precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 04 Jan 2015, 23:53

Bara huda » wrote: Moja sveki je odustala od glasa za Kolindu kad joj je vidila muza.
Da kak moze tak lepa zena bit sa takvim mesarom? :D

Doduse, nije isla glasat jer je bilo sklisko i ima 90 i nije je briga ali svejedno....Kolindin muz je djelovao odbojno na nju.
..dobro, aj, ipak ima 90. :D

..ali, ima tu nesto, tj ustvari, tako se i inace i uopce prosjecno glasa. nego kako drugacije? :D

karambol

Post 04 Jan 2015, 23:55

Hm...zanimljivo. DrIvo je, unatoč svemu, dao glas Kolindi...i ne samo to. Dojam je kako se potrudio (je li putem Fimi medije ili sestrinske firme :D ) dobro usmjeriti kampanju unutar te zatvorene zajednice.

:zubo:

Čudno kako to nigdje nitko ne spominje... :misli:

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 04 Jan 2015, 23:58

A ko je dobio najmanje glasova u Remetincu? I u dijaspori?

A sta kad su njegovi glasaci glupi, neobrazovani, neinformirani...

:giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bara huda

Post 05 Jan 2015, 00:08

..a unda » wrote: ..dobro, aj, ipak ima 90. :D

..ali, ima tu nesto, tj ustvari, tako se i inace i uopce prosjecno glasa. nego kako drugacije? :D
Pa je, Regan je davno rekao da njemu nije jasno kako itko tko nije profesionalno skolovani glumac moze postat predsjednikom Amerike. :D

A prve dame su nekad i popularnije od muzeva predsjednika. Pogotovo sto se tice zenske populacije.
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2015, 00:10

karambol » wrote:Hm...zanimljivo. DrIvo je, unatoč svemu, dao glas Kolindi...i ne samo to. Dojam je kako se potrudio (je li putem Fimi medije ili sestrinske firme :D ) dobro usmjeriti kampanju unutar te zatvorene zajednice.

Čudno kako to nigdje nitko ne spominje... :misli:

..mislis.. kampanja iznutra? :zubo:

ono, agitacija da i cuvari zatvora glasaju za kolindu i onda se to siri, siri.. :D

ko zna sta je drivo sve dao kolindi.. :D

..ali, on je poslao u ameriku, gdje je ona radila sta je radila i sta nije radila i zar nije drivo isao bjezat bas u ameriku i onda, opalac. di je viza, sta viza, koja viza, sta se ceka, nema vize.. :D
..i gle, nakon kojeg mjeseca ode kolinda brze bolje u nato i samo sta nije porucila.. ko vas jebe, sad sam pod zasititom lucke kapetanije.. :D :D

ne znam, ne znam.. ne znam jel su gotova sva sudjenja sanaderu, jel sve postalo pravomocno, ali ako kolinda bude predsjednica, ne bih se cudio da vrati neke dugove sanaderu. i to sve po zakonu, sve cisto.. :kokice:
Nenia Salonitana

Post 05 Jan 2015, 00:19

bilo me je sram gledati ovo večeras. :facepalm:

zoki joj je stalno bio na vrhu jezika. :facepalm:
vjerujem da bi vrlo rado htjela da joj je i na vrhu nečeg drugog. :D sasvim ljudski i razumljivo. isto kao što je žena od onog branitelja vjerojatno promočila po stolcu kad im je zoran rekao neka mu kažu kako im može ugoditi. :D :o :D
smatram da je javnost ipak trebala ostati uskraćena za spoznaju njene maštarije. kad postanem precjednica, pozvat ću gospodina milanovića u svoj ured na razgovor, pozvat ću ga na odgovornost, bla bla... :ckzubo: :tuctuc: :ckzubo:

ženo božja, daj prije drugog sučeljavanja malo prosurfaj određenim stranicama da si olakšaš napetost :facepalm: :zubo: :zubo:
Eks

Post 05 Jan 2015, 00:23

Nenia Salonitana » wrote:bilo me je sram gledati ovo večeras. :facepalm:

vjerujem da bi vrlo rado htjela da joj je i na vrhu nečeg drugog. :D sasvim ljudski i razumljivo. isto kao što je žena od onog branitelja vjerojatno promočila po stolcu kad im je zoran rekao neka mu kažu kako im može ugoditi. :D :o :D
smatram da je javnost ipak trebala ostati uskraćena za spoznaju njene maštarije. kad postanem precjednica, pozvat ću gospodina milanovića u svoj ured na razgovor, pozvat ću ga na odgovornost, bla bla... :ckzubo: :tuctuc: :ckzubo:

