Pricidnički izbori - koga ste zaokružili

Koljite se i gložite!

Koga ste?

Poll ended at 17 Jan 2015, 12:11

1. Kolindica marionetica
1
9%
2. Kuhana nogica
4
36%
3. Kuja
0
No votes
4. Gljivibor vilenjak
2
18%
5. nisam iskoristio/la građansko pravo
4
36%
6. pretvorio/la sam listić u nevažeći
0
No votes

Total votes: 11
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Dec 2014, 23:04

Euklid » wrote:
A ti ne razlikuješ predizborni program predsjedničkog kandidata koji mora biti prijemčiv prosječnom čitatelju od operativnog programa koji bi neka stranka trebala sprovoditi.

A još se hvališ da zarađuješ na tome... :rofl: :rofl:

Dakle, zlonamjeran si i svojom voljom glup.

Pogledaj kako je izgledala strategija razvoja 2009: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluz ... 0_658.html
Analiza te strategije.

Još sam priložila i program Sanaderove Vlade, da se vidi kako je to izgledalo.

Ima li Pernar išta slično? Ili njegovi vrte isti pamfletić u milijun permutacija, tako da ih svaki idiot razumije?

Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Euklide sta je ovo? Svi su zanimili?
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Milanović upravo: ''Vlada je bila teret Josipoviću.''

:S :S :S
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid
old school

Post 28 Dec 2014, 23:06

ElliQuinn » wrote:

Pogledaj kako je izgledala strategija razvoja 2009: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluz ... 0_658.html
Analiza te strategije.
Kao što rekoh, ti uopće ne razumiješ što je predizborni program predsjedničkog kandidata.

A gotovo sam siguran da ne razumiješ ni koje su ovlasti predsjednika... inače ne bi linkala ovo što si linkala... :rofl: :rofl: :rofl:
miky0
ST Leader

Post 28 Dec 2014, 23:12

ElliQuinn » wrote:

Analiza te strategije.

Još sam priložila i program Sanaderove Vlade, da se vidi kako je to izgledalo.

Ima li Pernar išta slično? Ili njegovi vrte isti pamfletić u milijun permutacija, tako da ih svaki idiot razumije?
A da se uoce razlike predsjednickih ovlasti s parlamentarnim?
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Dec 2014, 23:13

Euklid » wrote:
Kao što rekoh, ti uopće ne razumiješ što je predizborni program predsjedničkog kandidata.

A gotovo sam siguran da ne razumiješ ni koje su ovlasti predsjednika... inače ne bi linkala ovo što si linkala... :rofl: :rofl: :rofl:
Gle, to što si ti super-duper zadovoljan time što ti nitko nije opteretio moždane vijuge i što su ti nečije tri parole laskale te ugađale tvom pogledu na svijet, ne znači da su moji kriteriji i moja očekivanja od predsjednika moje države tako sramotno niska.

Program je jedno, letak je drugo. Letak bi se trebao temeljiti na programu. Letak nije i ne može biti program.

To što ti sad raspravljaš o promociji i marketingu programa kao da je to isto što i program, pa... to je problem tvog neširokog horizonta.

Pričuvni moderator.
miky0
ST Leader

Post 28 Dec 2014, 23:14

Jebo te pravi put, da te jebo :gaah: jebala te ljudska prava u kojoj broj ovrha i delozacija rapidno raste veleizdajico. Mrs gubo.
Euklid
old school

Post 28 Dec 2014, 23:17

ElliQuinn » wrote:
Gle, to što si ti super-duper zadovoljan time što ti nitko nije opteretio moždane vijuge i što su ti nečije tri parole laskale te ugađale tvom pogledu na svijet, ne znači da su moji kriteriji i moja očekivanja od predsjednika moje države tako sramotno niska.

Program je jedno, letak je drugo. Letak bi se trebao temeljiti na programu. Letak nije i ne može biti program.

To što ti sad raspravljaš o promociji i marketingu programa kao da je to isto što i program, pa... to je problem tvog neširokog horizonta.
Sad više nema mjesta sumnji. Ti nemaš blagog pojma koje su funkcije i ovlasti predsjednika republike... :rofl: :rofl: :rofl:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Dec 2014, 23:17

miky0 » wrote:
A da se uoce razlike predsjednickih ovlasti s parlamentarnim?
Raspravljali ste o programima. Dobili ste informaciju što programi trebaju biti. Zašto sad uvodite ovlasti u cijelu priču, kad su se i sami kandidati pravili blesavi u vezi s njima?

No, dobar program uvijek je i provediv, što znači da je dobar predsjednički program morao biti napravljen tako da je i ovlasti uzeo u obzir. To što se sad izvlačite na ta su bitne - pa, ono, nemojte. Nisu bile bitne ni vašem kandidatu.

Pričuvni moderator.
Euklid
old school

Post 28 Dec 2014, 23:18

ElliQuinn » wrote:
Raspravljali ste o programima. Dobili ste informaciju što programi trebaju biti. Zašto sad uvodite ovlasti u cijelu priču, kad su se i sami kandidati pravili blesavi u vezi s njima?

