Udaj se za dextera.
topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..
Mene vise muci zaposljavaju li barovi na plazi zene od 37 godina

Ha cuj, i jesu i nisu 
Mozda bi im dobro dosao kakav aerobik do ljeta
Mozda bi im dobro dosao kakav aerobik do ljeta
Ja sam uvijek mastala da zivim u komunama nekim. Kibucimaelma wrote:da me bar hoće primiti u neko pleme, aboridžine ili tako nešto
želim pobjeći daleko, daleko
i da nitko ne zna gdje sam
je, i meni bi. ja sam se utovila, ne krećem se
I danas me to vuce
Jelda je primamljivo?elma wrote:baš sam prije par dana čitala o kibucu
Ja sam se u jednoj knjizi totalno zaljubila u njih
da mi je lobotomija, neka od koje postaneš praktičan tip i samo izvršavaš stvariEks » wrote:
Iako, nemoj smesti s uma da kokos koji padne može izazvati selektivnu lobotomiju. Ok, makar amneziju.
ko jedna moja frendica
pitam se ponekad je li sretna. sređena jest, ali je li sretna. čak mislim da je, ono ni ne pita se jel je ili nije - odrađuje. to su takvi ljudi
Eks » wrote:Elma sa stabla kokosa hvata prijem:
- Ne mogu ja ovo. Ne mogu više. Hvata me tjeskoba dok gledam sva ta razgolićena tijela neopterećena egzistencijalnim brigama. Briga njih što je bitak.
Dan pedeseti.
- Nisam dobila Odgovore. Hoću kući.
Da sam bar muško, humor je na cijeni kod žena.
Peku kolače do smrti.elma wrote:da mi je lobotomija, neka od koje postaneš praktičan tip i samo izvršavaš stvari![]()
ko jedna moja frendica
pitam se ponekad je li sretna. sređena jest, ali je li sretna. čak mislim da je, ono ni ne pita se jel je ili nije - odrađuje. to su takvi ljudi
Frizerke. Mehaničari.
Stop talking dirty.MightyMe » wrote:elma, znaš li da bezmasene čestice uopće ne znaju za koncept vremena? Isto ka šta slijepi ljudi od rođenja ne mogu pojmit boju, jednostavno im ne postoji, kod takvih čestica ne postoji vrijeme.
-
- Information
-