precjednički izbori
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Jebote, miky - tvoj je listić mogao biti odlučujućimiky0 » wrote:Razmislio, odlucio pa izasao, i ponistio listic s osudjujucom presudom veleizdajnicima.
Oorostite mi, bilo je jace od mene, strah me da mi se ruka ne osusi
'if you fall, i'll be there' (floor)
Daj mi link, di to gledaš? Kopala sam po stranici njihovoj, al ne mogu nać.MightyMe » wrote: 51.45%, najnovije.
..ma ono su bile izlazne ankete, a ta ekipa je uvijek bila glasnija..
ipak, du kraja ce bit frke, a i moglo bi tu jos svasta bit, kutije, listici, ovo, ono.. markickinih je skoro hiljadu promatraca, gongovih nekoliko desetaka.
sta ono treba da se izbori ponove? tj drugi krug.
A ne znan, u prošlom krugu su pokazali da imaju jebeno dobru metodologiju. Nije statistika samo pribroji i podjeli, razonrazni težinski faktori tu upadaju, zavisi sve kakav modeli imaju. Al bi će ugusto...a unda » wrote: ..ma ono su bile izlazne ankete, a ta ekipa je uvijek bila glasnija..![]()
Sta se nadate. Ona dobiva ovo garant. Ima li se di na hendikep kladit? Pa da barem dignem kesu 
meni dip ne radi.ali » wrote:Daj nek netko pametan () izračuna kojom progresijom Ivo pada i koliko je listića ostalo za obraditi, trenutno je na 51.12% .
..samo da ne bude telma i luiz..Pada mi na pamet filmska scena kad kamionet uspije zakočit tik prije provalije
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
50% obrađenih listićali » wrote:Daj nek netko pametan () izračuna kojom progresijom Ivo pada i koliko je listića ostalo za obraditi, trenutnoje na 51.12% .
Pada mi na pamet filmska scena kad kamionet uspije zakočit tik prije provalije
Ivo - 50,8%
miky, miky...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-