No, dobar program uvijek je i provediv, što znači da je dobar predsjednički program morao biti napravljen tako da je i ovlasti uzeo u obzir. To što se sad izvlačite na ta su bitne - pa, ono, nemojte. Nisu bile bitne ni vašem kandidatu.
A ovo što si ti linkala - to je program predsjedničkog kandidata? :rofl: :rofl: :rofl:
miky0
ST Leader

Post 28 Dec 2014, 23:22

ElliQuinn » wrote:

Sory, jesi ti procitala crtice programa malog sincica? Nisi? E, jedna tocka je bila i predsjednicki sustav.

Inace, program malom sincicu je izmedju ostalog ponudio i program reforme Nostradjurusa. Ali necu dalje o tome, uzivam gledat lupetanja.
Euklid
old school

Post 28 Dec 2014, 23:38

Bliži se ponoć, da vidimo malo rezultate naše anketice... na reprezentativnom uzorku od 8 klikova... :zubo:

1. Josipović - 38%
2. Svilibald - 25%
3. Kolinda - 0%
4. Kujica - 0%

apstinenti - 38%

Kolinda = 0% :eek:

Mater im hadezejovsku, opet su nas pokrali... :gaah:
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 28 Dec 2014, 23:56

Euklid » wrote: A ovo što si ti linkala - to je program predsjedničkog kandidata? :rofl: :rofl: :rofl:
Euklide, to što si favoriziranjem Legolasa ispao politički neodgovorna budala ne daje ti pravo da pošto-poto od drugih pokušavaš raditi budale. Ti si uveo Sanadera u raspravu, nisam ja. I sad se ti imaš obraza prati da ja ne govorim o programu predsjedničkog kandidata. Zlonamjerni trole.

Sama ideja programa, bilo kakvog, bilo čijeg, ne ovisi o ovlastima. Ovisi o profesionalnoj ozbiljnosti onog tko taj program treba. I to je ono što ja od kandidata očekujem. Ne kao ti i Miki, Svjetlost, Istinu i Put. Očekujem jasan plan, jasna mjerila, jasne rezultate. Ne pet permutiranih rečenica u koje svatko može učitati nešto svoje.

Zar ste ti i Miki zbilja toliko glupi da mislite kako predsjedniku zbog ovlasti provedbeni program nije potreban? Kako ste zamislili da će on, bez ikakve podloge na koju se može osloniti, raditi svoj posao i provoditi obećano? Tako što će vodu pretvarati u vino?

Da se vratim na linkane, pazi sad ovo, PRIMJERE programa. Primjeri koji sam našla, postizborni program iz Sanaderovog doba, nedobar kakav jest sigurno je razrađeniji i precizniji od predizbornog. I dokazuju da, iako su ga pokušali napraviti prema pravilima, nisu uspjeli. I koji su postavljeni kao odgovor na jedan ad hominem post. Ali, samo vi nastavite krivo shvaćati, nastavite biti veliki u svome porazu, budite moralni pobjednici.

Pričuvni moderator.
Euklid
old school

Post 28 Dec 2014, 23:59

ElliQuinn » wrote:
Euklide, to što si favoriziranjem Legolasa ispao politički neodgovorna budala ne daje ti pravo da pošto-poto od drugih pokušavaš raditi budale. Ti si uveo Sanadera u raspravu, nisam ja. I sad se ti imaš obraza prati da ja ne govorim o programu predsjedničkog kandidata. Zlonamjerni trole.

Sama ideja programa, bilo kakvog, bilo čijeg, ne ovisi o ovlastima. Ovisi o profesionalnoj ozbiljnosti onog tko taj program treba. I to je ono što ja od kandidata očekujem. Ne kao ti i Miki, Svjetlost, Istinu i Put. Očekujem jasan plan, jasna mjerila, jasne rezultate. Ne pet permutiranih rečenica u koje svatko može učitati nešto svoje.

Zar ste ti i Miki zbilja toliko glupi da mislite kako predsjedniku zbog ovlasti provedbeni program nije potreban? Kako ste zamislili da će on, bez ikakve podloge na koju se može osloniti, raditi svoj posao i provoditi obećano? Tako što će vodu pretvarati u vino?

