mog doživljaja seksa ima ikakve veze s bilo kime osim sa mnom samom.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Jan 2015, 20:40

Margarita » wrote:Nikad nisam pomislila da kvalitet mog doživljaja seksa ima ikakve veze s bilo kime osim sa mnom samom.
..ne kompliciraj. vidis da je i ovako frka.. :D
Margarita

Post 16 Jan 2015, 21:05

Ne kompliciram, pojednostavljujem.
Ako sam ja napaljena, raspoložena, opuštena, nezabrinuta, hormonalno uravnotežena, zaljubljena, koncentrirana, zainteresirana, nisam gladna ni žedna, nemam probavne smetnje, nemam moralne dvojbe, zadovoljna s depilacijom i manikurom, mislim da dobro izgledam pod tom rasvjetom, nisam u minusu na tekućem, ne razmazuje mi se maskara, nisam jela grah, ako ne škripi krevet, ako sam kupila sjajne cipele na velikom sniženju, ako sam znatiželjna, ne mislim o poslu, baš jako želim iako većina drugih uvjeta nije ispunjeno, onda je dovoljno da uklizi i kišna glista i bit će svemirski seks.
Ako ja nisam sve što mi treba da ja jesam (ma što to bilo), onda nikakva tehnika ni veličina ni baš ništa neće izazvati ama baš nikakvu reakciju.
Općenito se i galaksija kreće samo mojom voljom. :zubo:
MightyMe

Post 16 Jan 2015, 21:07

Vidiš da kompliciraš. :zubo:
Eks

Post 16 Jan 2015, 21:10

Upravo si alibirala sve loše jebače ikad. :zubo:

Istina, zna se i tako nešto desit, al to je rijetko i dešava se pod posebnim okolnostima. U nekakvoj stalnoj vezi, seks mora biti dobar, jebač mora biti dobar jer teško će tko nakon što nekog dobro poznaje, ne projicira u njega kojekave supermoći i ne pali se samo na njegov glas, moći toliko ufantazirati da svrši čim ga osoba takne.
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 16 Jan 2015, 21:15

Eks » wrote:Upravo si alibirala sve loše jebače ikad. :zubo:

Istina, zna se i tako nešto desit, al to je rijetko i dešava se pod posebnim okolnostima. U nekakvoj stalnoj vezi, seks mora biti dobar, jebač mora biti dobar jer teško će tko nakon što nekog dobro poznaje, ne projicira u njega kojekave supermoći i ne pali se samo na njegov glas, moći toliko ufantazirati da svrši čim ga osoba takne.

...zato će pomoći sve ono gore što je Margarita rekla...

Jednako kvalitetan sekks u različitim okolnostima će i meni stvorit dojam koji je ovisan samo o mom raspoloženju...
Ako sam ja za i mirna zbog sveg onog što je žena gore rekla neću primjetit kakvu lošost..
ali ,već u slučaju da mi nešto manjka , može bit totalno banalno, sve odnija vrag i ne sviđa mi se ništa i uzalud kreči, što bi rekli trkeljaši...
kurvanjski avatar, a
Eks

Post 16 Jan 2015, 21:20

Chilimama » wrote:

...zato će pomoći sve ono gore što je Margarita rekla...

Jednako kvalitetan sekks u različitim okolnostima će i meni stvorit dojam koji je ovisan samo o mom raspoloženju...
Ako sam ja za i mirna zbog sveg onog što je žena gore rekla neću primjetit kakvu lošost..
ali ,već u slučaju da mi nešto manjka , može bit totalno banalno, sve odnija vrag i ne sviđa mi se ništa i uzalud kreči, što bi rekli trkeljaši...
Stoji to, ali ne potpuno. Od lošeg jebača možeš na tu foru možda par puta napraviti dobrog, ali inače ne. Dobar je dobar, ma koliko šutjeli o tome. :D Dobrog možeš pokvariti koji put svojim doživljajem, ali kažem, to je kao i kod lošeg, limitirani doseg.
Margarita

Post 16 Jan 2015, 21:21

Ali seks ni nije ništa drugo doli fantazija. :)
Ostalo je prokreacija. Jedino bolje od seksa. :D
Eks

Post 16 Jan 2015, 21:23

Margarita » wrote:Ali seks ni nije ništa drugo doli fantazija. :)
Ostalo je prokreacija. Jedino bolje od seksa. :D
Nešto je i u tehnici. :zubo:
Donna Sole
Been thanked: 1 time

Post 16 Jan 2015, 21:31

Eks » wrote:
Stoji to, ali ne potpuno. Od lošeg jebača možeš na tu foru možda par puta napraviti dobrog, ali inače ne. Dobar je dobar, ma koliko šutjeli o tome. :D Dobrog možeš pokvariti koji put svojim doživljajem, ali kažem, to je kao i kod lošeg, limitirani doseg.

Ma, da...tako je. osim što nije.

Nek je on najbolji, nek se on trudi ali kad ja nemam fiiling, nemam ga...

Doduše, to i ti kažeš. :giggle:

Ok, loš je loš, slažem se...
kurvanjski avatar, a
Eks

Post 16 Jan 2015, 21:36

Chilimama » wrote:

Ma, da...tako je. osim što nije.

Nek je on najbolji, nek se on trudi ali kad ja nemam fiiling, nemam ga...

