Dasta da je kriv milanovic. A ko drugi..a unda » wrote: ..nezamislivo. u dvadesetom stoljecu. milanovic.![]()
jel si ti tako urban ikad bio dalje od dvjesto metara daleko od tog bedepea i potrosnje? ti si ono miki, ko josipa lisac.. pet kilometara daleko ducan? skandal..![]()
Ak mislite da vam je loše...
Koja zločinačka organizacija, ja ću popizdit...
Mačke sruše metlicu sa stola, a đubre od džukele je odnese i sažvaće, jedva sam našu nešto više od pol metlice...
Mačke sruše metlicu sa stola, a đubre od džukele je odnese i sažvaće, jedva sam našu nešto više od pol metlice...
judolino » wrote:Koja zločinačka organizacija, ja ću popizdit...
Dobro ih imaš da ti svrnu misli.
judolino » wrote:Koja zločinačka organizacija, ja ću popizdit...
meni pricas?
Očistil snijeg z auta, sad bum prčekal da sunce obavi svoj dio posla...
I uspio sam ubacit u kljun par čvaraka, aj fala bogu...
I uspio sam ubacit u kljun par čvaraka, aj fala bogu...
ma jel judolino mozda crnogorac?Margarita » wrote:Leteća je u bolnici a ti kukaš.![]()
Uspio si ubaciti par čvaraka u usta. Ideš! Inače ti ih ona ubacuje?![]()
Ajde, ajde, bit će sve u redu.
ja bi isto vise volio cut jel leteca jede cvarke, jel oce cvaraka, jel ih treba dostavit i tako to..
Ha, jebete vi mene s čvarcima...
Leteća jako voli čvarke.
Imam ja od jučer safta i pašte, dobro sam to skuho.
BTW - uspio se otkoturat do dućana, kupio kave, vina, vode, njupe za životinsku bagru, bon za mobač, luk, mrkvu, majonezu...
I sad sam popil gemišt i mam mi je malo lakše. A trebam se skoro čut i s jovankom, mislim da bi mi se onda mogo vratit apetit.
Ma jebiga, ljudovi, znam da sam kenjkav, ali imam za prevodit preko glave, oko kuće snijeg, u kući kaos, posla ko u priči... Da sam bar ko jedna koju sam prašio, ta je znala pušit travu spremačicu - ono, kad se napuši, sve živo opere, pospremi, milina... Sve se nešto pitam - da joj je dat nešto teže pa ju dovest vlast nek počisti?
Joj, da mi dođe draga, skuvo bi joj domaću juvu, pašticadu, sarmu & rusku salatu...
Leteća jako voli čvarke.
Imam ja od jučer safta i pašte, dobro sam to skuho.
BTW - uspio se otkoturat do dućana, kupio kave, vina, vode, njupe za životinsku bagru, bon za mobač, luk, mrkvu, majonezu...
I sad sam popil gemišt i mam mi je malo lakše. A trebam se skoro čut i s jovankom, mislim da bi mi se onda mogo vratit apetit.
Ma jebiga, ljudovi, znam da sam kenjkav, ali imam za prevodit preko glave, oko kuće snijeg, u kući kaos, posla ko u priči... Da sam bar ko jedna koju sam prašio, ta je znala pušit travu spremačicu - ono, kad se napuši, sve živo opere, pospremi, milina... Sve se nešto pitam - da joj je dat nešto teže pa ju dovest vlast nek počisti?
Joj, da mi dođe draga, skuvo bi joj domaću juvu, pašticadu, sarmu & rusku salatu...
Ura, miki!
Čuo se s doktorom, pušta mi Leteću sutra, dogovorijo šoping & prevoz sa frendom...
Eto, a baš sam danas povezo nekog čiču par kilometri da ne tegli cekere...
U kući uvijek treba imat kave!
Čuo se s doktorom, pušta mi Leteću sutra, dogovorijo šoping & prevoz sa frendom...
U kući uvijek treba imat kave!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
nisi ti mene nigdje povezao...judolino » wrote:Ura, miki!
al ak ti frend sutra otkaže slobodno zovi mene da vas povezem, sutra sam slobodan pa imam vremena...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Aj, super, fala ti...Euklid » wrote:
nisi ti mene nigdje povezao...![]()
al ak ti frend sutra otkaže slobodno zovi mene da vas povezem, sutra sam slobodan pa imam vremena...
Lijepo je, lijepo...
Al stignem te povest, stignem...Euklid » wrote:
nisi ti mene nigdje povezao...![]()
I taj čiča je kakti nekad bil neki intelektalec, pa završil popisivač pučanstva...
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
kurvanjski avatar, a
I ja, i ja !
Lijepo je biti mladji ali je jos ljepse biti zdrav.
zelim vam strastvenu ponocnu pusu pod imelom.
Ili di vec.
Pod Kromovim nebeskim svodom, nadam se...
Drugog boga ne trebam - jebiga, ovaj me jedini tu i tamo posluša i usliši...
Drugog boga ne trebam - jebiga, ovaj me jedini tu i tamo posluša i usliši...
Ajmo sad svi zapivat Hej, Jude

....
now go and get her
remember to let her into your heart
than you can start to make it better

....
now go and get her
remember to let her into your heart
than you can start to make it better
-
- Information
-