Zbog toga šta prate Paulijev princip koji se temelji na tome da je valna funkcija dva identična fermiona antisimetrična na zamjenu čestica.
..tim milanovic.
Rekoh ja, ovo je baš seksije od slika, osjećam se kao glupa plavuša, dugo se nisam tako osjećala. Rifrešing.MightyMe » wrote:Pa kako ne razumiš?
Zbog toga šta prate Paulijev princip koji se temelji na tome da je valna funkcija dva identična fermiona antisimetrična na zamjenu čestica.
Može.MightyMe » wrote:
Oš sad malo o bozonima, koji se ne obaziru na Paulijev princip pa zbog toga prate Bose-Einsteinovu statistiku?
- Nenia Salonitana
u fizici mi je jako interesantna mehanika fluida

Sad bi i ti da ti majti priča.
Samo ti zajebaji, meni je to super. Taman idući tjedan ću imat neko predavanje o tome, jedva čekan.
Komentar ispod članka:
Papa Franjo je na facebooku objavio:
Sveti Otac oduševljen je kako su Hrvati oprostili HDZ-u sve zločine i grijehe.
Neke 'naprednije' zemlje puno bi teže postupile prema stranci koja ima presudu protiv sebe, te je dužna državi desetke milijuna kuna, no Hrvatska je odlučila okrenuti drugi obraz. Ponovo izabrani HDZ, ovaj put u funkciji predsjednika, impresionirao je mnoge uglednike diljem svijeta, a pogotovo papu Franju.
Oprost je najjače kršćansko oružje. On je garancija budućnosti i zdravog duha. Hrvati su pokazali da su u stanju oprostiti najgore grijehe, te okrenuti drugi obraz. HDZ nije samo stranka koja ima osuđenog premijera, ministre, državne direktore, te presudu protiv cijele stranke, već je i stranka odgovorna za kriminal i korupciju za vrijeme rata, zločinačku privatizaciju i korumpiranje svih državnih institucija u zemlji, kroz koje je organizirana najveća i još uvijek aktualna pljačka hrvatskog naroda. Kroz stvaranje neobrazovane, koruptivne, primitivne i plemenske državne birokracije, virus mita i korupcije proširio se u sve društvene pore.
Tomislav Karamarko bio je oduševljen ovakvim komplimentima.
HDZ je demokršćanska stranka čiji je cilj poticanje kršćanskih vrijednosti. Trenutačno je to oprost, okretanje drugog obraza, milosrđe, nadanje i ufanje. Nakon toga ćemo prijeći na patnju, bol i žrtvu - poručio je Karamarko.

Neke 'naprednije' zemlje puno bi teže postupile prema stranci koja ima presudu protiv sebe, te je dužna državi desetke milijuna kuna, no Hrvatska je odlučila okrenuti drugi obraz. Ponovo izabrani HDZ, ovaj put u funkciji predsjednika, impresionirao je mnoge uglednike diljem svijeta, a pogotovo papu Franju.
Oprost je najjače kršćansko oružje. On je garancija budućnosti i zdravog duha. Hrvati su pokazali da su u stanju oprostiti najgore grijehe, te okrenuti drugi obraz. HDZ nije samo stranka koja ima osuđenog premijera, ministre, državne direktore, te presudu protiv cijele stranke, već je i stranka odgovorna za kriminal i korupciju za vrijeme rata, zločinačku privatizaciju i korumpiranje svih državnih institucija u zemlji, kroz koje je organizirana najveća i još uvijek aktualna pljačka hrvatskog naroda. Kroz stvaranje neobrazovane, koruptivne, primitivne i plemenske državne birokracije, virus mita i korupcije proširio se u sve društvene pore.
HDZ je demokršćanska stranka čiji je cilj poticanje kršćanskih vrijednosti. Trenutačno je to oprost, okretanje drugog obraza, milosrđe, nadanje i ufanje. Nakon toga ćemo prijeći na patnju, bol i žrtvu - poručio je Karamarko.
Tea Tree » wrote:Komentar ispod članka:
- Nenia Salonitana
srećica naša, poželio joj je dobrodošlicu ali joj nije čestitao.
tea tree, jesu ti se javili iz sdp-? da beau i ja odemo kad saznamo kako je prošlo.
tea tree, jesu ti se javili iz sdp-? da beau i ja odemo kad saznamo kako je prošlo.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
evo ga upravo kod Rotima na hrt1
pa štajaznam
ko da sam sebe hrabri, al ajd, ide mu dobro
pa štajaznam
kurvanjski avatar, a
..ma odlican je. stavio je rotima u skolsku klupu zutog novinarstva..Chilimama » wrote:evo ga upravo kod Rotima na hrt1
pa štajaznam
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
jebalo ih jel čestit'o ili nij čestit'o
evo, reče da nije licemjeran nakon onakve kampanje čestitati na pobjedi
evo, reče da nije licemjeran nakon onakve kampanje čestitati na pobjedi
kurvanjski avatar, a
- Nenia Salonitana
zokica djeluje umorno od svih tih sranja. 
..,am nece izgubit, sta to on ima izgubit..blue » wrote:Komentar je super![]()
Inače, nisam tim Milanović - ego mu je veći od pameti, zato će i izgubit. Trebao joj je čestitati.
..a cuj, ego, a mora imat malo ega, nego kako drugacije. i eto, nije joj morao cestitat, di pise da se mora. ali, zazelio joj je dobrodoslicu..
samo ti daj sebi vremena, uvijek mos postat tim milanovic.
ne znam kako se sera sa fejspuka, pa sam isao okolo..
https://vid.me/GXeb
- Nenia Salonitana
bez brige da nisam u cijelosti pogledala i prvi puta...a unda » wrote:nenija, gore sa linka, samo za tebe..13:07-13:50 ..i naglasak na 14:40-14:49.. da, dobro, dobro.. da, da..![]()
17:18-17:36.. super..![]()
na momente kao da slušam sebe...glavom kroz vrata, ne ide linijom manjeg otpora nego jačeg( to je ono jače od nas škorpionsko što nam je u krvi
a na spomen lindine želje da dovede za isti stol njega i karamarka, gađenje na tom lijepom licu na spomen karamarka.
-
- Information
-