A on se jedini u ovoj kampanji svim silama borio protiv pogubnosti HDZ-a i njegovog eventualnog ponovnog ustoličenja na vlasti...
precjednički izbori
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Eto, ispade da je Gljivibor hadezeov proizvod kako bi se odmoglo Josipoviću.
A on se jedini u ovoj kampanji svim silama borio protiv pogubnosti HDZ-a i njegovog eventualnog ponovnog ustoličenja na vlasti...

'if you fall, i'll be there' (floor)
Svi nesto trkeljaju, a niko da tocno detektira u kome je problem i zasto.Euklid » wrote:Sad su svi krivi osim vlastodržaca koji su svojim neradom i nesposobnošću produbili ionako golemu krizu.
Prvo bi se neko trebao u ogledalo pogledat...
Problem josipoviceva poraza lezi u njemu samom jer je 5 godina na pantovcaku drkao kurac dok mu je premijer skupa s linicem razmontirao drzavu, a sto je sve skupa rezultiralo s miljama daleko od neke socijale i ljevice. Oni su direktno odgovorni za ozivljavanje desnice, jer su upropastili ljevicu.
Ko to ne vidi, nek se otarasi politike. Ima i drugih tema.
- Euklid
- old school
Nemogućemiky0 » wrote:
Svi nesto trkeljaju, a niko da tocno detektira u kome je problem i zasto.
Problem josipoviceva poraza lezi u njemu samom jer je 5 godina na pantovcaku drkao kurac dok mu je premijer skupa s linicem razmontirao drzavu, a sto je sve skupa rezultiralo s miljama daleko od neke socijale i ljevice. Oni su direktno odgovorni za ozivljavanje desnice, jer su upropastili ljevicu.
Kriv je Sinčić i Živi zid
Oni su, uostalom, krivi za sve u ovoj državi....
Ako smo ja i ti hadezeovci, siti se, moze i mali bit hadezeovacEuklid » wrote:Eto, ispade da je Gljivibor hadezeov proizvod kako bi se odmoglo Josipoviću.
A on se jedini u ovoj kampanji svim silama borio protiv pogubnosti HDZ-a i njegovog eventualnog ponovnog ustoličenja na vlasti...![]()
- Euklid
- old school
Fakat. Nema hadezeovaca do nas trojicemiky0 » wrote:
Ako smo ja i ti hadezeovci, siti se, moze i mali bit hadezeovacS takvom logikom ce oni unistit sdp, da na slijedecim izborima nece prec ni izborni prag. Jer ni kurca ne razume.
To smo svojim upisima svaki dan višestruko potvrđivali...
A SDP? Koji SDP? Oće oni preć izborni prag uopće?
- Euklid
- old school
Di je izborni stožer Kolinde Grabar Kitarović?
U Hypo centru, a di bi bio.
Centru korupcijsko-mafijaške hobotnice koja nas je premrežila i poharačila uzduž i poprijeko...
Gavrilo, o Gavrilo... da su mi tvoja muda...
U Hypo centru, a di bi bio.
Centru korupcijsko-mafijaške hobotnice koja nas je premrežila i poharačila uzduž i poprijeko...
A mali ima poseban merak na hypo grupu. A oni trube da je on njihov. A moj undaEuklid » wrote:Di je izborni stožer Kolinde Grabar Kitarović?
U Hypo centru, a di bi bio.![]()
- Euklid
- old school
Da, Hypo i Reiffeisen su mu posebno na piku... štaš, hadezeov je proizvod mali Sinčić...
Mislim, ako unda tako kaže onda tu nema sumnje... ipak je on to izanalizirao...
jedan sasvim realan komentar.. prerealan..
ZORAN MILANOVIĆ iz Josipovićevog stožera poručio je građanima: Nemojte dopustiti da ti ljudi koji su opljačkali Hrvatsku dođu na vlast!
"Sve se to događalo prije samo tri godine! Oni su opljačkali državu, a sada su tu njihove tajnice i suradnici. Želite li da takvi ljudi dođu na vlast?", rekao je Milanović dodajući kako se srami toga što je HDZ napravio.
"Situacija nije dramatična, Hrvatska je prežilava, ali ostaje činjenica: ili mi ili oni.", kazao je Milanović.
"Očekivao sam veću razliku za Ivu Josipovića, ali pobjeda je pobjeda, koliko god bila tijesna, a tijesna je, i draga naravno. Da, naša Vlada je bila teret Ivi Josipoviću, to je jasno, kad Vlada radi težak posao, i svatko tko ima obraza i hrabrosti biti kandidat takve Vlade je čovjek sa stavom i kičmom. Vjerujem u pobjedu u drugom krugu", poručio je Milanović.
- Euklid
- old school
..a unda » wrote:ZORAN MILANOVIĆ iz Josipovićevog stožera poručio je građanima: Nemojte dopustiti da ti ljudi koji su opljačkali Hrvatsku dođu na vlast!
