Novogodišnji blues
Gaće??!!!!Beau » wrote: Zene, kakva su vam iskustva s crvenim gacama za novu?
Ja nisam nikad brijala na to, al ono, nikad nije kasno
Sad mi je sve jasno
Mislila sam da može bilo što od donjeg veša
Chilli sretan ti rođendan
Ja ću ove hladne večeri van. Van, van
Ili je ovo više za modu?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Tu kod mene u kvartublue wrote:Euklide, gdje ćeš vatrometat ?
Ove ratne kretenarije vani mi idu na živce, ali vatromet
Stavit cu fotke sutra... ako aparat bude htio radit na -20, jel...
Ja isto ne volem petarde a obozavam vatromete.
Mada, moram priznat da sam kao mladji puno pizdarija radio s petardama.
Ubacivali ih u tranvaj cas prije nego se zatvore vrata, ubacivali ih u postanske kaslice ljudima, kroz odskrinute prozore onima u prizemlju, razbijali boce pomocu petardi...
Mnogo sam nevaljao i nevaspitan bio
Nije da sam danas nesto bolji...
'if you fall, i'll be there' (floor)
A onda dobro
Euklid wrote: Mada, moram priznat da sam kao mladji puno pizdarija radio s petardama.
Ubacivali ih u tranvaj cas prije nego se zatvore vrata, ubacivali ih u postanske kaslice ljudima, kroz odskrinute prozore onima u prizemlju, razbijali boce pomocu petardi...
Mnogo sam nevaljao i nevaspitan bio
A ove stare godine ću odbacit praznovjerje jer ruku na srce, protekle dvije godine unatoč trudu oko dočeka su bile zakurac i gore. Ove godine sam bila ujutro po cičoj buri na kontroli kod zubara i unatoč svoj njenoj dobroj volji koja me inače raspoloži, ovo me koštalo- neispavanosti i smrzavanja, a još sam ktome i u bolovima od ženske kletve i želim samo leć i spavat unatoč prokletoj buci pa makar to značilo da ću cijele godine bit po doktorima il šta ja znam, mrtva. Laku noć stara godino i odi u pizdu materinu.
Eks wrote:A ove stare godine ću odbacit praznovjerje jer ruku na srce, protekle dvije godine unatoč trudu oko dočeka su bile zakurac i gore. Ove godine sam bila ujutro po cičoj buri na kontroli kod zubara i unatoč svoj njenoj dobroj volji koja me inače raspoloži, ovo me koštalo- neispavanosti i smrzavanja, a još sam ktome i u bolovima od ženske kletve i želim samo leć i spavat unatoč prokletoj buci pa makar to značilo da ću cijele godine bit po doktorima il šta ja znam, mrtva. Laku noć stara godino i odi u pizdu materinu.
Mozda ovolika nadrkanost i mrzovolja iznjedri bolju godinu. Bliska su mi takva naopaka uvjerenja
Nisam čitala.
Moguće. Ma jučer sam bila ok, ali brate, smrzla sam se jutros i boli me sve i jedva dolazim k sebi. Možda se do ponoći oraspoložim.Beau wrote:
Mozda ovolika nadrkanost i mrzovolja iznjedri bolju godinu. Bliska su mi takva naopaka uvjerenja![]()
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Imas je na temi o Moranu Zilanovicu... al radije nemoj citat, nije to stivo za tebe.Eks wrote:
Nisam čitala.![]()
.
Takav tuzan kraj rijetko se vidja pa da si ne upropastis Silvestrovo i docek...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
bit će ti odlično.Euklid » wrote:I ja ću doma... dolazi mi hrpa ženskih komada... jedanaesto i dvanaestogodišnjakinje...
na istoj ste razini.
- Nenia Salonitana
Kad namiguje onda je ljuuut. Pazi se Euklidove ruke.
Nemam ništa crveno, majica se nije osušila. Neću se šminkat za po doma, čemu, ne vjerujem da to donosi sreću, već bi je donijelo da je mislilo proteklih godina. Mislim da ću sad nakon tuša ipak u krevet pa gledat filmove. Nadam se da mi to neće navuć još goru godinu na vrat. 
Ja sam se opet dokopala interneta.
Nakon skoro desetak dana neinterjebice.
Sve mi neobicno dodje.
Sto ima?
Kod mene nema postnovogodisnjeg bluesa, meni je to uobicajeno klimaktericno stanje. Familiji djeluje ko zivcanost, nervoznost i nadrkanost ali ja znam da se ne radi o takvim banalnostima.
To istanje ma dublje hormonalne korjene.
-
- Information
-