Ak mislite da vam je loše...
... razmislite ponovno.
Leteća mi u bolnici, zatrpo me snijeg, nemrem u dućan, imam još samo deci-dva rakije, a usto sam bio glup pa sam vratio oružje u mup tako da si ne mogu prosvirat ćelembaru, a rezat žile mi je nekak pičkasto.
U pičku materinu...
Leteća mi u bolnici, zatrpo me snijeg, nemrem u dućan, imam još samo deci-dva rakije, a usto sam bio glup pa sam vratio oružje u mup tako da si ne mogu prosvirat ćelembaru, a rezat žile mi je nekak pičkasto.
U pičku materinu...
Ima i ona problema s vilicomjudolino » wrote:... razmislite ponovno.
U pičku materinu...

a kako je leteca?judolino » wrote:... razmislite ponovno.
U pičku materinu...
pa dobro, ti ne mos, stas sad.. a jel ima ko sa trkelja ko moze do letece? mislim, ako letecoj nece smetat?

A dobro je leteća, sad smo se čuli, možda se i vidimo za Novo Leto...
Krv ti Issovu, triba bi joj skuvat pašticadu ka da san neki prokleti tovar, ae...
Sad mi dobro dođu čak i ove gnjeveži od beštija, da sam bez ijednog živog bića, pa makar i pokvarenog ko što su mačke, pošempija bi skroz-naskroz, ae...
Nestaje mi rakije, moral bum nekaj smotat, a nije mi u stilu...
Krv ti Issovu, triba bi joj skuvat pašticadu ka da san neki prokleti tovar, ae...
Sad mi dobro dođu čak i ove gnjeveži od beštija, da sam bez ijednog živog bića, pa makar i pokvarenog ko što su mačke, pošempija bi skroz-naskroz, ae...
Nestaje mi rakije, moral bum nekaj smotat, a nije mi u stilu...
- Nenia Salonitana
a jebemu. da je čovjek praznovjeran pomislio bi da je neki urok bačen na trkeljaše.
nadam se da će ju pustiti doma prije nove.

- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Bit ćeš dobro i bez rakije. Ali, ako si očajan, počni fermentirati krumpir, pretpostavljam da ga imaš.
Dobra je stvar što je Leteća stigla do doktora prije nego što vas je zameo snijeg, dakle sve će biti dobro. Druga je dobra stvar što imaš beštije - to su zanimljiva stvorenja: iako ćeš zbog njih ispaliti na živce, nećeš popucati po šavovima.
Dobra je stvar što je Leteća stigla do doktora prije nego što vas je zameo snijeg, dakle sve će biti dobro. Druga je dobra stvar što imaš beštije - to su zanimljiva stvorenja: iako ćeš zbog njih ispaliti na živce, nećeš popucati po šavovima.
Hvala ti, draga prijateljice!ElliQuinn » wrote:Bit ćeš dobro i bez rakije. Ali, ako si očajan, počni fermentirati krumpir, pretpostavljam da ga imaš.

Uvijek sam govorio da je ratna sjekira druga najbolja stvar koja se može zakopati u zemlju - naravno, prva je punica...

A gle, s druge strane, nisam se kurval petnaest let, tak da mi je s četrespet taman vreme za drugu mladost...Nenia Salonitana » wrote:a jebemu. da je čovjek praznovjeran pomislio bi da je neki urok bačen na trkeljaše.
Kurac, niš od toga, setil sam se Gliše...

- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pozdravi Leteću i nađi nešto za snifanje, ako već alkohola i duvana nema.
Sranje, osto sam bez kave, a moram otkopat auto... A onda i probat stić do dućana... A nisam niš ni jeo, nemam apetita...
nemas kave? pa onda napravi kakao. :antoaneta:judolino » wrote:Sranje, osto sam bez kave, a moram otkopat auto... A onda i probat stić do dućana... A nisam niš ni jeo, nemam apetita...

a kolko je ducan daleko pjesice? mislim, znam da je dalje u kilometrima nego ic autom, ali jel mos klaj klaj, zamotat se i pjeske se docepat ducana?
cuj, ubaci nesto u sebe na silu, ono, ne samo radi sebe.. digni nekako suk, guk..nesto ono, neki fajt, vidis da je kijamet.

mislim, sta.. jel trebam nazvat gss da ti donese kakao, sta?

Hvala na ponudi, al nek i njeni penzići neš rade, imaju vremena.Stitch » wrote:A što ti je ženi? I što joj treba? Ako je nešto hitno, odnijet ću ja, samo reci gdje je. Ionako sam htio van.
Undoslave, skuhal sam si kapućino, bljak... Ne volem baš slatko, a pogotovo ne natašte.
Niš popil bum to smeće pa idem čistit snjeg, a onda bumo vidli. Lako mi je sić s brijega, ali pitanje je hoću li se moć popet.
A pješke ne dolazi u obzir, jer prvi mi je dućan na oko 5 km.
Fala svima na brizi i solidarnosti!

Pa koje je to selo u kojem je prvi ducan 5 iljada metarajudolino » wrote: Hvala na ponudi, al nek i njeni penzići neš rade, imaju vremena.
Undoslave, skuhal sam si kapućino, bljak... Ne volem baš slatko, a pogotovo ne natašte.
Niš popil bum to smeće pa idem čistit snjeg, a onda bumo vidli. Lako mi je sić s brijega, ali pitanje je hoću li se moć popet.

..nezamislivo. u dvadesetom stoljecu. milanovic.

jel si ti tako urban ikad bio dalje od dvjesto metara daleko od tog bedepea i potrosnje? ti si ono miki, ko josipa lisac.. pet kilometara daleko ducan? skandal..

a pa sta nisi napravio kapucino no bez secera?judolino » wrote: Hvala na ponudi, al nek i njeni penzići neš rade, imaju vremena.
i jebes ti kapucino, jebes ti takav dorucak i takav dan kad ujutro u sest ne plati malo slanine i kapule, kobasica neka pecena i tako to. .

ja sam jutros najranije jednu mladu kapulicu satrara.. odmah je dan bio ljepsi, boje zivlje..

sad si me sjetio, morat cu se negdje docepat malo sudzuka i pecenice. ovo mi je prva nova godina, ne znam od kad, bez sudzuka i pecenice..

pa ono, malo na tavu bacit pecenice i dva tri jaja, kapule, kruva, casu crnog vina natocis iz konobe, ono zubi trnu, gubica trne kolko je to vino studeno, ulijes to u se i sve to oko sedam ujutro, pa da vidis brajko moj kad te to sikne.. koja kavica, koje pizdarije, koji kapucincici, mos orat citav dan, mos ono, proc kraj zatrpanog auta i rec mu ..kotejebe, sacu ja to pjeske, pet tamo, pet amo kilometara, taman ogladnis, marenda, sad malo sudzuka, ope casa vina i uoopala djilda..

-
- Information
-