zato jer je neimanje muda suprotno od imanja muda. preformulirano, jel..
Ovdje ja kukam o vremenu
Dokazao po ko zna koliko puta da odgovora -nemas
Ne imat muda znaci ne dat zeni da glasa svojom voljom za kog oce, nego se mora skrivatmiky0 wrote:
Preformulirat cu pitanje.
Zasto je neglasat za veleizdajnike neimat muda?
Tako bi se znaci ophodio i prema narodu da ti je dat moc
Jebate al ti negdje zenu masiras politikom gore nego nas tu
A sta fali nacionalsocijalizmu? Dobro, nemoj sada o progonstvu, ubojstvima i tim nasilnim metodama. Nije '41. Zanima me u o ekonomiji danas.Eks » wrote:
Nebitno, vikao bi za nacional-socijalizam, za fašiste.
Ala sta si skrt u objasnjenju zasto nemam muda...a unda » wrote: ..ma za odgovore vise manje. ali dokazi o neimanju neceg drugog su tu.
..srdacno zighajlam..![]()
Cekaj, ako sam dobro svatija, imao bi muda da nisam cirija sta je zaokruzila?Beau » wrote: Ne imat muda znaci ne dat zeni da glasa svojom voljom za kog oce, nego se mora skrivat
Tako bi se znaci ophodio i prema narodu da ti je dat moc
Jebate al ti negdje zenu masiras politikom gore nego nas tu![]()
Ne mozda, nego sigurno...a unda wrote: ..a mogao joj se barem osvetit, ako nista drugo..![]()
ili, ko zna..mozda ide po kuci i govori..veleizdajnici, veleizdjnici..![]()
Jos onako s ukocenom vilicom, pari marlon brando
fali to sto ovdje kukamo o vremenu.miky0 » wrote:
A sta fali nacionalsocijalizmu? Dobro, nemoj sada o progonstvu, ubojstvima i tim nasilnim metodama. Nije '41. Zanima me u o ekonomiji danas.
. .a za pricat o ekonomiji, treba barem neke osnove poznavat, ono, malo barem, onako, ista, nesto.. barem znat nesto o vremenu, ako nista drugo..
Ae znan.Eks wrote:Pa on se jasno izjasnio za diktaturu.Više puta već.
Al uvijek se nadam da se ljudi zajebavaju kad to govore
Pa e, sta je cinis da mora lagat za koga glasa.miky0 wrote:
Cekaj, ako sam dobro svatija, imao bi muda da nisam cirija sta je zaokruzila?
Zasto ona nije stajala nad tvojim listicem da glasas za lignju?
Znam ja dovoljno o ekonomiji. Sasvim dovoljno da znam da ovo sta je sada kurac od ovce, i da to triba sve zigicom uzgat..a unda » wrote: fali to sto ovdje kukamo o vremenu.
. .a za pricat o ekonomiji, treba barem neke osnove poznavat, ono, malo barem, onako, ista, nesto.. barem znat nesto o vremenu, ako nista drugo..
Haha to sam i ja tila rec. Ma heroj samo takav. supruga kuraz..a unda wrote: . .ja mislim da mu je zena heroj.. heroj..![]()
..ni rusi to ne bi izdrzali..ni rusi..![]()
Pitam se zastomiky0 wrote:
Ali ona je rekla da ce dst glas sincicu. Lagala me je
..to je tako ocito da ko to ne vidi nije s ove planete..miky0 » wrote:
Znam ja dovoljno o ekonomiji.
da, takozvane pernarove kristalne noci..Sasvim dovoljno da znam da ovo sta je sada kurac od ovce, i da to triba sve zigicom uzgat
Jebate ledeno mi je kad gledam svoje bose noge na avataru.
Moram nac neke bicve
Moram nac neke bicve
-
- Information
-