"Sve se to događalo prije samo tri godine! Oni su opljačkali državu, a sada su tu njihove tajnice i suradnici. Želite li da takvi ljudi dođu na vlast?", rekao je Milanović dodajući kako se srami toga što je HDZ napravio.
Bravo, Zoka... kopirao je Sinčića od riječi do riječi... i onda Svilibor ne valja i lupeta gluposti...
Da nije tuzno bilo bi smijesno..a unda » wrote:jedan sasvim realan komentar.. prerealan..
- Euklid
- old school
miky0 » wrote:
Da nije tuzno bilo bi smijesnoovaj glupan od premijera jos ne kuzi zbog koga i cega josipovic gubi mandat. O boze, pomozi nam
Kako ne kuži? Pa jasno i glasno je rekao danas u izbornom stožeru da je vlada teret Josipoviću.
Eto, i Zoka je digao ruke sam od sebe i svoje ženijalne vlade...
svibora je nemoguce kopirat. on je taj koji kompajlira i semplira kako mu susne i sta mu susne i to sroci u obliku besmisla. a da lupeta gluposti, pa i gore od lupetanja i od gluposti, to da, to da..Euklid » wrote:
![]()
![]()
Bravo, Zoka... kopirao je Sinčića od riječi do riječi... i onda Svilibor ne valja i lupeta gluposti...
ali, kazem, to nije nikakav problem.. priroda daje.
ono, sto je problem, ponovit cu kolko god bude trebalo, nije sto ce koji politicar ili vonabi politicar govorit, nego koliko ce to naci odziva, pa tako, meni nesto blizi primjer, kerum nije problem, problem je kako je kerum nastao i kako je dosao na vlast, problem su oni koji su ga birali. nema tu opravdanja, mozda jedino suocavanje sa slozenoscu kojom se susrecemo ako uopce zelimo razumjeti bilo sto, pa taman i politiku.
dokle god bude dovoljno onih koji ce pernare i kerume i markicke htjet na vlasti, nema ovom drustvu pomoci ili brzog, brzeg nekog napretka, razvoja iz onog sto je hdeze bacio destljecima i desetljecima unatrag.
ovo sa pernarom i sviborom i ovim izborima, uopce ne treba bit toliko lose.. profilira se scena i dolazi polako do onog do ceg bi, mislim, trebalo kod nas doci, ato je medju ostalim, eto i to da otpadnu svi oni koji opterecuju lijevu scenu, npr po tim nekim pernar ujdurmama, da se procisti tako da njoj pristupe i oni koji su radi takvih upravo zazirali od nje i da se ta scena moze napokon konsolidirati i idejno, interesno, i akcijski, i funkcionalno..
- Nenia Salonitana
zoki za razliku od ostalih nije srao niti su mu drugi govore slagali.
čak i pod cijenu da našteti sebi, kolindu je s guštom posrao i nazvao maskotom.
nije da nije mogao svezati jezičinu, nego nije htio.
tek bi sad u ovih desetak trebalo doci do pravog fajta.Nenia Salonitana » wrote:zoki za razliku od ostalih nije srao niti su mu drugi govore slagali.![]()
- Nenia Salonitana
- Euklid
- old school
Jedini koji će se morat s nečim pomirit si ti... da će ti Zoka postat pluskvamperfekt za cirka godinu i koji mjesec. Daska mu je u SDP-u već nasapunana i samo se čeka da prođu parlamentarni izbori :bero me diho:
govorim ti ono s cim ces se ti morat pomirit u vezi tebe, ne u vezi drugih..Euklid » wrote:
Jedini koji će se morat s nečim pomirit si ti... da će ti Zoka postat pluskvamperfekt za cirka godinu i koji mjesec. Daska mu je već nasapunana i samo se čeka da prođu parlamentarni izbori :bero me diho:
mislim, neces morat, ali ce ti bit lakse ako se budes pomirio..
a zoka moze otic gdje hoce, neko ce drugi doc, ali ce ipak milanovic ostat kakav takav socijaldemokrat. ti si vec deklarirani ful metal dzekit pernarovac ako nisi znao.
Ma neće, ma di bi on. Svi njegovi argumenti su unikatni...a unda » wrote:..sace euklid ponovit ovo sto sam rekao kao da je on to rekao i to obogatit sa be de peom..ili tim necim osmim..![]()
- Euklid
- old school
..a unda » wrote: ali ce ipak milanovic ostat kakav takav socijaldemokrat.
jel to ono kad se izbacuje neistomišljenike iz stranke bez prava na žalbu?
- Euklid
- old school
a šta kažeš da upotrijebim gljive... ili reptile... to je sigurno jače od bdp-a?..a unda » wrote:..sace euklid ponovit ovo sto sam rekao kao da je on to rekao i to obogatit sa be de peom..ili tim necim osmim..![]()
šta bdp? to je bezze, reptili su prava stvar...
-
- Information
-