precjednički izbori
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
On? Pa ja sam pogledao sve njegove nastupe i sučeljavanja i nitijednom nije spomenuo čemtrejlze.....a unda » wrote: pa ono, cuj, on o tome govori. mislim, niko ga nije povlacio za jezik. i onda je on sta? pri sebi? pri komu? pri kolko njih?![]()
Jedino ovdje na trkelju, kad nestane municije, čitam: čemtrejlzi, čemtrejlzi, gljive... čemtrejlzi, čemtrejlzi, gušteri... gušteri, gušteri, buljenje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
nisam kujundžića prijavila. a trebalo bi.
nema volje za metla-u-guzici tip korespondencije, a zoranu ako se obratim bit će najmanje kujundžića u mailu
(jedini koji mi ulijeva povjerenje, u mup-u ima desničara i kumova i druškana, neće oni ni pogledat prijavu taman da im točno navela prekršene članke zakona
)
ne znam što ću sutra.
bojim se da će pobijediti ljubav nad ne znam ni sama čime.
ljubav prema dekanu i onoj prćiji, poništit ću listić izražavajući udivljenje tom dvojcu.
predlažem i vama isto, neka Istina zbori u više izbornih jedinica!

propovijedajte o toj divoti, dobro se dobrim vraća!

nema volje za metla-u-guzici tip korespondencije, a zoranu ako se obratim bit će najmanje kujundžića u mailu
(jedini koji mi ulijeva povjerenje, u mup-u ima desničara i kumova i druškana, neće oni ni pogledat prijavu taman da im točno navela prekršene članke zakona
ne znam što ću sutra.
bojim se da će pobijediti ljubav nad ne znam ni sama čime.
ljubav prema dekanu i onoj prćiji, poništit ću listić izražavajući udivljenje tom dvojcu.
predlažem i vama isto, neka Istina zbori u više izbornih jedinica!
propovijedajte o toj divoti, dobro se dobrim vraća!
Ajmo na glasanje i nemojte razjebat buducnost ove drzave. Samo je jedan tocan odgovor 
..evo sa dipa sluzbene liste kandidata..
http://www.izbori.hr/izbori/ws.nsf/DAD6 ... ika_RH.pdf
mislim, zanimljivo je vidjet ko koga podrzava. cak i laburisti podrzavaju josipovica, a hsls.. kolindu.
immo dakle s jedne strane neki centar i lijevi centar i s druge strane tri kandidata koji okupljaju u rasponu od tvrdog nacionalizma do fasizma.
dobar test ovi izbori.
mislim, zanimljivo je vidjet ko koga podrzava. cak i laburisti podrzavaju josipovica, a hsls.. kolindu.
immo dakle s jedne strane neki centar i lijevi centar i s druge strane tri kandidata koji okupljaju u rasponu od tvrdog nacionalizma do fasizma.
dobar test ovi izbori.
Jedini koji je neovisan je gljiviboj..a unda » wrote:..evo sa dipa sluzbene liste kandidata..
dobar test ovi izbori.
na ovom pdf plakatu ne pise, al i cujem da je na plakatima danas osvanulo.. univ.bacc.ing.el ..

jedino svibor i kujundzic su se okitili epoletama. s tim sto je svibor iz svog imena izostavio svibora.. samo je ivan. jak identitet, jak.. malo sara s njim, ali eto, pristao je bit ce sve sto hoce..

jedino svibor i kujundzic su se okitili epoletama. s tim sto je svibor iz svog imena izostavio svibora.. samo je ivan. jak identitet, jak.. malo sara s njim, ali eto, pristao je bit ce sve sto hoce..
A i ti si u kurcu. Ko da ne znas da se mladi ljudi traze..a unda » wrote:na ovom pdf plakatu ne pise, al i cujem da je na plakatima danas osvanulo.. univ.bacc.ing.el ..![]()
jedino svibor i kujundzic su se okitili epoletama. s tim sto je svibor iz svog imena izostavio svibora.. samo je ivan. jak identitet, jak.. malo sara s njim, ali eto, pristao je bit ce sve sto hoce..![]()
U tim godinama smo svi mi bili malo pogubljeni. Cinjenice jesu da je on jedini iz svoje generacije u mogucnosti pomrsit veleizdajnicima racune.
A to sta je klem govorija, govori ipak o klemu samom.
klem ga je pitao, svibor odgovarao. u st(r)avu mirno. o kome to sve i sta govori?miky0 » wrote:
U tim godinama smo svi mi bili malo pogubljeni. Cinjenice jesu da je on jedini iz svoje generacije u mogucnosti pomrsit veleizdajnicima racune.
A to sta je klem govorija, govori ipak o klemu samom.
ne, ne odgovaraj, pobogu, bilo je to retoricki.
cinjenica??
znas ti sta je cinjenica?
dvojica isla pobjec iz ludnice. kaze jedan drugom.. znas sta, evo, imam bateriju, ja cu je u mraku upalit, a ti onda preskoci tamo di svitli.
kaze ovaj drugi.. e, da, pa da dok ja preskacem da mi ti ugasis bateriju pa da ja padnem..
jedini on iz svoje generacije za trla brla? on i pernar? i ko jos?
- Nenia Salonitana
ajme, pa i miky je zaokružio našeg iveka the hladetina!miky0 » wrote:Ajmo na glasanje i nemojte razjebat buducnost ove drzave. Samo je jedan tocan odgovor
Ti nisi bas u toku
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Pročitala ja još sinoć Undine plahte, mogu reći da su mi pomogle u donošenju konačne odluke.
Sažetak plahta, za one kojima se ne da čitati: u razvijenim demokracijama nacija poput noja gura glavu u pijesak, a političari joj vire iz šupka. Hrvatska nacija, koja se baš i nije najbolje snašla u demokraciji, ne gura glavu u pijesak nego u šupak političara i svaki put se nada da je dala glas onome političaru čije fekalije ne smrde, a ako ima sreće, čak su i mirisne poput ruže (to je na ovim izborima naš Legolas). I svaki se put neugodno iznenadi kad završi i posrana i srmdljiva.
Sažetak plahta, za one kojima se ne da čitati: u razvijenim demokracijama nacija poput noja gura glavu u pijesak, a političari joj vire iz šupka. Hrvatska nacija, koja se baš i nije najbolje snašla u demokraciji, ne gura glavu u pijesak nego u šupak političara i svaki put se nada da je dala glas onome političaru čije fekalije ne smrde, a ako ima sreće, čak su i mirisne poput ruže (to je na ovim izborima naš Legolas). I svaki se put neugodno iznenadi kad završi i posrana i srmdljiva.
Ajdete svi u picku materinu. Razocaran sam...jebote led, veleizdajnicke lutke su dobili gotovo 80%...nema nama spasa, sad je ocito 
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Što je, Miki, ti bi radije da jedan dan živimo kao lavovi nego sto godina kao ovce?miky0 wrote:Ajdete svi u picku materinu. Razocaran sam...jebote led, veleizdajnicke lutke su dobili gotovo 80%...nema nama spasa, sad je ocito
I umrit ako triba, za slobodu od hdzsdpeaElliQuinn » wrote:
Što je, Miki, ti bi radije da jedan dan živimo kao lavovi nego sto godina kao ovce?
-
- Information
-