Pa da, recimoEuklid wrote:Dakle, Rade Šerbedžija iz mlađih dana...
Odelo ko ivica, a gard i cigara ala matan
Pa da, recimoEuklid wrote:Dakle, Rade Šerbedžija iz mlađih dana...
E. Vidiš ti diskriminacije.Margarita » wrote:Misterij mi je ova inovacija:
http://www.womeninadria.com/na5u/
Vozim 30 godina skoro svaki dan u svakakvim cipelama i nikad mi se nisu zgulile od vožnje. Naslonim cipelu potpeticom (bilo visokom ili niskom), ne stružem zadnjim dijelom cipele. Onda bi trebalo takve nastavke i za muške cipele.
Kako?Margarita » wrote:Misterij mi je ova inovacija:
http://www.womeninadria.com/na5u/
Vozim 30 godina skoro svaki dan u svakakvim cipelama i nikad mi se nisu zgulile od vožnje. Naslonim cipelu potpeticom (bilo visokom ili niskom), ne stružem zadnjim dijelom cipele. Onda bi trebalo takve nastavke i za muške cipele.
Meni se najmanje štete dogodi kad vozim u japankama.Margarita » wrote:A kajaznam. Imam kratke noge pa dođu samo do pedala a ne i do poda.
Nije, bolje je u kupacim k'o moj stari pa te zaustavi policija i kazni jer vozis bez majice, kad vec nema zbog cega drugog.karambol » wrote:Najbolje je vozit u rolama.
Isuse kriste, pa ti ne samo da nisi nalik na ljudsko biće - nego ni na četveronžnu živinu...Margarita » wrote:Sad sam obratila pažnju kad sam vozila. Lijeva noga mi je položena cijelim stopalom na pod (ili sa strane na kosinu) kad nije aktivna, a kad stisnem kuplung onda mi uopće peta ne dotiče pod nego samo stopalo stišće pedalu. Peta je u zraku. Premalo mi je stopalo da mogu držati petu na podu i doseći pedalu, probala sam ali dosežem onda samo vrškom cipele što mi nije dobro. Desnom nogom na isti način gazim kočnicu, ono nagazim je bez dodira s podom. Pedala gasa mi ne ide odozgo nego je dugačka poluga iz poda tako da držim nogu i na njoj i malo na podu ali donjim đonovskim dijelom pete pa se nema što zguliti,
A zdrapane?Beau » wrote:Otkad vozim auto samo sam jednom obukla cipele na petu
Mislila sam da mi nece bit neki problem vozit, pa nisam uzela zamjenske suze za voznju.
Medjutuoa, sok i nevjericanisam mogla ni auto pokrenut
Vozila sam bosa na kraju
A mrezaste carape su ostale nezguljene![]()
Morala bih voziti ležećki da mi peta iznad potpetice bude na podu.ali » wrote:Ni meni se nkad nisu zgulile ravne cipele ili tenisice jer u njima držim petu komotno oslonjenu na pod, otprilike mi je isti položaj stopala onda kao i kod desne noge na gasu.
Težina/oslonac na lijevoj nozi (u pauzama stiskanja kuplunga) mi je đon na vrhu pete cipele (ne 5. cipele nego na dijelu stopala)
Ali ako vozim u visokim petama onda se lijeva obavezno bar malo poguli na peti iznad potpetice.
Ako se opustim kao u ravnima onda mi dio gdje je peta struže po podu. Ako pazim da ne upirem onda mi noga mora lebdit pa me počne bolit kvadriceps![]()
Eventualno se može savit noga u koljenu pod 90 ili manje stupnjeva tako da je kompletna površina potplata i potpetice na podu ali nespretno je i neprirodno tako vozit. POgotovo ako ti se žuri![]()
Ako kojom nesrećom nisam u ravnim cipelama a vožnja će trajat dulje od 10min, onda za vožnju preobujem druge cipele. Za gradsku vožnju s puno kuplunga i tih 10 minuta bi bilo previše
Bez problema vozim u bilo koliko visokim štiklama, čak mi je i lakše. Ali platforme su užas, nikakav osjećaj kod pritiska, pa malo turiram malo malo mi se gasi.Beau » wrote:Ja ne mogu vjerovat da zene u tome voze. Respect
Ove moje sandale su imale jako visoku petu, ali punu....a brijem da je u punoj ipak lakse
Ma neokrhnute su ostale
Svaka castMargarita wrote: Bez problema vozim u bilo koliko visokim štiklama, čak mi je i lakše. Ali platforme su užas, nikakav osjećaj kod pritiska, pa malo turiram malo malo mi se gasi.
Users browsing this forum: Barkrowler, ClaudeBot, SemrushBot and 0 guests