Bojkot je. Što da radim, što?!
..pa mozda i nije bolje bez toga? mislim, vajolentusa se ionako moze ovdje pojavit po nekim drugim nikom.Perzefona wrote: Ni potrebno ni korisno. Bolje je bez toga.
..zasto ne bi smo znali? sto je toliko lose u onom linku lika?
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 1597 times
Admin. Tako je svuda.dimnjak wrote:tko moze moda kartonirat na mod pdf? :tip:
Potpisi su za budale.
ma, malo sam jos smusen, nisam se oporavio ni od nikova nikova i klonskih klonova na onom forumu, zato, dimnjak, sori..ali jel smijem ja znat tko si ili sto si ti bio/bila u proslom forumskom zivotu, inkarnaciji, reinkarnaciji..?dimnjak wrote:mislim na SS se vidi da onaj tko ga je napravio moze kartonirati taj post, zar ne? just that.
- Lord Byron
Ma nije loša, sve je to lijepo - ali, nije to to : nostalgićan:klonka wrote:Što, ne sviđa ti se naša Dejzi?
- Lord Byron
Nije. Nekad bi bljuvala vatru. : opećen:..a unda wrote: ..a uvijek je bila tamo dimnjak?
Ne bih se složila u potpunosti.Perzefona wrote: Ni potrebno ni korisno. Bolje je bez toga.
Recimo, s njom sam imala dobar odnos, u smislu - ok, korektan pp odnos - čak i zabavan.
Ne čini me sretnom da me zapravo cijelo vrijeme nazivala i smatrala glupačom, ali mi je drago da više neću praviti budalu od sebe i ulagati vrijeme i dobru volju u neku komunikaciju i zajebanciju s nekim komu je to toliko opterećenje.
Ovo je, da se razumijemo, osobno.
I beskrajno, do tri pičke mile materine, mi je drago da ovdje nema moderatorskog, gdje se tako lijepo može grupno izdrkavat po ljudima, i to očito nesankcionirano.
Leak, dobro došao.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Jel' velika sramota ako se uopće ne sjećam tema? Znam da je bilo više nego jednom.dimnjak wrote:jel na ljesu? ono oko zaljubljenosti?
jel to o vajolentli hepi pričamo?jevgenija wrote:Ne bih se složila u potpunosti.
Recimo, s njom sam imala dobar odnos, u smislu - ok, korektan pp odnos - čak i zabavan.
Ne čini me sretnom da me zapravo cijelo vrijeme nazivala i smatrala glupačom, ali mi je drago da više neću praviti budalu od sebe i ulagati vrijeme i dobru volju u neku komunikaciju i zajebanciju s nekim komu je to toliko opterećenje.
Ovo je, da se razumijemo, osobno.
I beskrajno, do tri pičke mile materine, mi je drago da ovdje nema moderatorskog, gdje se tako lijepo može grupno izdrkavat po ljudima, i to očito nesankcionirano.
Leak, dobro došao.
ako da, ja sam isto malo razočarata. zapravo.
Nek(v)arljiva.
-
- Information
-