Ovdje ja kukam o vremenu
- Nenia Salonitana
doći će i do vas. vidim da kod mene za par dana najavljuju -15, mora i kod vas biti barem -5.

Jebote sta je ladno u splitu. Ujutro kad sam isao za bolnicu, na displayu je pisalo +1, a sad je tek 2,5...sad cemo ja i moja veleizdajnica laganini po mrzlom vremenu prosetat centrom grada. Nisam pronasao svoju kapu ni rukavice, kad sam zadnji put to koristija sam bog zna. Pa mi je zena dala kapu od malog, i njegove rukavice. Samo mi smeta sta njegova kapa ima onaj cuperak, a njoj je to bas simpa. Oceli mi se svit smijat radi toga 
Veleizdajnica
Kako su se jucer prijetili s minusima, a na kraju je skroz okej

Kako su se jucer prijetili s minusima, a na kraju je skroz okej
..ma nije ona tebi nista priznala. pravo pitanje jel si ti njoj priznao? ili je boli kua za koga si ti glasao?miky0 » wrote:
Priznala mi. Da je to jace od nje :facepalm:Popizdit cu s kim zivim, tko mi je susid, tko mi je sunarodnjak...
Ja sam lipo rekao da dajemo malom 2 glasa. Al sam na anketnom pitanju vidija da je dala velrizdajniku glas, pa je krila papir i ubacila ga u kutiju. Da bi navecer priznala ono sto sam znao, pod izgovorom da ne moze smislit desnicu...a unda » wrote: ..ma nije ona tebi nista priznala. pravo pitanje jel si ti njoj priznao? ili je boli kua za koga si ti glasao?![]()
Pa ljudi moji koji vam je kurac
..ti si rekao.miky0 » wrote:
Ja sam lipo rekao da dajemo malom 2 glasa. Al sam na anketnom pitanju vidija da je dala velrizdajniku glas, pa je krila papir i ubacila ga u kutiju. Da bi navecer priznala ono sto sam znao, pod izgovorom da ne moze smislit desnicu.
Pa ljudi moji koji vam je kuracupravo glasanjem za veleizdajnika jacate desnicu. Glupi ljudi. Idioti.
a ti pametan onda daj glas ljevicaru pernaru. i kerumu.. i koga ti vec sve smatras ljevicarem za razliku od idiota.
znaci, paranoja, a? gledao si u njen listic, a? privirivao, a? i? dok si virkao, jel si gledao ko ima veceg?
a cuj, mozda bi se trebao osvetit zeni?
U nas prave ljevice ne postoji. Ono sta ju je i bilo, zoki je unistija. Mozes glasat za desnicu, ili kvazi ljevicu. Pa ti biraj..a unda » wrote: ..ti si rekao.![]()
a ti pametan onda daj glas ljevicaru pernaru. i kerumu.. i koga ti vec sve smatras ljevicarem za razliku od idiota.![]()
znaci, paranoja, a? gledao si u njen listic, a? privirivao, a? i? dok si virkao, jel si gledao ko ima veceg?
a cuj, mozda bi se trebao osvetit zeni?![]()
ti znas sta postoji i ko je sto unistio.miky0 » wrote:
U nas prave ljevice ne postoji. Ono sta ju je i bilo, zoki je unistija. Mozes glasat za desnicu, ili kvazi ljevicu. Pa ti biraj
eto ti si glasao za nacije, nisi se puno mislio.
dakle, prvirkivao si u zenin listic?
Nacionalsocijalizam je nesto sta nam triba u ovom trenu. Jbg, kad su tvoji zasrali, sta sad.....a unda » wrote: ti znas sta postoji i ko je sto unistio.
eto ti si glasao za nacije, nisi se puno mislio.
dakle, prvirkivao si u zenin listic?
Jesam, virija sam, pa sta?
..tvoji ce to ispravit. eto, mislim, da ne bi bilo poslije reka san da nisan reka da san reka da nisan da jesan, a salija san se, a nisan, a jebiga..miky0 » wrote:
Nacionalsocijalizam je nesto sta nam triba u ovom trenu. Jbg, kad su tvoji zasrali, sta sad...
pa nista.. sta ti mislis o tome? to je tebi u redu, ono, dapace, jel.. ?Jesam, virija sam, pa sta?
Sve znam, zato i jesam dao glas pravom liku. Nije idealan, al boze moj, kad vidis ko je alternativa, mali je odlican...a unda » wrote: ..tvoji ce to ispravit. eto, mislim, da ne bi bilo poslije reka san da nisan reka da san reka da nisan da jesan, a salija san se, a nisan, a jebiga..
pa nista.. sta ti mislis o tome? to je tebi u redu, ono, dapace, jel.. ?
Sta sta mislim o tome? O cemu? O cirenju? Super. Ti?
miky0 » wrote:Sve znam, zato i jesam dao glas pravom liku. Nije idealan, al boze moj, kad vidis ko je alternativa, mali je odlican.
..dobro, dobro, ok, shvatio sam vec odavno, samo me znimalo dokle i kolko daleko mos ic..
pa po ovom sta ti pises, ispada da si ti pickica, a da ti zena ustvari ima muda..Sta sta mislim o tome? O cemu? O cirenju? Super. Ti?
Aj objasni. Imat je muda glasat za veleizdajnika..a unda » wrote:
..dobro, dobro, ok, shvatio sam vec odavno, samo me znimalo dokle i kolko daleko mos ic..
pa po ovom sta ti pises, ispada da si ti pickica, a da ti zena ustvari ima muda..![]()
Preformulirat cu pitanje.
Zasto je neglasat za veleizdajnike neimat muda?
Ne bi to vika, vika bi doli bando veleizdajnicka...oslobodimo hrvatsku... i tako toEks » wrote:Ti mrtav ozbiljan pitaš zašto netko tko je za nacionalsocijalizam nema muda? Pa kad sam rekla da bi vikao sieg heil, smijao si se.
-
- Information
-