Euklide, to što si favoriziranjem Legolasa ispao politički neodgovorna budala ne daje ti pravo da pošto-poto od drugih pokušavaš raditi budale. Ti si uveo Sanadera u raspravu, nisam ja. I sad se ti imaš obraza prati da ja ne govorim o programu predsjedničkog kandidata. Zlonamjerni trole.
Sama ideja programa, bilo kakvog, bilo čijeg, ne ovisi o ovlastima. Ovisi o profesionalnoj ozbiljnosti onog tko taj program treba. I to je ono što ja od kandidata očekujem. Ne kao ti i Miki, Svjetlost, Istinu i Put. Očekujem jasan plan, jasna mjerila, jasne rezultate. Ne pet permutiranih rečenica u koje svatko može učitati nešto svoje.
Zar ste ti i Miki zbilja toliko glupi da mislite kako predsjedniku zbog ovlasti provedbeni program nije potreban? Kako ste zamislili da će on, bez ikakve podloge na koju se može osloniti, raditi svoj posao i provoditi obećano? Tako što će vodu pretvarati u vino?
Da se vratim na linkane, pazi sad ovo, PRIMJERE programa. Primjeri koji sam našla, postizborni program iz Sanaderovog doba, nedobar kakav jest sigurno je razrađeniji i precizniji od predizbornog. I dokazuju da, iako su ga pokušali napraviti prema pravilima, nisu uspjeli. I koji su postavljeni kao odgovor na jedan ad hominem post. Ali, samo vi nastavite krivo shvaćati, nastavite biti veliki u svome porazu, budite moralni pobjednici.