precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
blue
Asgard

Post 07 Jan 2015, 23:34

Slatko, baš :serek:

Ja mislim da neće Kolinda pobijedit. Mislim da su svi HDZ-ovi birači izašli u prvom krugu, a SDP-ovcima je bilo zima. Sad će izać u nedjelju :D

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 08 Jan 2015, 14:20

Živi zid:

Razlog zašto prozivamo Josipovića, a ne Kolindu nije u tome što
podržavamo HDZ, već u tome što građani ionako znaju da je HDZ na
strani tajkuna i lopova. Nama su glavni problem lažni socijaldemokrati
poput Josipovića i Milanovića koji se izdaju za poštene i moralne ljude
(zaštitnike siromašnih), a kojima lijevo orjentirani građani daju svoj glas.
Steta sta su mnogi tek sad progledali. A ja sam pocea o tom govorit vec nakon 9 miseci ove vlasti :facepalm:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 08 Jan 2015, 15:00

blue » wrote:Slatko, baš :serek:

Ja mislim da neće Kolinda pobijedit. Mislim da su svi HDZ-ovi birači izašli u prvom krugu, a SDP-ovcima je bilo zima. Sad će izać u nedjelju :D
Nemoj zaboravit na okorjele desničare koji su u 1. krugu glas dali Kujundžiću...
'if you fall, i'll be there' (floor)
blue
Asgard

Post 08 Jan 2015, 16:49

Ma tih je bilo nešto jako sitno. Pretpostavljam da će Josipović pobrat ipak dio Sinčićevih glasova. Čini mi se da se, dijelom, za Sinčića glasalo iz revolta, ali sad je vrag odnio šalu.

Ma ruku na srce, svejedno je tko nam je predsjednik - predsjednik je, i tako, figura za pokazivanje po diplomatskim skupovima i u medijima. Poželjno je da nas ne sramoti kao osoba previše, da se izražava kulturno i da zna strane jezike. A vući će vodu na svoj mlin tko god bio. Zatim, nećemo u rat, pa da bi predsjednikova funkcija vrhovnog vojnog zapovjednika bila imalo relevantna.

Međutim, nisam optimistična što se tiče parlamentarnih izbora. Brijem da će kradeze opet uzjahat. Zato mi je draže da je bar predsjednik iz suprotnog tabora. Ne sviđa mi se ideja kradeze apsolutizma :top:

Zato Josipović, ne zato što je on super izbor, nego manje zlo.

Zato i SDP na parlamentarnim, ne zato što su dobri, nego su samo malo manje zlo.

Bilo bi super da se pojavi alternativa, stvarna alternativa, ali zemlja nam je baš iskvarena, onako dubinski, od vrha do dna, ili obrnuto, svejedno. Sinčić nije prava alternativa nego šarlatan, i možda, idealista. Ako je ovo zadnje, ajde onda barem mu to priznam kao plus.

Ukratko - sranje :zubo:
miky0
ST Leader

Post 08 Jan 2015, 17:22

Aj ne trkeljajte bez veze. Sdp je nesto najgore sta se ovoj drzavi dogodilo. Sanader sa svom svojom kradeze-veleizdajnickom svitom nije napravija stetu vecu od 100 miljardi kuna. Ova vlada je napravila stetu od 200 miljardi kuna, dok su srbi sa svojom agresijom napravili stetu od 220 miljardi kuna. Znaci, sdpova politika je jednaka razornom ratu koji nas je poharao prije 20-25 godina.

Majke mi, nemojte mi dizat zivac, jer cu glasat i za kolindu i za hdz :facepalm: :brukica:
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 17:48

gledala sam "sdp učlani se". ovo je godina u kojoj ću tako i onako volontirati da odradim praksu za jebeni faks, pa što ne bi malo i u političke svrhe. čisto da imam mirnu savjest da sam i ja pokušala učiniti nešto da se hdz bagra ne dokopa vlasti iduće godine i satre mi ostatak mladosti.

