Abortus u "sekularnoj" državi
..a sta sad.. sve je lijepo na jednom mjestu objedinjeno. i to dzaba.
Pa da, treba noćas zaspat nakon ovog horora, a ne sanjat već idući.
Jebate, koji si teoretičar zavjere.
A šta s nama onda? Bacat teroriste na nas?..a unda » wrote: ..di ce vas vodit? nece vas nigdje vodit, to je skupo.
Pa ne znam, ako krenu na zabranu, nisam sigurna da ne bi bilo prosvjeda nekakvog.
..a, ono, prosvjed..super, udruge, civilno drustvo, kamere, mediji..sve je to demokracija. a i zakoni su demokracija, jel..vecina i to ..
Pa jel ima ikakav otpor tome, išta? Il je kasno kad jednom dođu?..a unda » wrote: ..a, ono, prosvjed..super, udruge, civilno drustvo, kamere, mediji..sve je to demokracija. a i zakoni su demokracija, jel..vecina i to ..
Onda treba radit ovih godinu dana na što boljim šansama za emigraciju. Jer oni će pobijediti. Rekla sam vam za kolindu, bila sam u pravu, a tu sam čak bila neodlučna u početku, a za ovog mamlaza znam od početka sdp-ovog mandata da će doć poslije njih...a unda » wrote: ma..kasno je, kasno..
to da. neka vrsta emigracije, osamostaljivanja, pa tako pokusat nekako plivat, pokusat se izolirat, to da.Eks » wrote:
Onda treba radit ovih godinu dana na što boljim šansama za emigraciju. Jer oni će pobijediti. Rekla sam vam za kolindu, bila sam u pravu, a tu sam čak bila neodlučna u početku, a za ovog mamlaza znam od početka sdp-ovog mandata da će doć poslije njih.
nema ovdje ni pomoci, ni izlaza, ni niceg. jos dugo, dugo vremena..
A Rijeka, Istra? Za početak... Ne znam, mislim ako zabrane nešto, isti je kurac, al ono...a unda » wrote:
to da. neka vrsta emigracije, osamostaljivanja, pa tako pokusat nekako plivat, pokusat se izolirat, to da.
nema ovdje ni pomoci, ni izlaza, ni niceg. jos dugo, dugo vremena..
Znam. Znam ja već neko virjeme da nema nade ovdje, da je sve borba s vjetrenjačama, al ne moš u bili svit samo tako srnut ako nisi naviknut i još sam, još žensko..a unda » wrote: ..a i to je bolje nego nista. ono, zamjetno bolje..
..bas suprotno. ne treba nista imat. ako te ovdje nista ne drzi, ako nemas nekih obaveza, nesto.. ma samo pici. sto prije to bolje.Eks » wrote:
Znam. Znam ja već neko virjeme da nema nade ovdje, da je sve borba s vjetrenjačama, al ne moš u bili svit samo tako srnut ako nisi naviknut i još sam, još žensko. Treba imat prakse prvo.
dodje praksa sama..
Kako ne, a štaš radit tamo, a diš bit, a zdravstveno, a ovo a ono. Sto stvari...a unda » wrote: ..bas suprotno. ne treba nista imat. ako te ovdje nista ne drzi, ako nemas nekih obaveza, nesto.. ma samo pici. sto prije to bolje.
dodje praksa sama..
-
- Information
-