Euklid se zabunio, mi o ovom govorimo otkad sam otvorija temu o vladi zokija eM na ovom forumu. Mislim iz 9 miseca 2012..a unda » wrote: prije godinu dana? opa. svaka cast. evo, cek da izracunam.. svijet je nastao prije jedno.. tri godine?
svaka cast, svaka cast..ma odakle sve ti to smislis da mi je znat? ..svaka cast..
Ivan Vilibald Svibor Sinčić
mislis da cu to citat? ma, da ti znas kolko toga ima svega za prepisivat, a ti naletio na jednu stranicu. .Euklid » wrote:
Znam da ti je krivo što pametni ljudi prepisuju od mikya i mene al šta se tu može...![]()
Evo, post star točno godinu dana, puno prije nego je ŽZ napisao svoj program za izbore...
Polemika ti je na razini kujundzica. Jeli ti neugodno?
Pih...ja želim letjeti kao Petar Pan već desetljećima...miky0 » wrote:
Euklid se zabunio, mi o ovom govorimo otkad sam otvorija temu o vladi zokija eM na ovom forumu. Mislim iz 9 miseca 2012
I šta burna debata? Ovo na novojtv? Buahahahaha!!
To je dosada na kub.
Ništa zanimljivo. Bolje je po birtijama slušati rasprave lokalnih znalaca.
Mate je bitan, ne kerum. Tamo podrzavas matu, a mate zagovara sve suprotno od ovog sta ti podrzavas. Malo si kontradiktoran.
..meni su cak rekli da imam tog.. petra pana, stali je..karambol » wrote:
Pih...ja želim letjeti kao Petar Pan već desetljećima...![]()
To je dosada na kub.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
au, ovo je i mene zabolilo...miky0 » wrote:
Mate je bitan, ne kerum. Tamo podrzavas matu, a mate zagovara sve suprotno od ovog sta ti podrzavas. Malo si kontradiktoran.
'if you fall, i'll be there' (floor)
ko podrzava matu? u cemu? jel ti znas sta on uopce govori?miky0 » wrote:
mate zagovara sve suprotno od keruma.
Ma ne, jebo ono na novoj. Ono je zalosno kako jedan vjeciti student sa skromnim kapacitetom jebe u mozak predsjednika drzave.karambol » wrote:
Pih...ja želim letjeti kao Petar Pan već desetljećima...![]()
To je dosada na kub.
Govorim o ovoj raspravi di se Unda po obicaju plete u svoju mrezu
- Euklid
- old school
E, taj, taj... upravo taj na kojeg ciljaš...karambol » wrote:MateMišo? MateKarate? MateMatika?
Daj dogovori se sam sa sobom, jeli pidrzavas matu ili nepodrzavas. Odgovor ocekuju Ex i Zec.
Jebo keruma, sta ga spominjes? A znam, imas istu taktiku ko ivo i kujundzic a i kolinda
- Euklid
- old school
pa niko nije bolje od tebe na onoj temi o Kapoviću dokazao kakva je njihova sposobnost razumijevanja pročitanog.....a unda » wrote: ono sto se ne nadam nego sto sam skoro siguran jest da one znaju puno bolje citat i razumjet procitano od tebe i mikija. vi se jednostavno time ne opterecujete.![]()
kak je ono išlo? krv, nasilje, krv, krv, krv, krv po ulicama...
kakav jest da jest, nije se kandidirao za predsjednika, narocito ne s programom sadnje gljiva od strane vilenjaka u tajlandu.karambol » wrote:MateMišo? MateKarate? MateMatika?
I tko je taj Kapović? Neki alternativac? Kao i Milibor?![]()
![]()
Sadi li i proizvodi? Legalizira? Bori?
ali, evo, ako svibor omane, sto nerealno, ima kapovic dva sigurna vonabi hipsterska glasa na trkelju.
Mate ti je undin frend. A taj frend je dolazija ovdi citat moje idejekarambol » wrote:MateMišo? MateKarate? MateMatika?
I tko je taj Kapović? Neki alternativac? Kao i Milibor?![]()
![]()
Sadi li i proizvodi? Legalizira? Bori?
to ti ne mos razumjet. ti vidis sam povrtsinu..Euklid » wrote:
pa niko nije bolje od tebe na onoj temi o Kapoviću dokazao kakva je njihova sposobnost razumijevanja pročitanog...![]()
![]()
![]()
kak je ono išlo? krv, nasilje, krv, krv, krv, krv po ulicama...![]()
![]()
Koje povrce?
-
- Information
-