priznajem.Zekoslawa » wrote:Aj priznajte da nitko nije pročitao undine plahte.
precjednički izbori
Ja pokusao prvu, pa sam se nakon druge recenice zamislio, i skuzio da mi je zivot jos uvjek mioZekoslawa » wrote:Aj priznajte da nitko nije pročitao undine plahte.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
O jebote... pa kazem ti da je posve nebitno vjerujem li ja nesto ili ne...Eks wrote:Ah, ti vjeruješ možda i u geocentrizam? Ima veze, ima.
Nego, de mi odgovori na pitanje...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bitno je itekako jer sukladno tome i biraš.Euklid » wrote:
O jebote... pa kazem ti da je posve nebitno vjerujem li ja nesto ili ne...
Nego, de mi odgovori na pitanje...
Koje pitanje? Koliko se tebi puta mora izraziti prijezir prema svim kadndidatima, jesi ti gluh?
Slazem se sa Zec. Aj obrazlozi, zasto veleizdajnicko trojstvo ne zajebajete ka malog. AjZekoslawa » wrote:To nije dovoljno dobar odgovor. Obrazloži.
..ono, moce se sutra prepoznat na biralitima ko je glasao za svibora. oni koji ce kukat, naricat, drljit prsa..iza paaravana ce se cut glasaca..buuuuhuu, a bidan svibor, sigh, sigh..

ok, ili ce se sami sa sobom pricat po ulici i glasno se smijat i onda odjednom stanu i proderu se.. veleizdaja, veleizdaja..onda opet nastave put biralista sami sa sobom pricat i na glas se okolo ljudima smijat.

ok, ili ce se sami sa sobom pricat po ulici i glasno se smijat i onda odjednom stanu i proderu se.. veleizdaja, veleizdaja..onda opet nastave put biralista sami sa sobom pricat i na glas se okolo ljudima smijat.
Ma je, pa samo prati tko gleda u nebo i traži čemtrejlze kad izađe s birališta...a unda » wrote:..ono, moce se sutra prepoznat na biralitima ko je glasao za svibora. oni koji ce kukat, naricat, drljit prsa..iza paaravana ce se cut glasaca..buuuuhuu, a bidan svibor, sigh, sigh..![]()
ok, ili ce se sami sa sobom pricat po ulici i glasno se smijat i onda odjednom stanu i proderu se.. veleizdaja, veleizdaja..onda opet nastave put biralista sami sa sobom pricat i na glas se okolo ljudima smijat.![]()
- Euklid
- old school
Popoku, kakve veze ima postojanje Djeda Mraza s tim vjerujem li ja u njega ili ne...Eks » wrote:
Bitno je itekako jer sukladno tome i biraš.
Đizs...Eks » wrote: Koje pitanje? Koliko se tebi puta mora izraziti prijezir prema svim kadndidatima, jesi ti gluh?
Ko te pita za tvoj prijezir, pitanje je bilo hoće li i ovo troje biti nečije marionete?
nemoć... ono, nemoć...
- Euklid
- old school
Zekoslawa » wrote:To nije dovoljno dobar odgovor. Obrazloži.
Je, je... super mi je kad mi netko odgovori na pitanje koje nisam ni postavio...
bura je, moglo bi ih malo bit.Zekoslawa » wrote: Ma je, pa samo prati tko gleda u nebo i traži čemtrejlze kad izađe s birališta.
ali, to ce bit znak..nebo ce dat znak.. i nebo se smilovalo..
a ako jos neko putem vidi gljivu, to je to, ne moz da omane, svibor predsjednik. in hoc fungo vinces..
- Euklid
- old school
A ne znam, do sad smo od tebe čuli samo da će Svilibor biti marioneta.Eks » wrote:Bit će, da. I? To onda znači da Perbor neće?
Moglo bi se pomislit da ovo troje neće pa sam morao pitat.
Jebiga, kad sam glup. I kad neko napiše da će Svilibor biti marioneta ja ne skužim da se to odnosi na svo četvero kandidata. A više je nego očigledno da se baš tako mislilo...
nemoć...
- Euklid
- old school
Jašta sam nego glup...Eks » wrote:Da, glup si. Jebiga. Ako dosad nisi shvatio da malog komentiram samo zato što su mi ostali dosadniji, ali jednako mislim o njima, onda si glup, šta ću ja. Ja to više ponavljati neću.
Na temi ''precjednički kandidati'' uspoređujemo njih četvero.
Ti napišeš da jedan ne valja jer će biti marioneta, a ja, debos i mentol, ne shvatim da se to odnosi na sve njih...
nemoć... sinapse... zid... mali mozak... primozak... zid...
pa ono, cuj, on o tome govori. mislim, niko ga nije povlacio za jezik. i onda je on sta? pri sebi? pri komu? pri kolko njih?Euklid » wrote:gljive, čemtrejlzi... sad će i ljudi gušteri, samo što nisu... i onda je Vilibald čudak...![]()
![]()
-
- Information
-