..e a, prije deset recimo dana je nesto imalo smisla?elma » wrote:napisala sam "BEZ da ubijem nekog pritom"
uhvatila me novogodišnja depresija. ništa nema smisla.
..i odluci se..jel oces bit depresivna ili agresivna?
ono, nije ti to nikakva depresija, jednostavno je to cinjenica i inace.. narocito ako je odaberes.
tako da, eto. dobro je to trenirat ovako malo, trebat ce ti, ovako malo ocvrsnes, pa ti onda dopizdi cak i to da nema smisla i tako to ide, vrti se, dani, evo, postaju sve duzi, pa idu maskare, pa ce jos malo zahladit, pa proljece, pa ispiti, pa onda vrucine, frke, ljeto, guzve, pizdemterine, pa jesen, magle, sranja, dani postaju sve kraci, pa zima, opet jebene frke panike, nova godina, nista nema smisla i tako.. di si bija nigdi, sta si radija, nista. dobro je to, dobro, nekako to sve skupa ide..
kako nema smisla kad ima. ko to moze platit rec za godinu dana.. nista nema smisla? aj , ko?
meni jedino fali jos jedno mjesec, dva kratkih dana, tj dugih noci. ocito postajem tip za norveske neke, polarne obratnice i tako to..
mislim da bi bilo odlicno jedno cca pola godine bit negdje gore gdje su duge noci zimi i onda jedno pola godine na.. ne znam.. reunion otocima, tako nesto..
ili barem neka zlatna sredina, jedno pola godine u vukojebinskim alpama negdje i onda jedno pola godine malo jedrit po mediteranu, grckama tamo nekim..
mislim ono, nema smisla, pa sta, kogajebe..