Doduše, to i ti kažeš. :giggle:

Ok, loš je loš, slažem se...
Ja sam znala imat filing i bila zaljubljena pa je u mladoj dobi bilo tako da je on bio kriminalno loš.
I uništio bi filing i sve.
Tako da, ne pravdajmo loše jebače, dosta već krivnje ionako nosimo kao žene. :feminazi: :raspa:
Margarita

Post 16 Jan 2015, 21:42

Eks » wrote:
Ja sam znala imat filing i bila zaljubljena pa je u mladoj dobi bilo tako da je on bio kriminalno loš.
I uništio bi filing i sve.
Tako da, ne pravdajmo loše jebače, dosta već krivnje ionako nosimo kao žene. :feminazi: :raspa:
Ti im daješ super moći. Nemaju ih. Ni loši imaju moć da budu loši ni dobri nemaju moć biti dobri. Samo si ti dobra ili loša. I samo sebi.
Eks

Post 16 Jan 2015, 21:45

Margarita » wrote: Ti im daješ super moći. Nemaju ih. Ni loši imaju moć da budu loši ni dobri nemaju moć biti dobri. Samo si ti dobra ili loša. I samo sebi.
Pa ne može baš sve biti u glavi. Bi li to rekla i dečku kojem je cura zubima strugala kurac? :zubo: Nešto jest u iskustvu, talentu, čemu već. Ja se slažem da prava osoba može od relativno prosječnog pa čak možda i lošeg jebača napraviti super, ima toga, prava motivacija ovo ono, ali ne uvijek i nije sve baš tako jednostavno. Kao i lik koji se užasno ljubi. Možeš ti pokušati suptilno ili nesuptilno promijeniti njegovu tehniku, ali ako on odluči koristiti jezik kao svrdlo, badava ti sve. Neke se stvari ne mogu mijenjati. A netko ti sjedne samo tako i ne, ne samo zato što si zaljubljena i daješ mu super moći nego zato što se i zna ljubiti, zna što radi. Nije svemoćan, dakako, ne mora te ni napaliti, ali nije svemoćna ni zaljubljenost i motivacija pa da će od nekog svrdla ili grizačice napraviti čuda.
Margarita

Post 16 Jan 2015, 21:56

Eks » wrote:
Pa ne može baš sve biti u glavi. Bi li to rekla i dečku kojem je cura zubima strugala kurac? :zubo:
Neželjeno ozljeđivanje ne brojim pod seks pa nije ni bilo predmetom mojih izjava. :lol:
Eks

Post 16 Jan 2015, 21:57

Margarita » wrote: Neželjeno ozljeđivanje ne brojim pod seks pa nije ni bilo predmetom mojih izjava. :lol:
A kriminalno loše ljubljenje? Ili lizanje? :D
Margarita

Post 16 Jan 2015, 22:02

Eks » wrote:
A kriminalno loše ljubljenje? Ili lizanje? :D
Malo sam gadljiva za ljubljenje. Ali ako to voliš i kažeš što želiš a što ti se ne sviđa, ako pokažeš, navedeš a ne ispravi, e onda je stvar u nedostatku inteligencije a to ohladi samo po sebi.
Eks

Post 16 Jan 2015, 22:04

Margarita » wrote: Malo sam gadljiva za ljubljenje. Ali ako to voliš i kažeš što želiš a što ti se ne sviđa, ako pokažeš, navedeš a ne ispravi, e onda je stvar u nedostatku inteligencije a to ohladi samo po sebi.
Moguće, nisam ulazila u uzroke zašto je netko loš i ne da se poučiti. :o S tim da s godinama opada i želja za poučavanjem, želiš da netko zna što radi. Zato velim, nije sve u glavi. Loš će te ohladiti ovako i onako, prije ili kasnije, ako se ne popravi pa postane dobar.
Margarita

Post 16 Jan 2015, 22:26

Ne želim da zna što radi. Samo da sluša što ja želim. Sve što čitam po raznim savjetima seksualnih stručnjaka da treba raditi, da je najbolje raditi, meni se uopće ne sviđa. Zato, ako je išta bitno kod muškarca, to je inteligencija. A ja nisam banka da dajem kredit onima s IQ ispod 130. :zubo:
Eks

Post 16 Jan 2015, 22:38

Margarita » wrote:Ne želim da zna što radi. Samo da sluša što ja želim. Sve što čitam po raznim savjetima seksualnih stručnjaka da treba raditi, da je najbolje raditi, meni se uopće ne sviđa. Zato, ako je išta bitno kod muškarca, to je inteligencija. A ja nisam banka da dajem kredit onima s IQ ispod 130. :zubo:
I to stoji, bome. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2015, 00:05

..eto, polako se do neceg dolazi. kako vidim, hoce se pametnog. cini mi se da se nesto prije spominjalo i da se hoce i zgodnog..

bojim se da polako ulazimo u stereotip. puno price ni za sto.. :kokice:

:D
Nenia Salonitana

Post 17 Jan 2015, 01:27

i uglađenog. :o
..a unda
Undaminator

Post 17 Jan 2015, 01:40

Nenia Salonitana » wrote:i uglađenog. :o
..ma, ok, ali moze to bit i malo razmazeno, tj da se to ugladit.. :D :D
Eks

Post 17 Jan 2015, 11:24

..a unda » wrote:..eto, polako se do neceg dolazi. kako vidim, hoce se pametnog. cini mi se da se nesto prije spominjalo i da se hoce i zgodnog..

bojim se da polako ulazimo u stereotip. puno price ni za sto.. :kokice:

:D
Ne mora bit ni lijep ni prepametan, samo da ne jebe u mozak. To je vrlina koju sam naučila cijeniti. :o Ja sam i lijepa i pametna za oboje. :raspa:
  • Information