ženo božja, daj prije drugog sučeljavanja malo prosurfaj određenim stranicama da si olakšaš napetost :facepalm: :zubo: :zubo:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Kao što si rekla, ljudski i razumljivo. I ja bih ga rado pozvala na odgovornost. Pa i hejtala prividno ako treba. :zubo:
Euklid
old school

Post 05 Jan 2015, 00:31

Jel to znaci da se s druge strane Josipovic pali na Sanadera? :misli:
Eks

Post 05 Jan 2015, 00:32

Euklid » wrote:Jel to znaci da se s druge strane Josipovic pali na Sanadera? :misli:
Ja govorim o kolindinim i svojim te nenijinim maštarijama. U tvoje ne bih ulazila.

Mislila sam da smo na ljisu. :misli:
Nenia Salonitana

Post 05 Jan 2015, 00:34

Eks » wrote:
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Kao što si rekla, ljudski i razumljivo. I ja bih ga rado pozvala na odgovornost. Pa i hejtala prividno ako treba. :zubo:
kod mene bi bio u uredu svaki dan da mi podnese izvještaj. :ckzubo:
a na javnim sastancima bi ga podjebavala s pitanjima i podpitanjima na svaki kurac koji kaže, da ga raspizdim do te mjere da.... oops, na kojoj sam je ono temi? :durica:
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2015, 00:34

Nenia Salonitana » wrote:bilo me je sram gledati ovo večeras. :facepalm:

..jes ti gledala nekidan na dnevniku ili gdje, kako je milanovic na sjednici vlade govorio nesto kako ce posijat sjeme novog mandata i nije se nikako mogao suzdrzat smijat tome.. posijat, sjeme, itd.. :D :D
Eks

Post 05 Jan 2015, 00:35

Nenia Salonitana » wrote:
kod mene bi bio u uredu svaki dan da mi podnese izvještaj. :ckzubo:
a na javnim sastancima bi ga podjebavala s pitanjima i podpitanjima na svaki kurac koji kaže, da ga raspizdim do te mjere da.... oops, na kojoj sam je ono temi? :durica:
Pa da. Ja bih isto se ponašala kao Kolinda jer je tako zanimljivije i napetije. :raspa:
Euklid
old school

Post 05 Jan 2015, 00:42

Eks wrote:
Ja govorim o kolindinim i svojim te nenijinim maštarijama. U tvoje ne bih ulazila.

Mislila sam da smo na ljisu. :misli:
Kakve moje mastarije?

Samo pitam za Ivu. Ono... ako se Kolinda pali na Milanovica pa joj je stalno na vrhu jezika, ko zna zasto je Sanader Ivi... :misli:
Nenia Salonitana

Post 05 Jan 2015, 00:48

..a unda » wrote: ..jes ti gledala nekidan na dnevniku ili gdje, kako je milanovic na sjednici vlade govorio nesto kako ce posijat sjeme novog mandata i nije se nikako mogao suzdrzat smijat tome.. posijat, sjeme, itd.. :D :D
gledala sam. :D

nažalost, ne mogu naći video da okačimo i ovdje za ostale.

još sam nešto zamijetila ovih dana... ivan vrdoljak ima sexy glas, ako se odluči maknuti iz politike, mogao bi dobru karijeru napraviti u telekomunikacijskom biznisu... ruf mich ann, 9.99 kn/min :zubo:
nešto sam se motala po sobi, telka upaljena...kad je progovorio, bilo je u jebote, a prije toga nisam imala blage što je uopće na telki koliko sam se isključila :D
srela sam ga jednom uživo, nije on tip kao zoran koji je na prvu za procuriti ali kad ga malo bolje pogledaš, poslušaš, nije uopće loš.
Eks

Post 05 Jan 2015, 00:58

Ajme, nije mi taj, iako kužim da može bit nekom, al mene strašno odbijaju ćelavci.
Nenia Salonitana

Post 05 Jan 2015, 01:03

kaj je najbolje, i mene inače, nije ni približno moj tip muškarca :ne zna:
Euklid
old school

Post 05 Jan 2015, 01:10

Kolinda: Josipovic zeli imati odnos s Milanovicem onakav kakav ja imam s Karamarkom.

Tu se vise ne zna ko koga... :rofl:
Eks

Post 05 Jan 2015, 01:18

Euklid » wrote:Kolinda: Josipovic zeli imati odnos s Milanovicem onakav kakav ja imam s Karamarkom.

