malo baba prećerala sa spizom?
topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..
-
jednokratni klon
Ma ona posti ko teen anoreksičarka jer je utuvila da joj sve šteti. Na kraju je bio zatvor od nekih tableta kalcija što pije.
- Nenia Salonitana
dobro da nisu bubrezi. kalcij se hoće nataložit. 
-
jednokratni klon
Ona ga uzima zbog osteoporoze, nužno zlo, al da, sreća.
- Nenia Salonitana
lovi me praznovjerje.
ono:
kako dočekaš novu, takva će ti biti cijela godina
zadnju sam dočekala doma. pa mi je cijela godina bila takva da sam najviše vremena u budnom stanju provela družeći se s..
a nemaš gdje nit mi se ide negdje.
najradije bi uzela sobu u hotelu samo da imam gdje u miru prespavati taj cirkus.
zadnju sam dočekala doma. pa mi je cijela godina bila takva da sam najviše vremena u budnom stanju provela družeći se s..
najradije bi uzela sobu u hotelu samo da imam gdje u miru prespavati taj cirkus.
Pa kupi musku kurvu. Bar ti nece bit dosadnoNenia Salonitana » wrote:lovi me praznovjerje.ono:
- Nenia Salonitana
čemu da plaćam nešto što mogu dobiti besplatno?
- Nenia Salonitana
a i rokovi se bliže.Eks » wrote:Jedva čekam da ovo prođe. Sad slijedi onaj gori dio blagdana, doček i petarde danima te supijana rulja.
pička mi se naježi kad čujem pitanje, kad imaš ispit?
i dan nakon
Nenia Salonitana » wrote:lovi me praznovjerje.ono:
nesto se na sjecam kakva mi je koja godina bila ali mislim da to bas i nije toliko vazno
i da me neko pozove negdje ne bih isao da drugima kvarim proslavu a ne bi mi bilo ni do glume da sam ok
i ja bih tako najradije i to po mogucnosti da je hotel sto dalje od guzve
- Nenia Salonitana
najlakše je ubit se. budi faca pa se nosi sa životom.*
*isključene varijante terminalno bolesnih i onih koji trpe svakodnevne bolove. prva bi se ubila na njihovom mjestu i ne bi si priuštila proživljavati divotu od toga kako se život na kapaljku cijedi iz mene.
*isključene varijante terminalno bolesnih i onih koji trpe svakodnevne bolove. prva bi se ubila na njihovom mjestu i ne bi si priuštila proživljavati divotu od toga kako se život na kapaljku cijedi iz mene.
- Nenia Salonitana
vidim na dan nove, -15 C a dnevni maksimum -4. možda kuja uopće neće biti toliko loša.
mučno mi je. ne znam jel od jela ili od toga što sam u potpunosti pogledala žokolindin govor.
mučno mi je. ne znam jel od jela ili od toga što sam u potpunosti pogledala žokolindin govor.
http://www.mommyish.com/2014/04/08/symptoms-of-pms/
You better believe my therapist is going to hear about this.

You better believe my therapist is going to hear about this.

- Nenia Salonitana
konačno napadalo malo snijega...misliš da nije bliješteća nakaza svjetlila od ranog jutra i otopila više od pola?

-
- Information
-