Da se vratim na linkane, pazi sad ovo, PRIMJERE programa. Primjeri koji sam našla, postizborni program iz Sanaderovog doba, nedobar kakav jest sigurno je razrađeniji i precizniji od predizbornog. I dokazuju da, iako su ga pokušali napraviti prema pravilima, nisu uspjeli. I koji su postavljeni kao odgovor na jedan ad hominem post. Ali, samo vi nastavite krivo shvaćati, nastavite biti veliki u svome porazu, budite moralni pobjednici.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ženo božja, ti si ovdje stavila odluku Hrvatskog Sabora iz doba vladavine Ive Sanadera. :rofl: :rofl: :rofl:

Čega se pametan srami, time se budala ponosi... :cerek:
Eks

Post 29 Dec 2014, 00:01

Elli, lijepo te čitati, ali zalud ti. Nema toga što njih dva neće izvrnuti i zatrolati. A kad se totalno pogube, onda Euklid ide s osobnim detaljima iz nečijeg života da spusti nekome, meni ili undi, nebitno. Srećom, tebe ne poznaje dovoljno pa ne zna daješ li ispite ili kako preživljavaš zime.
Euklid
old school

Post 29 Dec 2014, 00:03

Eks » wrote:Elli, lijepo te čitati, ali zalud ti. Nema toga što njih dva neće izvrnuti i zatrolati. A kad se totalno pogube, onda Euklid ide s osobnim detaljima iz nečijeg života da spusti nekome, meni ili undi, nebitno. Srećom, tebe ne poznaje dovoljno pa ne zna daješ li ispite ili kako preživljavaš zime.
Vidim, dugo smo držali do dane riječi... :rofl: :rofl: :rofl:
miky0
ST Leader

Post 29 Dec 2014, 00:03

Eks » wrote:Elli, lijepo te čitati, ali zalud ti. Nema toga što njih dva neće izvrnuti i zatrolati. A kad se totalno pogube, onda Euklid ide s osobnim detaljima iz nečijeg života da spusti nekome, meni ili undi, nebitno. Srećom, tebe ne poznaje dovoljno pa ne zna daješ li ispite ili kako preživljavaš zime.
Ma kad smo mi na osobnu razinu ikog diskreditirali? Kad?
Jedino je Eli u nedostatku argumenata pocela uvodit epitete poput glupan.
Eks

Post 29 Dec 2014, 00:06

miky0 » wrote:
Ma kad smo mi na osobnu razinu ikog diskreditirali? Kad?
Jedino je Eli u nedostatku argumenata pocela uvodit epitete poput glupan.
Nisam rekla da si ti, jasno sam napisala Euklid. Ja nikad kao argument nisam navodila da netko vara ženu dok se meni fino spočitalo da nit radim nit ispite dajem, a undi zna on jako dobro što je dvaput rekao što ja ne bih ni da sam drogirana jer je to nešto najgore što sam ikad pročitala.
Loše sam volje pa mi se ne da pakirat tuđa govna u celofan.
Eks

Post 29 Dec 2014, 00:08

Euklid » wrote: Vidim, dugo smo držali do dane riječi... :rofl: :rofl: :rofl:
Evo kako ti čitaš. Jesam rekla od nove godine? Jesam. Moja je stvar što ću pisati i gdje ću pisati, a svakako mi se ne piše još godinu dana o istim pizdarijama i sluša iste pizdarije.
Euklid
old school

Eks » wrote:
Nisam rekla da si ti, jasno sam napisala Euklid. Ja nikad kao argument nisam navodila da netko vara ženu dok se meni fino spočitalo da nit radim nit ispite dajem, a undi zna on jako dobro što je dvaput rekao što ja ne bih ni da sam drogirana jer je to nešto najgore što sam ikad pročitala.
Oli sam nešto slagao? :ne zna:

:rofl: :rofl:
miky0
ST Leader

Eks » wrote:
Ma dobro, mi se opet ovdi predugo znamo da bi se ljutili na sitnice ;)
Eks

Post 29 Dec 2014, 00:09

Euklid » wrote:
Oli sam nešto slagao? :ne zna:

:rofl: :rofl:
Nisi. Kao što ni ja ne bih slagala da kažem da liječiš ovdje frustracije koje ne smiješ pred ženom.

ajte bok.
Euklid
old school

Post 29 Dec 2014, 00:09

Eks » wrote:
Evo kako ti čitaš. Jesam rekla od nove godine? Jesam. Moja je stvar što ću pisati i gdje ću pisati, a svakako mi se ne piše još godinu dana o istim pizdarijama i sluša iste pizdarije.
a, tako... od nove godine... strpit ćemo se mi još par dana... :hekla:
Euklid
old school

Post 29 Dec 2014, 00:11

Eks » wrote:
Nisi. Kao što ni ja ne bih slagala da kažem da liječiš ovdje frustracije koje ne smiješ pred ženom.

ajte bok.
moguće, moguće... a moguće i da nije tako... :raspa:

no, ono što sam ja pisao je 100% istinito... ono... 1/1 :hekla:
Eks

Post 29 Dec 2014, 00:13

Euklid » wrote:
moguće, moguće... a moguće i da nije tako... :raspa:

no, ono što sam ja pisao je 100% istinito... ono... 1/1 :hekla:
Da, istina je. Ja ti čak ne zamjeram ono što si meni rekao, je pizdunski, ali ajde, ali ti zamjeram ono drugo, jako. Ja bih si prije jezik odsjekla, ali dobro, svatko govori o sebi kako najbolje zna. :)
  • Information