Slobodno sudačko uvjerenje...da, to zna bit dobra stvar...ponekad...a unda » wrote: ..mislim da ce nas puno bit telma i luiz..
jel josipovic jos vodi? ..aj sudac sviraj kraj..
Ali, bogati, tko bi bio direktor u diktaturi?
Slobodno sudačko uvjerenje...da, to zna bit dobra stvar...ponekad...a unda » wrote: ..mislim da ce nas puno bit telma i luiz..
jel josipovic jos vodi? ..aj sudac sviraj kraj..
Glasao sam. Druga je stvar sta moj glas nije dobio niko.MightyMe » wrote: Prvo, ja neman kandidata.
Drugo, nebitan si jer nisi glasova, samim time i kriv za rezultat.
..a unda » wrote:..sad, ako su ovi autobusima dosli ujutro ionda glasli, pa poslije na zderilo, njihovi su glasovi.. kao i ovih sta idu na jutarnje mise, prvi u kutijama, tj pri dnu kutija, jel tako.
ovi josipovicevi su vise kao ono, urbani, intelektualci kao nesto, jel ..i ond adok se to probudi, ustane, pa di j e p risa, al ce i zbori pobic..e, njihovi glasovi bi mogli bit pri vrhu kutija.
..i onda , kad se kutija prevrne, najvise ce glasova bit za kolindu kad pocnu brojat, jel tako. znaci, sad bi josipovic trebao pocet odmicat po broju glasova..![]()
Neki legalist poštena obrazakarambol » wrote:
Slobodno sudačko uvjerenje...da, to zna bit dobra stvar...ponekad.![]()
Ali, bogati, tko bi bio direktor u diktaturi?
..a unda » wrote:..sad, ako su ovi autobusima dosli ujutro ionda glasli, pa poslije na zderilo, njihovi su glasovi.. kao i ovih sta idu na jutarnje mise, prvi u kutijama, tj pri dnu kutija, jel tako.
ovi josipovicevi su vise kao ono, urbani, intelektualci kao nesto, jel ..i ond adok se to probudi, ustane, pa di j e p risa, al ce i zbori pobic..e, njihovi glasovi bi mogli bit pri vrhu kutija.
..i onda , kad se kutija prevrne, najvise ce glasova bit za kolindu kad pocnu brojat, jel tako. znaci, sad bi josipovic trebao pocet odmicat po broju glasova..![]()
Slabo si ti zo jeba
oli si jeba njega a ne nju...MightyMe » wrote:Vas dva, po običaju, opet ništa ne kužite.
Ja ne znam čime to više objasniti. Isti ljudi, iste floskule, ista patetika, domoljublje ovo ono, kako... Ne kužim...a unda » wrote:kolko je izaslo na izbore? ..jebate, kolko miljuna ljudi je vec glasalo za hadeze? mislim, ono, opet..
..a unda » wrote:kolko je izaslo na izbore? ..jebate, kolko miljuna ljudi je vec glasalo za hadeze? mislim, ono, opet..
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests