..charlie hebdo..

Sve od javnog i tajnog interesa
Eks

Post 10 Jan 2015, 00:57

..a unda » wrote: a jebote rasprava iz 2012. i di si ti bija 91. :D

ma koji argument, za sto? da su muslimani u kurcu jer su muslimani? daj eks, nemoj zajebavat.. :D

nisam ti rekao da izbacis grudi iz kosulje, uzmes zastavu i stanes na barikade s osobnom u zubima :D, i ne mislim cackat nikoga, samo mislim ono sto mislim.
a to je da imam sasvim jasan odnos i dovoljno znanje da mogu razlucit sto je to religija, sto je to razum, sto je to teror.. ne mogu, nazalost, ja bas to tako bucat zavisno od emocija.. :D
Osim rijetkih pojedinaca, većina ih se odnosi prema ženama kao prema stoci. Oćemo sad to proširiti na cijeli svijet i relatizivirati kao što je jedna očito pripadnica po vjeri u toj raspravi tad usporedila rezanje klitorisa sa silikonima? :D Oćemo stvarno se igrati tako da osnujem štajaznam grupu protiv bombaša pa da kad me ubiju ti kažeš, a eto, to su neki tamo kriminalci, ali i dalje su isti kao katolibani koji brane abortus. Aha, kako da ne. Ovi će te ubiti bez jebemti. Ne kažem da neće ni katolibani, daleko bilo, ali manja je sigurnost. Ja znam u koga se ne smije dirati, da ne kažem da mi nije svejedno ni što ovo pišem.
A ti i dalje nisi rekao ni zuc o tome. Zašto ih se ljudi boje, a? Jer su glupi, neobrazovani, nisu se dovoljno obrazovali o tretmanu muslimana prema nemuslimanima? :ne zna:

..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 10 Jan 2015, 00:58

Eks » wrote:Uostalom, ja hrvatskog bijelog terorista imam godinama kraj sebe, moja je glava u torbi i bez interneta jer on bilo kad me može raznijeti u zrak, već je oslobođen optužbi za jedan terorizam, a čak nije musliman. A eto, živi se. Zasad.
..eto, jebem ga neasimiliranog.. :D :D
Eks

Post 10 Jan 2015, 00:59

Euklid » wrote:Napokon se vidi ko su pravi Markicevci na trkelju... :cheer:
Zapravo, ne. Ti koji si se sakrio u saudijski pijesak i koristiš istu retoriku kao apologeti bombaša si u ovom slučaju na strani sile, strani koja tlači, dakle, markićevac. Tebe nitko neće dirati jer govoriš isto što i oni. Lukav si oduvijek bio. :D
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:00

..a unda » wrote: ..eto, jebem ga neasimiliranog.. :D :D
A čuj, neasimiliran jest. Psihički je teško bolestan i nema načina da ga država prisili da se liječi dok nekog ne ubije. On je isto neasimiliran kao neki jednako bolestan fanatik kojeg je mamica odgojila da mrzi državu koja im je dala državljanstvo.
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:06

Eks » wrote:
Osim rijetkih pojedinaca, većina ih se odnosi prema ženama kao prema stoci. Oćemo sad to proširiti na cijeli svijet i relatizivirati kao što je jedna očito pripadnica po vjeri u toj raspravi tad usporedila rezanje klitorisa sa silikonima? :D Oćemo stvarno se igrati tako da osnujem štajaznam grupu protiv bombaša pa da kad me ubiju ti kažeš, a eto, to su neki tamo kriminalci, ali i dalje su isti kao katolibani koji brane abortus. Aha, kako da ne. Ovi će te ubiti bez jebemti. Ne kažem da neće ni katolibani, daleko bilo, ali manja je sigurnost. Ja znam u koga se ne smije dirati, da ne kažem da mi nije svejedno ni što ovo pišem.
A ti i dalje nisi rekao ni zuc o tome. Zašto ih se ljudi boje, a? Jer su glupi, neobrazovani, nisu se dovoljno obrazovali o tretmanu muslimana prema nemuslimanima? :ne zna:
muslimana? muslimana se ne bojim. mislim, ne vise od bilo koga drugog. :D

a to, neobrazovanost, e tu si sad nesto blize u definiranju problema, ali nemaju ti muslimani bas monopol na neobrazovanost. :D

uostalom, moja sveta knjiga kaze.. kolicina inteligencije na svijetu je konstanta, covjecanstvo se povecava.. :D
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:08

..a unda » wrote:
muslimana? muslimana se ne bojim. mislim, ne vise od bilo koga drugog. :D

a to, neobrazovanost, e tu si sad nesto blize u definiranju problema, ali nemaju ti muslimani bas monopol na neobrazovanost. :D

uostalom, moja sveta knjiga kaze.. kolicina inteligencije na svijeu je konstanta, covjecanstvo se p ovecava.. :D
Super, ne boj se. Nije da si žena koju će smatrati kurvom kad dođe turistički, silovati i zatvoriti je jer ju je neka fukara silovala.
Nije da si žena koja će pasti na slatkorječive pizdarije pa završiti kao roblje ili udana za manijaka koji joj ne da van iz kuće i njegova mater je nadzire.
Nije da će ti itko ikad staviti one krpetine na glavu.
Niti te poštediti ubojstva ako pređeš na islam- ovo je posebno ljupko. :puke:

Ali to su samo neobrazovane tlapnje, oni to ne rade.
Sad kad opet krene o bijelcima koji isto to rade... Jer to je kao opravdanje i događa se u istoj mjeri.
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:15

Eks » wrote:
Super, ne boj se. Nije da si žena koju će smatrati kurvom kad dođe turistički, silovati i zatvoriti je jer ju je neka fukara silovala.
Nije da si žena koja će pasti na slatkorječive pizdarije pa završiti kao roblje ili udana za manijaka koji joj ne da van iz kuće i njegova mater je nadzire.

ali nemoj ic turisticki tamo gdje je opasno. nemoj padat na slatkorjecive pizdarije. nemoj da te njegova mater trazi. :D

stvarno ne znam o cemu ti (sve) pricas. dobro je prepoznat ono sto nije dobro. ali histerizirat jer nesto nije kako ja ocu jer mislim da tako treba bit zato jer ja ocu, e to vec nije dobro. :D
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:16

..a unda » wrote:
ali nemoj ic turisticki tamo gdje je opasno. nemoj padat na slatkorjecive pizdarije. nemoj da te njegova mater trazi. :D

stvarno ne znam o cemu ti (sve) pricas. dobro je prepoznat ono sto nije dobro. ali histerizirat jer nesto nije kako ja ocu jer mislim da tako treba bit zato jer ja ocu, e to vec nije dobro. :D
Krasan savjet. Nemoj ić u minici je sljedeći? :trep: Jer nisu oni bidni krivi, krive su žrtve. Daj unda, moš ti bolje od toga.

I nisi pao s marsa da ne znaš o čemu pričam.
No dosta, dosta su mi živaca oduzeli ova dva dana.
dexter

Post 10 Jan 2015, 01:18

Eks » wrote:

Sad kad opet krene o bijelcima koji isto to rade... Jer to je kao opravdanje i događa se u istoj mjeri.
prelazak na islam nije samo za zene, i oni sto su im odsjecali glave su prelazili na islam
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:18

Eks » wrote:
Krasan savjet. Nemoj ić u minici je sljedeći? :trep: Jer nisu oni bidni krivi, krive su žrtve. Daj unda, moš ti bolje od toga.

I nisi pao s marsa da ne znaš o čemu pričam.
No dosta, dosta su mi živaca oduzeli ova dva dana.
jebote, ovo je ko da s kolindom pricam.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:19

dexter » wrote:
prelazak na islam nije samo za zene, i oni sto su im odsjecali glave su prelazili na islam
dakle, ludilo je prelazno.. :D :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 10 Jan 2015, 01:19

dexter wrote:zanima me kakva su prava hriscanima u islamskim zemljama.
traze velika prava u zemljama u koje su se uselili, iako mrze ljude i zemlju koja ih je primila i dala im dobre sanse za zivot.
Ko da slusam Tomasicku kad govori o Srbima u Hrvatskoj. Ono... skoro pa od rijeci do rijeci.

Daleko ste dogurali eks i ti na ovoj temi... jako daleko...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:21

dexter » wrote:
To sam pročitala da su ženi uvjetovali, nisam znala.
..a unda wrote: jebote, ovo je ko da s kolindom pricam.. :D :D
Gle, briga me. Nitko me ovdje nije uvjerio u ništa, euklid se proslavio s propagandom da bi se sakrio u mišju rupu ako ikad dođu po njega, ti nisi rekao ama baš ništa, a uvjeriti me da ih volim ne možete. Rijetki pojedinci zaslužuju moje poštovanje, rijetki.
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:23

Uostalom, moj je stav daleko pošteniji od ovih s figom u džepu koji se olfo zgražaju, a boje ih se ko vraga. A ima ih, o ima ih.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 10 Jan 2015, 01:24

Kad citam Ex i Dextera, sve sam uvjereni da iza ovog napada stoje glavom i bradom ameri uz europsku bracu. Zele stvorit histeriju protiv muslimana, i uspili su :tuzni:
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:26

miky0 » wrote:Kad citam Ex i Dextera, sve sam uvjereni da iza ovog napada stoje glavom i bradom ameri uz europsku bracu. Zele stvorit histeriju protiv muslimana, i uspili su :tuzni:
Ma tako je, zli zli zapadnjaci, nevine ih optužiše, to cvijeće naše hrvatsko. :ckzubo:
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:27

Eks » wrote:
To sam pročitala da su ženi uvjetovali, nisam znala.

Gle, briga me. Nitko me ovdje nije uvjerio u ništa, euklid se proslavio s propagandom da bi se sakrio u mišju rupu ako ikad dođu po njega, ti nisi rekao ama baš ništa, a uvjeriti me da ih volim ne možete. Rijetki pojedinci zaslužuju moje poštovanje, rijetki.
ne znam sto bi ti htjela da kazem? da si u pravu? ti ne mozes ni bit, ni ne bit u pravu.. ti volis ili ne volis, a za to nije potreban razuman razlog. stovise, nepotreban je. razcionalizacija ljubavi ili mrznje je potpuno nepotrebna. :D :D
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 10 Jan 2015, 01:29

Eks » wrote:
Ma tako je, zli zli zapadnjaci, nevine ih optužiše, to cvijeće naše hrvatsko. :ckzubo:
Nisu li ono prije misec dana negdi u siriji/afganistanu NATO bombe slucajno pobili svadbenu povorku? Ili su ih cvijecem gadjali :misli:
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:29

I ovo je djelo Zapada, ne bi oni nikad podržali svoje da nisu instruirani: http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/ ... 16507.html

Nakon što je državna BHTV kuća zamaglila naslovnicu magazina na kojoj se nalazi karikatura Muhameda, valjda iz straha da joj Bosnićevci ne bi upali snajperima u urede, širom BIH na internet forumima osvanule su tisuće komentara potpore terorističkom napadu u kojem je ubijeno 12 ljudi.

Ma cvijeće, velim.
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:30

..a unda » wrote:
ne znam sto bi ti htjela da kazem? da si u pravu? ti ne mozes ni bit, ni ne bit u pravu.. ti volis ili ne volis, a za to nije potreban razuman razlog. stovise, nepotreban je. razcionalizacija ljubavi ili mrznje je potpuno nepotrebna. :D :D
Meni je samo žao što sam ikad pokušala suzbiti predrasude. Mogla sam tako i nastradati. Još mogu, ali ono.
nina williams
Has thanked: 1 time

Post 10 Jan 2015, 01:31

Čitam ovo i nešto kontam...strah more bit poprilično zajebata stvar. :zubo:
Pogotovo kad je strah od drugačijeg. Ono, desi se ljudima da nisu ni znali da imaju tolko 'svog' dok jih strah ne uhvati. Nezgodna neka pojava, čini mi se. :zubo:
Jebga, valjda oće to čim u glavi uspostaviš da postoje neki 'oni'. Automatski moraš imat i 'nas'.