problem:
a)traže i kućni br telefona, a ne da mi se da me zovu doma pa da se moji jave pa da moram objašnjavati. :visi:
b)preko tog istog br vjerojatno će prekapati kaj gledaš na netu, pa će vidjeti podosta tvrdojezgrenih :o filmića a i pratim ova politička zbivanja pa će pomisliti da sam manijak. ono, guglam im precjednika, a minutu kasnije two guys one girl

jel se može otić u sred'šnjicu i tamo popunit pristupnicu? :nogica:

miky, kako si ti kad si se učlanjivao u laburiste? :kokice:
miky0
ST Leader

Post 08 Jan 2015, 17:53

Nenia Salonitana » wrote:gledala sam "sdp učlani se". ovo je godina u kojoj ću tako i onako volontirati da odradim praksu za jebeni faks, pa što ne bi malo i u političke svrhe. čisto da imam mirnu savjest da sam i ja pokušala učiniti nešto da se hdz bagra ne dokopa vlasti iduće godine i satre mi ostatak mladosti.

problem:
a)traže i kućni br telefona, a ne da mi se da me zovu doma pa da se moji jave pa da moram objašnjavati. :visi:
b)preko tog istog br vjerojatno će prekapati kaj gledaš na netu, pa će vidjeti podosta tvrdojezgrenih :o filmića a i pratim ova politička zbivanja pa će pomisliti da sam manijak. ono, guglam im precjednika, a minutu kasnije two guys one girl

jel se može otić u sred'šnjicu i tamo popunit pristupnicu? :nogica:

miky, kako si ti kad si se učlanjivao u laburiste? :kokice:
Ma nemoj se u veleizdajnicke strukture uvaljivat, ni ja te necu uspit spasit :crying: :mama:

Ja sam se uclanija on-line, neki formular sam ispunija, i nakon par dana mi je dosla iskaznica na adresu koju sam navea.
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 17:55

ova ga počela imenom zazivati. :facepalm:
sreća da uskoro nastupa predizborna šutnja jer bi se naslušali raznih tepanja, divlji mačak, tigrić zoki i tko zna kakvih sve desničarskih tepanja goruće dame naočitom mužjaku. :zubo:

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pred ... 67723.html
Eks

Post 08 Jan 2015, 17:59

Zoran. :rofl: :rofl: Malo se ona previše fiksirala na njega, dobro ti kažeš. Zoran ovo, Zoran ono. Zoran sve kriv, spankati ga treba. :giggle:

Još sam tu, ne pitajte, još nisam raskrčila sobu da počnem učit.
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:00

A što ako nemaš kućni broj? :ne zna:
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:01

miky0 » wrote:
Ma nemoj se u veleizdajnicke strukture uvaljivat, ni ja te necu uspit spasit :crying: :mama:

Ja sam se uclanija on-line, neki formular sam ispunija, i nakon par dana mi je dosla iskaznica na adresu koju sam navea.
ja sam sporedna, bitno je da spasimo našu hrvatsku. :mudri: : hdz : :rofl:

jao, tako hladno i neosobno. iskaznica na kućnu adresu. :facepalm:

brijem da bi se izdajnički i u redove hdz-a uspjela uvući, dok bi im dekan ili nenijin mentor javio da nek odbiju prijavnicu, meni bi došla članska iskaznica :zubo:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 08 Jan 2015, 18:02

blue » wrote:Ma tih je bilo nešto jako sitno. Pretpostavljam da će Josipović pobrat ipak dio Sinčićevih glasova. Čini mi se da se, dijelom, za Sinčića glasalo iz revolta, ali sad je vrag odnio šalu.

Ma ruku na srce, svejedno je tko nam je predsjednik - predsjednik je, i tako, figura za pokazivanje po diplomatskim skupovima i u medijima. Poželjno je da nas ne sramoti kao osoba previše, da se izražava kulturno i da zna strane jezike. A vući će vodu na svoj mlin tko god bio. Zatim, nećemo u rat, pa da bi predsjednikova funkcija vrhovnog vojnog zapovjednika bila imalo relevantna.

Međutim, nisam optimistična što se tiče parlamentarnih izbora. Brijem da će kradeze opet uzjahat. Zato mi je draže da je bar predsjednik iz suprotnog tabora. Ne sviđa mi se ideja kradeze apsolutizma :top:

Zato Josipović, ne zato što je on super izbor, nego manje zlo.

Zato i SDP na parlamentarnim, ne zato što su dobri, nego su samo malo manje zlo.

Bilo bi super da se pojavi alternativa, stvarna alternativa, ali zemlja nam je baš iskvarena, onako dubinski, od vrha do dna, ili obrnuto, svejedno. Sinčić nije prava alternativa nego šarlatan, i možda, idealista. Ako je ovo zadnje, ajde onda barem mu to priznam kao plus.

