Kako me živcira...
- Nenia Salonitana
očekaj.
vidim, neki su rano počeli piti.
vidim, neki su rano počeli piti.
Ošo i Gugl u kurac krasni, poludio sam.Euklid » wrote:Sjebase mi tapatalk za gejfon... do granice neupotrebljivosti...
Zasto, o zasto, idu nadogradjivat neke odlicne i funkcionalne aplikacije koje su toliko savrsene da ne treba nista dirat???
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Djecica??? To je vragu iz torbe ispalo... 
A sve kao streberice 5,0. Reko bi covjek mirna celjad, citat ce knjigu neku, igrat drustvenu igru... kad ono natjecanje u vristanju sam imao...
A sve kao streberice 5,0. Reko bi covjek mirna celjad, citat ce knjigu neku, igrat drustvenu igru... kad ono natjecanje u vristanju sam imao...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
jel mozes vjerovat da od 20:00 pa do 2:00 je ukupno mozda bilo 10 minuta da nisu vristale...karambol wrote:
Ostario si barba Euklide...Ostario....
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
ti imaš sina ili kćer?Euklid » wrote:Djecica??? To je vragu iz torbe ispalo...
Jeli otezano otvaras vilicu? Ne zelim te plasit, ali...Zekoslawa » wrote:Ova trkeljaška zubobolja je zarazna.![]()
Boli me umnjak.Ne znam jel raste ili se sprema pokvariti, ali smrad boli. I boli me grlo kad gutam i vilica kad zijevam i završit ću ko Miky.
Ali nema veze, imaju oni alat kojeg sam ja prozva dizalica, malo ces vristat kad ti je razvaljuju, ali to je za tvoje dobro
Ja sam inace na nekih 90% i od ponedjeljka ce mi pokusat spasit sedmicu
Jeli ti nateklo? Ako je, a mislim da je, u hitnu po klavocin i medazol. Odma!!!Zekoslawa » wrote:![]()
A otvara se normalno još uvijek, ali boli. Nema one boli ko kad se nešto upali, pa te šarafi u mozak, nego baš boli na zglobu vilice i u grlu kad gutam. Mislim da se to đubre širi i raste i zasijeca u meso.
A nije, ništa nije nateklo. A mislim, ako stvarno samo raste, onda tu i nema baš bogzna kakve opasnosti. A s obzirom na to da je to zub koji je napola izrastao i još sam dovoljno mlada da raste, sasvim je smisleno pomisliti da samo raste. Zasad me ne ometa naročito, malo je neugodno, ali ništa strašno. I ne pogoršava se. Vidit ću još koji dan kako će biti. Nemam tu odabranog zubara, a za privatnika sad nemam para, treba Lolu cijepiti i sterilizirati. Tako ako se misli kvariti, neka pričeka idući mjesec. 
Mozes otic u hitnu zubarsku ambulantu da vide u cem je problem. Platis 25 kuna parcijale ako nemas dopunsko.Zekoslawa » wrote:A nije, ništa nije nateklo. A mislim, ako stvarno samo raste, onda tu i nema baš bogzna kakve opasnosti. A s obzirom na to da je to zub koji je napola izrastao i još sam dovoljno mlada da raste, sasvim je smisleno pomisliti da samo raste. Zasad me ne ometa naročito, malo je neugodno, ali ništa strašno. I ne pogoršava se. Vidit ću još koji dan kako će biti. Nemam tu odabranog zubara, a za privatnika sad nemam para, treba Lolu cijepiti i sterilizirati. Tako ako se misli kvariti, neka pričeka idući mjesec.
Miki je to detaljno objasnio, malo će ti razvalit vilicu, malo ćeš vrištati, malo će ti stomatolog ne dirat zub od straha, ali sve pet.
Kako ti može rast ako je napola izrastao već, tj. kako može bolit opet, zar ne boli samo kad probija meso? Mene nikad nije bolio, a starija sam od tebe.
Ko zna šta mene čeka. Sanjala sam da mi blagajnice iz Konzuma gledaju zub koji sam već izvadila, kao da je još tamo taj zub i da je nateknut i da mi savjetuju antibiotik iako ga moja zubarica nije htjela dat, a onda sam sanjala Nolana Rossa iz REvenge kako mi popravlja zub.
Ja sam imala ludu ludu sreću, mene nije boljela suha rana, koje su šanse za to jebote, to svakoga luđački boli.
Sad je polako zarasla skoro, al još pipam kost.
Kad smo kod boljetica, babi danas zatreperilo srce, nije inače srčani bolesnik, ne pije nikakve lijekove, ali zvat će ona hitnu u devet sad. Da je malo pregledaju. Kaže mater da se ponaša kao trula bogatašica koju doktori dolaze pregledati svako malo. Prvo joj je mater napravila krevet pa je baba obukla svečanu pidžamu, popila normabel i sve se smirilo, ali eto, za svaki slučaj, neka nju hitna pregleda. Carica.
Bili su nedavno. Morat ću počet zapisivat. Bože, ako doživim starost, što me čeka. 
Kako ti može rast ako je napola izrastao već, tj. kako može bolit opet, zar ne boli samo kad probija meso? Mene nikad nije bolio, a starija sam od tebe.
Ja sam imala ludu ludu sreću, mene nije boljela suha rana, koje su šanse za to jebote, to svakoga luđački boli.
Sad je polako zarasla skoro, al još pipam kost.
Kad smo kod boljetica, babi danas zatreperilo srce, nije inače srčani bolesnik, ne pije nikakve lijekove, ali zvat će ona hitnu u devet sad. Da je malo pregledaju. Kaže mater da se ponaša kao trula bogatašica koju doktori dolaze pregledati svako malo. Prvo joj je mater napravila krevet pa je baba obukla svečanu pidžamu, popila normabel i sve se smirilo, ali eto, za svaki slučaj, neka nju hitna pregleda. Carica.
-
- Information
-