..a necemo tako daleko, ne..Pero » wrote: Nisam pažljivo pratio što sve Euklid piše, ja čak i ne čitam sve teme. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.![]()
Ivan Vilibald Svibor Sinčić
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ne mogu.Pero wrote: Nisam pažljivo pratio što sve Euklid piše, ja čak i ne čitam sve teme. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.![]()
Možeš li mi nabrojati (osim želje za vlašću), što članovi te tvoje imaginarne koalicije imaju sve zajedničko, kako bi se ujedinili i sjebali Karamarka?
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Ae, vidis kako je zapisao ili zapamtio da sam stalno uz Holycu bio?..a unda wrote:
..a necemo tako daleko, ne....bolje moras pazit, pamtit, zapisivat..
![]()
A to je bilo puno davnije napisano...
- Euklid
- old school
A tu su neki pricali kako je mali naivan i glup..a unda wrote:..ponajprije, cestitke mladom sincicu, odnosno prvenstveno cestitke za zivi zid jer su napokon mladi, nakon 25 godina i hrvatskog domovinskog rata, pokazali da se pojavio novi braniteljski narastaj koji ce braniti interese hrvatske buducnosti..
ko je to rekao, ko? ko to nas gledi, ko? pa jurcevic, a ko drugi..![]()
Kad ono, cak i okorjeli desnicari odjednom podupiru borbu protiv krupnog kapitala, banaka, oligarha i ostalih stetocina...
- Euklid
- old school
Citali, ne citali... ukoliko je ne naprave Karamarko i Markicka su nam predodredjeni...Pero wrote: Onda dobro.Piši i dalje, možda te face u ORaH-u, RF-u i ŽZ-u pročitaju, pa naprave tu zadnju branu prema nadirućem Karamarku.
sigurno citaju ovdje iz oraha, erefa i zezea.. i ne samo da citaju, uce se, uce..Pero » wrote: Onda dobro.Piši i dalje, možda te face u ORaH-u, RF-u i ŽZ-u pročitaju, pa naprave tu zadnju branu prema nadirućem Karamarku.
da mi je vidjet tu koaliciju, tu branu. to bi bio ono, kraj pameti. ne samo politicke pameti, nego ono, inace..
Zamisli samo da se ne dogovore i izađu svaki sa svojom izbornom listom na parlamentarnim izborima. Našao bi se u goroj poziciji nego Buridanov magarac - imao bi 3 plasta sijena.Euklid » wrote: Citali, ne citali... ukoliko je ne naprave Karamarko i Markicka su nam predodredjeni...
nece se dogovorit ako ne citaju trkljanje. ili citaju, ali ne vide kolko bi ta koalicija bila mudra.Pero » wrote: Zamisli samo da se ne dogovore i izađu svaki sa svojom izbornom listom na parlamentarnim izborima. Našao bi se u goroj poziciji nego Buridanov magarac - imao bi 3 plasta sijena.Ili možda ne bi?
malo su ti dva stoga sijena, pa jos i treci stavljas..
- Euklid
- old school
Eto, sve sto moze sprijeciti povratak zlocinacko-veleizdajnickog HDZ-a na vlast nasem je undi kraj pameti.....a unda wrote: sigurno citaju ovdje iz oraha, erefa i zezea.. i ne samo da citaju, uce se, uce..
da mi je vidjet tu koaliciju, tu branu. to bi bio ono, kraj pameti. ne samo politicke pameti, nego ono, inace..![]()
- Euklid
- old school
Ako se ne dogovore ja cu pred glasackim listicem napokon imati slatke brige koga zaokruziti...Pero wrote: Zamisli samo da se ne dogovore i izađu svaki sa svojom izbornom listom na parlamentarnim izborima. Našao bi se u goroj poziciji nego Buridanov magarac - imao bi 3 plasta sijena.Ili možda ne bi?
Pitanje je, medjutoa, mogu li pojedinacno poluciti rezultate koje bi imali sinergijom sve tri stranke...
A zamisli da se udruže svi koji su protiv veleizdajničkih organizacija, ORaH, RF, ŽZ, HDSSB, laburisti, HČSP - ma pomeli bi ih sve brale.Euklid » wrote: Ako se ne dogovore ja cu pred glasackim listicem napokon imati slatke brige koga zaokruziti...
Pitanje je, medjutoa, mogu li pojedinacno poluciti rezultate koje bi imali sinergijom sve tri stranke...
Podupiru? Kitu podupiru. Dišu ispod vode na slamku i hvataju se za bilo što plutajuće. Podupirali bi i mamutovo govno da isplivaju na obale političke zbiljnosti.Euklid » wrote:
A tu su neki pricali kako je mali naivan i glup
Kad ono, cak i okorjeli desnicari odjednom podupiru borbu protiv krupnog kapitala, banaka, oligarha i ostalih stetocina...
ma kakvo pitanje, to je odgovor, to je brana.. evo, i sinergija se pojavila..Euklid » wrote: Ako se ne dogovore ja cu pred glasackim listicem napokon imati slatke brige koga zaokruziti...
- Euklid
- old school
Nema potrebe, dovoljno je i ovo troje da se udruze...Pero wrote: A zamisli da se udruže svi koji su protiv veleizdajničkih organizacija, ORaH, RF, ŽZ, HDSSB, laburisti, HČSP - ma pomeli bi ih sve brale.
Osim toga, mali je bas fino odgovorio na telki dan poslije izbora kad su gostovali Kujundzic i on, na pitanje voditelja da li je moguca koalicija izmedju njihove dvije stranke da je to gotovo nemoguce jer bi Hrvatska zora morala bitno promijeniti program i napraviti ogromne kadrovske rezove...
- Euklid
- old school
Eto vidis.karambol wrote:
Podupiru? Kitu podupiru. Dišu ispod vode na slamku i hvataju se za bilo što plutajuće. Podupirali bi i mamutovo govno da isplivaju na obale političke zbiljnosti.
Mali je kao hlebinac, a danas bi se svi slepali uz njega. Od Kolinde i Josipovica do marginalaca s desnice...
poceo je i diktirat uvjete?Euklid » wrote:
Nema potrebe, dovoljno je i ovo troje da se udruze...
Osim toga, mali je bas fino odgovorio na telki dan poslije izbora kad su gostovali Kujundzic i on, na pitanje voditelja da li je moguca koalicija izmedju njihove dvije stranke da je to gotovo nemoguce jer bi Hrvatska zora morala bitno promijeniti program i napraviti ogromne kadrovske rezove...
- Euklid
- old school
Sta je undice?..a unda wrote: ma kakvo pitanje, to je odgovor, to je brana.. evo, i sinergija se pojavila..![]()
Malo smo se zabrinuli da necemo vise gledat veleizdajnike na vlasti?
-
- Information
-