Ukratko - sranje :zubo:
Za Josipovića ću glasovati samo zbog ovoga: POTPREDSJEDNIK HDZ-a 'Kandidatura Kolinde Grabar Kitarović posve je programirana iz SAD-a! To je jasno...'

Za SDP više nikad, ruka mi se osušila.

Ne bih se složio da je Sinčić šarlatan jer sam neke ideje koje on sada iznosi napisao na trkelju prije godinu dana, druga je stvar što ga šarlatanom proglašavaju oni ''stručnjaci'' koji već dvadeset i kusur godina guraju propali ekonomski model koji nas vodi direktno u propast.
Šta je onda šarlatanstvo, ustrajati na nečemu što ne daje nikakve pozitivne rezultate ili tražiti korjenite promjene?
Osim toga, iza njega stoji najbolji i jedini vjerodostojni ekonomski stručnjak kojeg Hrvatska ima a to je Slavko Kulić... :raspa:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:04

Nenia Salonitana » wrote:
ja sam sporedna, bitno je da spasimo našu hrvatsku. :mudri: : hdz : :rofl:

jao, tako hladno i neosobno. iskaznica na kućnu adresu. :facepalm:

brijem da bi se izdajnički i u redove hdz-a uspjela uvući, dok bi im dekan ili nenijin mentor javio da nek odbiju prijavnicu, meni bi došla članska iskaznica :zubo:
Hladno i neosobno? Ti bi da ti je Zoki uruči? :ckzubo:
miky0
ST Leader

Post 08 Jan 2015, 18:07

Eks » wrote:A što ako nemaš kućni broj? :ne zna:
Onda nisi za politicara :amen: kad te uvate u kriminal, i kad te sudac pita adresu, kako ces mu rec da si be be :ne zna:
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:08

Eks » wrote:A što ako nemaš kućni broj? :ne zna:
da stvarno. trebalo bi probati bez. :ne zna:

edit: vidim, samo je ime i prezime obavezno. :D
ip vide i bez br telefona. :D
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:13

Eks » wrote:
Hladno i neosobno? Ti bi da ti je Zoki uruči? :ckzubo:
čudno mi je to. da nemaju potrebu vidjeti koga primaju. nije ni čudo što im se nakoti uljeza i izdajnika u stranci.
misliš da bi dlesar primio mikya da je kod učlanjenja bio obavezan nekakav kratki razgovor s nekim u stranci? :zubo:
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:15

a opet, ne mora ni to ništa značiti, prijemni na mom faksu je uključivao i razgovor s kakti stručnom osobom, psihologom, i profesorima.... :zubo: :zubo: :zubo: :ckzubo:
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:21

čudno mi je to. da nemaju potrebu vidjeti koga primaju. nije ni čudo što im se nakoti uljeza i izdajnika u stranci.
misliš da bi dlesar primio mikya da je kod učlanjenja bio obavezan nekakav kratki razgovor s nekim u stranci? :zubo:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ne bi, ali bi ga pernar primio. :zubo:
Nenia Salonitana wrote:a opet, ne mora ni to ništa značiti, prijemni na mom faksu je uključivao i razgovor s kakti stručnom osobom, psihologom, i profesorima.... :zubo: :zubo: :zubo: :ckzubo:
:S :rofl: :rofl:
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:28

Eks » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ne bi, ali bi ga pernar primio. :zubo:

:S :rofl: :rofl:
:rofl:

i đapić. :zubo:
i hčsp
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:29

:rofl:

i đapić. :zubo:
i hčsp
Oni bi ga ko rođenog brata primili i još bi skupa se cerečili sa šešeljem. :o
miky0
ST Leader

Post 08 Jan 2015, 18:31

Pa za koga me vi to smatrate :gaah:
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:31

Eks » wrote:
Oni bi ga ko rođenog brata primili i još bi skupa se cerečili sa šešeljem. :o
podno slike pavelića. :o

nego, oćemo u sdp? :kokice:
meni bed samoj. :durica:
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:34

A šta vrijedi sad kad je gotovo... neće za deset godina opet doć na vlast. Ne da mi se nigdje udruživat, izgubila sam nadu. :tuzni:
Eks

miky0 » wrote:Pa za koga me vi to smatrate :gaah:
Za Vilibora. :raspa:
miky0
ST Leader