Idu mi na kurac svi 'oni' il 'mi' muslimani i kršćani navlas jednako ko i bračni heteroseksualci, tito dragi daj nek se konačno smognemo upirat u nešto drugo doli u ono kaki smo se rodili il što su nam roditelji odabrali.

Žao mi onih ljudi što su jih ubili u Francuskij, žao mi i onih koje bomba Zapad desetljećima...i pomalo me sramota što kanda mi ove prve smrti glasnije u glavi zvone, jer, eto, nezgodno je slobodu medija ugrožavat...al ovi jadni, od Zapada bombani, ne stignu valjda ni medije imat.
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:33

Eks » wrote:I ovo je djelo Zapada, ne bi oni nikad podržali svoje da nisu instruirani: http://www.hercegbosna.org/vijesti/bih/ ... 16507.html

Nakon što je državna BHTV kuća zamaglila naslovnicu magazina na kojoj se nalazi karikatura Muhameda, valjda iz straha da joj Bosnićevci ne bi upali snajperima u urede, širom BIH na internet forumima osvanule su tisuće komentara potpore terorističkom napadu u kojem je ubijeno 12 ljudi.

Ma cvijeće, velim.
..to je super. sace im policija imat posla, valjda imaju ajpijeve.. :kokice:
Eks

Post 10 Jan 2015, 01:34

..a unda » wrote: ..to je super. sace im policija imat posla, valjda imaju ajpijeve.. :kokice:
A naivni moj unda. :ckzubo: Ti misliš da njihova policija nije ista fukara kao naša? :cerek: Da neki policajci ne guštaju u ovom napadu, a? Da među njima nema islamista? :rofl: Još će im orden dati. Samo iza naše fukare stoji samo naša fukara i to je razlika, a iza ovih stoji međunarodni terorizam. To je ono o čemu ja pričam, a nitko ovdje da shvati osim dextera.
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:44

Eks » wrote:
A naivni moj unda. :ckzubo: Ti misliš da njihova policija nije ista fukara kao naša? :cerek: Da neki policajci ne guštaju u ovom napadu, a? Da među njima nema islamista? :rofl: Još će im orden dati. Samo iza naše fukare stoji samo naša fukara i to je razlika, a iza ovih stoji međunarodni terorizam. To je ono o čemu ja pričam, a nitko ovdje da shvati osim dextera.
mah.. bosanska policija ce samo pokucat na vrata i rec.. jes ti, bolan ono pisao? u lengliju vec znaju u kolko se sati po noci idu pisat. :D

ne znam, ti i dekster osnujte antineasimilirajucu stranku. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 10 Jan 2015, 01:45

nina williams » wrote:Čitam ovo i nešto kontam...strah more bit poprilično zajebata stvar. :zubo:
Pogotovo kad je strah od drugačijeg. Ono, desi se ljudima da nisu ni znali da imaju tolko 'svog' dok jih strah ne uhvati. Nezgodna neka pojava, čini mi se. :zubo:
Jebga, valjda oće to čim u glavi uspostaviš da postoje neki 'oni'. Automatski moraš imat i 'nas'.

Idu mi na kurac svi 'oni' il 'mi' muslimani i kršćani navlas jednako ko i bračni heteroseksualci, tito dragi daj nek se konačno smognemo upirat u nešto drugo doli u ono kaki smo se rodili il što su nam roditelji odabrali.

Žao mi onih ljudi što su jih ubili u Francuskij, žao mi i onih koje bomba Zapad desetljećima...i pomalo me sramota što kanda mi ove prve smrti glasnije u glavi zvone, jer, eto, nezgodno je slobodu medija ugrožavat...al ovi jadni, od Zapada bombani, ne stignu valjda ni medije imat.
..ma jebo ti nas sve, eto.. :D
  • Information