Sad se još pravi lud! Kao ne zna, a već je uplatio na Kolindu. Zato i miniranje listića...miky0 » wrote:Sta se nadate. Ona dobiva ovo garant. Ima li se di na hendikep kladit? Pa da barem dignem kesu
precjednički izbori
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
daj otvori i onu temu da ljudi mogu ispunit anketu pa da usporedimo...MightyMe » wrote: A ne znan, u prošlom krugu su pokazali da imaju jebeno dobru metodologiju. Nije statistika samo pribroji i podjeli, razonrazni težinski faktori tu upadaju, zavisi sve kakav modeli imaju. Al bi će ugusto.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zasto? Moje je ustavno pravo izac i nedat glas nikom. Oba kandidata su mi veleizdajnici, i niko od njih nije zasluzija moj glas. A s izlaskom sam obranio da slucajno kogod od nepozvanih ne zaokruzi ikog u moje ime.ali » wrote: Ljudima koji IZAĐU na izbore kako ne bi glasali.
Za to su mogli ostat i doma.
- Euklid
- old school
čisto da vidimo koliki je IQ na trkelju...MightyMe » wrote: Mogu i na ovoj temi otvorit anketu, al šta će nam kad nismo referentni uzorak.
Pa upali televizor.
Moglo bi bit blizu ali s puno manje romantike
- Euklid
- old school
uf, jedva sam raspoznao ko je ko...MightyMe » wrote: Eto, najnovija na ovoj temi. Neću onu otvarat da nemamo kupus.
p.s.
jel to tebi smeta što sam ti Kolindicu nazvao Kurvarović...
Ako izgubi vas kandidat za jedan glas, neprozivajte me, jer sam nebitanMightyMe » wrote: To ti je zato jer si nebitan.
Ok, a moje je pravo da to nazovem djetinjastim.miky0 » wrote:
Zasto? Moje je ustavno pravo izac i nedat glas nikom. Oba kandidata su mi veleizdajnici, i niko od njih nije zasluzija moj glas. A s izlaskom sam obranio da slucajno kogod od nepozvanih ne zaokruzi ikog u moje ime.
(i da sanjam diktaturu koja bi tome stala na kraj
..mislim da ce nas puno bit telma i luiz..
jel josipovic jos vodi? ..aj sudac sviraj kraj..
-
- Information
-