Tu se vise ne zna ko koga... :rofl:
Zoki ih sve jebe. :raspa:
Nenia Salonitana

Post 05 Jan 2015, 02:35

hrvatski narod nikada nije imao jebozovnijeg političara, niti će imati... :Pop:
Eks

Post 05 Jan 2015, 02:42

Nenia Salonitana » wrote:hrvatski narod nikada nije imao jebozovnijeg političara, niti će imati... :Pop:
:S
Eks

Post 05 Jan 2015, 04:14

Iskočila mi Vladimira Palfi pod koga trebam dodati na fejsu. Euklid. :mad:

I Sinčić. :mad: Miky. :mad:

Vas dva ste ludi. :gaah: Kako ste se strateški rasporedili na to dvoje. :facepalm:
Euklid
old school

Post 05 Jan 2015, 09:10

Stavi nas na ignore... :ne zna:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 05 Jan 2015, 09:32

Bogte koji je lazov predsjednik, to je nevidjeno :facepalm: Zivi zid ce njega doc glave, sad je ocito :amen:
Aktualni predsjednik Ivo Josipović večeras je na RTL televiziji u Duelu
objavio informaciju koja nas je sve šokirala. Rekao je kako je "dokinuo
ovrhe nad jedinim stambenim prostorom."

Da ponovim - dokinuo je ovrhe nad jedinim stambenim prostorom.

Budući da to nitko u ovoj državi nije primijetio, osim očito Predsjednika Republike, ovdje vam, predsjedniče, otvoreno postavljamo nekoliko
pitanja:

1) Kada, tko, gdje i kako je dokinuo ovrhe nad jedinim stambenim
prostorom - o kojem zakonu se radi, kada je donesen i kada je stupio na
snagu? Molimo podijelite s nama sve ove informacije kako bismo ih
mogli podijeliti s ljudima kojima prijeti deložacija. Molimo vas da te
informacije podijelite s nama i stoga da vas svekolika hrvatska javnost ne
bi smatrala lažljivcem, što bi bilo vrlo nezgodno jer ste još uvijek
Predsjednik Republike.

2) Jeste li sigurni da se ovo dokidanje ovrha dogodilo baš u ovoj ovdje
Republici Hrvatskoj, ili možda postoji još jedna RH negdje?

3) Zna li Orsat Miljenić da ste to ukinuli, i što on veli na to?

4) Je li se to dokidanje dogodilo prije nasilne deložacije samohrane majke Marijane Fel i njezine troje maloljetne djece na ulicu ili kasnije?
Ako je prije, biste li bili ljubazni posjetiti Maju Fel u Pitomači u sklopu Vaše kampanje, i priopćiti joj da je greškom bačena na ulicu? Možda i pomoći joj da se vrati u svoj dom?

Ovo vas pitamo stoga što javnost ima pravo znati da ih se više ne smije bacati na ulicu, ali i stoga što u samo sljedećih nekoliko dana imamo četiri sprječavanja deložacija, a u idućih mjesec - dva taj se broj penje na
preko 50! Ako vi tvrdite da su ovrhe ove vrste dokinute, a one se ipak
događaju, morat ćemo zvati fizičara Davora Pavunu da otkrije kakav
poremećaj se dogodio u prostor/vremenu na lokaciji Pantovčak.

Unaprijed zahvaljujemo na odgovoru! Tristo tisuća puta hvala!
..a unda
Undaminator

Post 05 Jan 2015, 22:27

..u ime obitelji ce imat 845 promatraca. :kokice:

gong, npr..15.

ukupno prijavljnih.. 918.

..zatim..

PREDSJEDNIK katoličke udruge Vigilare Vincent J. Batarelo, braniteljima koji prosvjeduju u Savskoj je poručio da je vrijeme da odu na trg Sv. Marka.

"Đuro i dečki sa Savske vrijeme je da odete... na trg Sv. Marka, uspostavite šator za sve nas Hrvate ispred Vlade i Sabora. Uz vas smo!", napisao je na svom Facebook profilu.

opet se spominje.. vrijeme je. malo se puno to spominje. mozda stvarno dodje to vrijeme. :kokice:
karambol

Post 05 Jan 2015, 22:36

Biblijske fore...ispunit će se vrijeme...vrijeme je...pravednici...u ta vremena...bijaše...za vremena...od vremena...vakula... :D
  • Information